Surkart

Lördagkväll och ibland önskar jag mer av att fingrarna for som frenetiskt jagande illerpittar över tangentbordet i sin strävan efter att finna någon sorts mening.....just för att finna meningen.
 
Men det är svårt. Sover sämre än en byracka med kli i röven. Uppe före fem imorse. Gjorde vadå? Tja, inget.
 
***
 
Idag har det varit tävling på Porfyrdammen i Älvdalen. Vore ju jävligt kul, eller inte så värst kul, men åtminstone tacknämligt om någon kunde få fingrarna ur röven och skriva ett resultat på nån sida någonstans. Men det ska man väl inte begära. Finns ju så många ordtillverkare i dagsläget så nån borde väl kunna få ur sig något.
Skit samma.
 
***
 
 
Tänker nog sänka en vinpava ikväll. Inget urvattnat billigt dravel, det får låginkomsttagarna hålla på med. Blir nog en Barolo som får ynnesten att skvätta över mitt renommerade gomsegel. Så det så. Just det, 239 bagis får man slanta för den slurken. Det är mina smaklökar ytterst värda.
 
***
 
Så mycket bättre ikväll. Ska skådas förstås. Tycker det är ett bra program. Tröttsamt dock med alla blindskär i åskådarleden.....som har hört talas om Magnus Uggla på sin höjd och nu hyllar de alla de andra också som om de vore några nya figurer som kommer fram. Kunskap och omvärldsanalytisk förmåga drabbar inte alla.
 
***
 
Varför håller ni på med att jamla med Sverigedemokraterna? Förstå en sak, hur mycket de än rensar ur sitt parti, så är det ett rasistiskt parti med rasistiska väljare. That´s it. Finns inga förskönande omskrivningar. Idioter dras till idioter.
 
***
 
Vart tog han Manne, clownen, vägen? Det undrar jag ibland. Mimande clownen Manne. Håller han på så där idag också månne? Låtsas att det är en stor glasskiva framför honom. Skulle vilja skära av honom kuken och se hur mycket han mimade då
 
***
 
Har sagt det förut och säger det igen. Att se sig själv i en helkroppspegel är, om än inte en stor, så i alla fall en självmordsorsak.
 
***
Pissade på en död talgoxe idag. Kände mig artmässigt överlägsen. Litegrann som en Alliansaspirant
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Storm

Några rader finns nu på pimpelsport.se. Hinner liksom inte med att uppdatera direkt.
Hae't Gött !

2012-11-11 @ 14:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0