The Tubes

Jajamensan! Topquality! Trippel A! Best in show!

Klev upp tidigt och dribblade iväg till Falu lasarett för kranskärlsröntgen. När de väl lyckats tränga igenom min läderartade kärlvägg och skickat in verktygen upp till hjärtat för att spruta kontrast så såg man ju direkt.....Mina kranskärl är som tunnelbanetunnlar......Inga förträngningar whatsoever. Blodet flyter fram som i vårflodsdiken. Hade man varit bara lite kortväxt hade man kunnat promenera där......Tunnlar som Rocco Siffredis urinrör tamigfan!

Okey, lite mer sansad bedömning ger vid handen att det helt enkelt såg bra ut. Kändes en smula skönt faktiskt.

Så det firades med lite korvkioskkäk....kan man ju äta nu då man har lite att gå på ju;-P

***

Att vara husägare innebär att det dyker upp lite nya göromål....har jag märkt. En pelletspanna som krånglar som sjutton bland annat. Element som läcker vatten är också rätt nytt:-P Men vafan, allt ordnar sig med en fet plånbok och några duktiga hantverkare.....ja just, fet plånbok ja....visste det var nåt som saknades

Förresten lämnar jag bilen på verkstad i slutet av veckan:-P Dags att byta drivknut.....började se fånigt ut med ett par feta hörselskydd runt skallen med tanke på alla som vände sig om när man var ute och åkte då de hörde det HÖGA knackande ljudet...

***

Tog med läsning till lasarettet idag då det anbefaldes, eftersom det är några timmars sängliggande efter ingreppet. Tog med en ny Koontz...."Donatorn" Handlar om en man som får ett nytt hjärta.......

Psykologiskt rätt att ta med den....?

***

Läste en artikel kring en undersökning gällande A-kassorna och dess ersättning. Där får regeringen bakläxa på sina åtgärder som skulle leda till en massa bra saker. Det gick inte så som de tänkt. Det gick tvärtom.
Vilket inte var så jävla svårt att räkna ut. Men Hillevi Engström, hon håller naturligtvis inte med. Hon tycker de professorer som gjort undersökningen har fel.

Själv tycker jag Hillevi....(vad är det för namn egentligen, Hillevi?) kan gå hem och läsa på, ta ett vanligt jobb några år, bli långtidssjuk...och helt enkelt testa hur det är att vara en vanlig jävla arbetare. Det är ju något allvarligt fel på tankebanorna hos vår regering!






Kommentarer
Postat av: Storm

Otroligt !

Att din drivknut har hållit ända till nu;-)

Hantverkare, är inte det sådana där människor som aldrig dyker upp någon gång?

"Allvarligt fel" skriver jag under på när som helst.

Hae't Gött !

2011-10-18 @ 11:04:16
Postat av: Storsyrran

Skönt att allt är bra med pumpen! Men Hillevi...vet du inte att du nästan fick en storasyster med det namnet? Mamma gillade Hillevi Rombin, Miss World, år?? och tänkte ge mig det namnet.

2011-10-18 @ 22:17:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0