Dag 1 Örebro Öppna

Äntrade tävlingsscenen tidigt imorse, efter att ha intagit en LCHF-frulle på Scandic. Skönt väder på morgonen men det skulle visa sig att det inte höll i sig så länge. Väl till starten började det blåsa, blåsa ordentligt.  

Drog peg 30, hamnade på sektion D i närheten av båthamnen. Vi satt 9 stycken på varje sektion, det var 4 sektioner. Peter drog peg 6.

Mäskade med SkimmerMix som bas, två platser där en låg på 12,5 och den andra på ca 7. Hade sen packat upp ett gäng löjspön...liksom för säkerhets skull;-) Löjmäsket kryddades idag med rött ytleem som gav en härlig molneffekt i vattnet.  
Började med löja när startsignalen ljöd och fick omgående löja, ganska små men ändå lite blandad storlek. Höll i sig i 25 minuter innan de var borta:-P Provade t-p platserna men var nästintill omöjligt med betespresentationen i den hårda blåst som rådde.
Fortsatte blåsa precis hela tävlingen vilket för mig innebar att det helt enkelt inte gick att meta 12,5 meters, det var flera med mig som avstod det också. Blir nog till att byta upp sig några klasser i spö om man ska klara sådan blåst. På den korta platsen gick det åtminstone att ha spöt ute i korta intervaller även om betet flög upp och ner i vattnet:-P Fick lite småbjörkna och ett par mörtar där. Varvade löja och den korta platsen resten av tävlingen och fick ihop 215 fiskar där ca 190 var löja. Vägde drygt 2,8 kg och räckte till seger på sektionen före kanten och Challe Fasth på 2,6. Anssi var trea på 2,2 kg.

Peter hade det tuffare fiskemässigt på A-sektionen, han blev sexa på 6,3 kg. Sektionen vanns av Rocco Järling på 9,7 kg från peg 7.
De andra sektionerna vanns av Holsten och Tom Östlund, Tom hade dagens högsta vikt på strax under 10 kg.

Imorgon blir det bättre väder, åtminstone är det lovat så, så då får man hoppas på en bra peg och att man sköter sina kort väl för en jävla gångs skull. Imorgon vill jag ha B R A X!

http://www.fk-mm.se/20034369



Sveriges svar på Bob Nudd, Gyllbrandt, med sina färgglada vader tillsammans med klubbkompisen Janne Svensson
MygglarverMr Hopkins
Samling inför lottning, Anssi as normal;-)
Roger "Rocco" Järling vinner A-sektionen
Holsten vinner också
...och även en löjdragare vinner sin sektion, Mr Lilja! (härligt att prata i tredje person)

Kommentarer
Postat av: Storm

Jösses ! Hur är det möjligt....att du kan..?



Grattis Boss :)



Sätter dock mina slantar på Tom som verkar bara tittat på metegrejor hela vintern o vunnit två tävlingar i svagt motståbd....;)



Hae't Gött !

2012-05-05 @ 22:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0