Battle

Dagen efter fredagen närmar sig obönhörligen. Återstår att se om mina kombattanter kommer laddade till tänderna, misstänker det i alla fall.
Osedvanligt hjärnlös känner jag mig och tror jag tar och baissar mina chanser att vinna mästarbältet. Tror inte jag kommer att kunna någonting imorgon....:-P Ja, såvida inte det kommer en fråga om vem som spelade huvudrollen respektive regisserade den gamla kultrullen "Razorback" någonstans på 80-talet. Men sån tur har jag inte förstås.

Kollade på "Homeland" i onsdags, samtidigt som jag försökte hålla ögonen på Milan-Barcelona, vilket gick sådär. Hursomhelst var det ett lovande avsnitt och den serien ska jag försöka följa.
För övrigt var fotbollsmatchens första halvlek den bästa som skådats på länge, tempo furioso! Härligt att se. Framförallt att Milan gick framåt stenhårt och (svider i ett försvarsinriktat hjärta;-)) släppte till en hel del i försvaret. Barca är jäkligt duktiga på att trilla boll och segern var rättvis. Zlatan riktigt bra i första halvlek och han fick Puyols hårman att svänga rätt duktigt emellanåt.

Tävling på Tandsjön imorgon också. Inte utan att man blir lite avundsjuk. Lär ju vara hyfsad blankis och skönt att gå. Slår nån ner röven på rätt ställe så kommer det att nappa också. Hoppas det är trööööööögt;-)


Kommentarer
Postat av: Nilox

Det var en gång en kille var skyldig 50 kronor till en kompis.



Va fan tänkte han det är ju trav på jägersro idag så jag lämnar in en liten rad.

Raden lämnades in men kompisen visste ingenting.

Raden gick in och satt som en smäck och gav 60000:-.



Söndag eftermiddag fick kompisen ett samtal av omtalad där han fick reda på att det fanns en obetald skuld på 50 kr som han inte visste om som helt plötsligt blivit 30000:- .



Var finns sådana kompisar!



Det är ett tag sen men det är Jägersro imorgon och skulle vara kul om historien upprepades ..........

2011-11-25 @ 22:46:32
Postat av: Mr Pink

Det hade varit kul:-) Men nu är jag ju inte skyldig dig 50 bagis;-) Däremot är du skyldig mig...låt se....snabbt överslag...2 625 012,50...:-) Imorgon är dragen(de som ser roliga ut åtminstone) avd 1: 12 New Line Avd 2: 10 Kom Lloyd Avd 3:Äh, tror på Maharajah den här gången Avd 4: 2 Quid Pro Quo Avd 5: Vinner väl Torgil annars är det ju 1 Admiral Sea eller 8 Danne Fame. Avd 6: 10 Merger Blue Chip Avd 7: Stänger vi butiken med 12 Niagara F.H !! Nu var det slut, bara att hämta ut:-)

2011-11-25 @ 23:13:53
Postat av: Storm

Det var tröööögt, ja..precis som du. Grattis till segern i inbördesbeundranklubben;) Förresten, nästan samma tävling som vi hade under lördagen;) Hae't Gött !

2011-11-27 @ 23:07:34
Postat av: Mr Pink

Om inbördes beundran innebär slag, grova skällsord, sura miner och uttryck likt " autistisk jävla torskmånglare"...Ja, då är det det;-)

Misstänker dock grovt att något sådant inte existerade på fisketävlingen i lördags. Där var väl slätstrukenheten som vanligt och bruntungorna dansade i ring.....;-)

2011-11-28 @ 01:11:03
Postat av: prippen

Kommer aldrig erkänna detta som förlust. Kan sträcka mig till att jag vann en gren och du en :)

Förresten så hörde jag aldrig orden autistisk och torskmånglare i samma mening ;)

2011-11-28 @ 08:17:49
Postat av: Mr Pink

Prippen-din förlust är en av de mest solida:-) Och vad gäller uttrycken vet du ju att överdrift ibland skapar mer tryck i orden;-)

2011-11-28 @ 10:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0