Lysande filmreplik

Såg "Ice Age 4" häromdagen och hade en rolig kväll. Fick också en av de senaste årens bästa filmrepliker till livs.
Jorden håller på att gå under och alla djuren flyr, de två ekorrarna(eller vad de nu är för djur) tar det inte på allvar utan leker och stojar för fullt.
En av mammutarna stannar upp och frågar dem " Men vad är det för fel på er? Bryr ni er inte i vad som händer?Jorden kanske går under och ni bara leker och stojar"
Den ene ekorren går fram till mammuten, gör en klurig grimas och säger " VI ÄR KORKADE" , sedan en konstpaus för att sedan klämma mammuten på nosen och säga "PIP" .
 
Det är lysande!
 
Inte är det konstigt heller att ekorrarna  får mig att tänka på lokala centerpolitiker...........
 
****
 
Em-final ikväll.
 
Mina applåder för Italiens landslag kommer aldrig sluta. De har gjort en fantastisk turnering och även om det blir förlust i finalen gör det inget. De har byggt ett spelsystem och ett lag som kommer fungera in i framtiden.
Men det gör ju inget om Balotelli hänger några stänkare ikväll!
 
Tänker inte ens försöka tippa något men undrar om inte det skulle kunna vara dags för Marchisio. Det kan lossna för den hårt jobbande mittfältaren med djupledslöpningarna.
 
Kommer i alla fall som vanligt att pryda kroppen med rätt attiraljer:-) De här landade i fredags....Tyvärr kom de inte med den platta magen men så jävla snygga! Fatta!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0