Fredagsstänkare

Börjar bli sent för en farbror i övre medelåldern. Har kollat Milan hämta in ett 0-2 underläge mot Lazio efter mål av Zlatan och virtuosen Cassano. Skulle väl varit ett par mål till för Milan men skärpan var inte den bästa i premiärmatchen.

Imorgon är det dags för något som förr om åren tillhörde de viktigaste tävlingarna. Orsamästerskapen i älgbaneskytte. I år har det av förklarliga skäl inte hunnits med ett enda skott i träningssyfte så idag vädrade jag bössan i alla fall och åkte upp och kontrollerade inskjutningen med 8 skott, sedan blev det fyra skott i vallen för att få höra smällarna åtminstone. Det är viktigt så man slipper eventuell skotträdsla i de första skotten imorgon.

Utan träning så behöver man inte lägga någon press på sig själv, kanske det kan vara lösningen på att göra ett riktigt bra resultat? Imorgon vet jag:-)

Är sliten efter flyttningscirkusen som pågår. Två dåliga knän varav ett som fick lov att tömmas på vätska förra veckan jävlas lite med mig, ortopeden ska gå vidare med dem......Har även fått karpaltunnelsyndrom i händerna där den högra krånglar mest med bortdomnade fingrar.
Vintern är lång så finns väl tillfälle att läka under den tiden

Här en hyfsad svensk låt som fastnar direkt:-)


Kommentarer
Postat av: Björnee

Lilja! Verkar som du håller på med allt hela jävla tiden! Va fan ta det lungt,njut,va rädd om kroppen,det är ju vid pension livet börjar! Sista kostymen har inga fickor,andas, blunda, tänk ah fan jag gör det sen! KRAM!

2011-09-11 @ 13:50:09
Postat av: Mr Pink

Björne! Du är en klok man och du har rätt:-) Får göra ett allvarligt försök att tagga ner på göromålen. Kramar på dig!

2011-09-11 @ 21:40:52
Postat av: Storm

Björne!



Dito !



Hae't Gött !

2011-09-11 @ 22:44:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0