Örebro

Då landade vi i Örebro.

Åkte direkt ner till startplatsen och blandade mäsket. Lite svårt att se strömförhållandena så det får man vänta tills imorgon för att se själv:-)
Träffade två goa gubbar, Gyllbrandt och Janne Svensson. De såg laddade ut och Gyllbrandt spred superlativer kring våra mäskblandningar.....Nåja, om min sa han "det är inget fel på den här" efter att han först sagt "den här GILLAR jag" om herr Lindhs blandning......;-P
Hur fan ska man tolka det utan att inse fakta, den luktade skit:-)

Mäskblandningen tog inte lång tid, sedan bar det iväg till Scandic och incheck. En öl sen snabbt iväg till Coco Thai för middag där jag körde samma maträtt som senaste 28 åren....Stekta äggnudlar med räkor och kyckling. Gott.

Tillbaks till hotellet och upp i relaxen. Ett par öl och bubbelbad, lite bastu.

Nu börjar det bli läggdags för gubbarna.

Håller väl som vanligt tummarna för att löjorna ska kunna stanna till några timmar på min peg, där är det garanterad karusellkänsla och hoppas det innebär att de stannar. Då blir det åka av:-)

Ifjol hamnade jag och Peter på samma sträcka. Peter på kant och jag mittpå någonstans. Då vann Peter på kanten och jag var tvåa. Peter 5,7 kg och jag typ 4,5 kg. Kommer ihåg att jag hade ca 130 löjor och 45 bottenfisk varav de flesta var mörtar. Löjorna var extremt svåra att få kvar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0