Okunniga populister

Jojo, det hördes minsann många röster efter Sveriges landskamp i fotboll mot Holland angående det faktum att det gick så bra utan Zlatan....Sverige är bättre utan Zlatan, spela utan Zlatan i fortsättningen, övriga spelare lyfter sig utan Zlatan bla bla bla.....

Ja, nog finns det fotbollsanalfabeter där ute, det är ett som är säkert. Visst gjorde Sverige en lysande insats utan Zlatan, det ska inte tas från dem. Men att gå därifrån med någon sorts idé om att Sverige skulle vara bättre utan Zlatan i form är ju  snudd på en diagnos man borde bli inspärrad på institution för. Då har man verkligen inte fattat någonting.

Zlatan är vår störste fotbollsspelare genom tiderna och det han tillför ett svenskt landslag är fortfarande unikt. Att spela ett EM-slutspel utan honom vore att göra vårt landslag mer eller mindre chanslöst.

Zlatan bidrar med sin exceptionella fysik och spelsinne, som ingen annan i landslaget ens är i närheten av. Han är en target av yppersta världsklass som alltid drar på sig minst två man. En spelare som kan avgöra en tät match med sin grymma teknik.

Att lyfta sig om inte Zlatan spelar? Öh, vad är det för jävla skitsnack. Det är ganska så många fullblodsproffs i vårt landslag, de ska gå för fullt och gör så oavsett vilka de omger sig med. Så måste det vara annars är de ju korpspelare av rang...precis som de amatörer som jublar i medgången stund "Vem saknar Zlatan nu?"

Att det finns människor som på fullt allvar vill bänka Zlatan i landslaget skrattas det åt utomlands, förutom i landet där media är mer inskränkt än en bondjävel från Orsa , England.

För den delen, Giovinco och Rossi kommer se till så att Em-guldet hamnar där det hör hemma, dvs Italien. Tillsammans med en tillfrisknad Cassano förstås 

Ni läste det först här:-)

Ps: Zlatan målskytt igen i kvällen CL-match ser jag på tv just nu



Kommentarer
Postat av: mange

Tycker också Zlatan är en av de bästa spelare vi har men om de hittat det "lag" som passar bäst ihop med honom tvivlar jag på. Tycker de bör testa ungefär samma lag som mot Holland och möjligen testa sätta in Zlatan på annan position. Det är det sammansatta laget som avgör hur bra de kan bli och inte inviduella spelare.

2011-11-02 @ 15:44:32
Postat av: Roger Järling

Att inte ha med Zlatan i landslaget är som att inte ha Dig lilja på med på ett löj-Vm likadan katastrof.

2011-11-03 @ 10:47:16
Postat av: Roger Järling

Det är som att inte ha med lilja i ett löj-VM katasrtof om inte zlatan är med.

2011-11-03 @ 14:55:01
Postat av: Björnee

Rätt Lilja ska vi ha en chans, är Zlatan ett måste!

2011-11-03 @ 17:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0