Tekniska landvinningar

Med ett glas Koonunga Hill bredvid sig sitter jag och försöker connecta Twitterkontot med Facebook och blogg. Funkar lika bra som apa i ananas:-P

Till Fb vill det överhuvudtaget inte koppla ihop sig. På bloggen ska jag klistra in html-koden, men var då i min förvalda stilmall?
Varför ska jag koppla ihop det överhuvudtaget kan man ju fundera över...Tänkte bara att jag ville det. Ger mig dock inte riktigt än.

***

Vm i V75 rullar på för fullt också ju, två omgångar och en hedrande placering runt 9000-strecket är min, bara min. Jaja, man får väl tävla mot orsingarna och där ligger man 8:a med samma poäng som trean. Där ska man ju kunna klättra till seger tycker jag. Orsa innehåller ju bara lallare ifråga om gamblers, såg bland annat nån finnpojk vid namn Jorma när jag bläddrade mot slutet i listan;-) Nä, Orsa vinner jag.

***

Att försöka gå ner i vikt är ett ständigt dilemma att brottas med. En matchvikt på 123 kg är inget man leker med. Har ju ett vad med Åsa-Nisse men efter ett demokratiskt överläggande kom vi fram till att flytta fram vadet till 1 juli 2012. Så 2:a juli kliver jag ner på Orsasjöns strand, tar med mig någon känd modefotograf som får fotografera mina magrutor i motljus med Orsasjöns azurblå vatten som bakgrund. Bara så ni vet. Jadå, fotografierna kommer att finnas tillgängliga till ett bra pris. Ingen ska behöva bli utan.

***

Var ute och gick idag. 1400 meter. Gångcirka. Aj

***

Är inte så överväldigt imponerad av första avsnittet av " Så mycket bättre" som många tycks vara.
Lalehs version var väl ändå inte speciellt bra. Ingen var ju speciellt bra. Fan, inte ens jag skötte mig bra i soffan med ostkroksätningen.
Hoppas på bättre skjuts ikväll. E-type gillar JAG.

***

Thorsten Flinck, en man att beundra

***




Kommentarer
Postat av: Storm

Hörru "bollen" ;-)



Häng med mig o Sebban på en åttakilometare mellan 10-12 varje dag så uppnår du ditt mål. Allvarligt !

Hae't Gött !

2011-11-06 @ 11:00:56
Postat av: Åsa-Nesse

Ser verkligen fram emot denna förhoppningsvis gemensamma invägning. Ä la bara risk att Siever Ohlsson - den gamle Fibban-plåtarn dyker upp när vi poserar på stranda. Du vet Lilja - att vårt tuttafläsk ä besvärliast å bli å mä. Nu ser vi fram emot de kalla nordlia vindera å mä dä en massa gratismotion te oss. Din kömpis Nesse på Åsen.

2011-11-08 @ 17:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0