Snowy mountains

 
Ramlat ner dryga 2 decimeter snö här så vad passade bättre då än att åka ospårat till Ladubergsvallen med La Famiglia:-)
Besökte vallen och stal en gran av nån rik skogsägare, vilket alltid känns bra.
Tog en försiktig promenad till Telefonpasset också där vi fixade lite fin tjärved och gjorde en skön brasa uppemot vägen bakom passet.
Snöade hela dagen och nu är det plötsligt vinter. På hemvägen spårade vi oss förbi Hemsjön där vi kollade isen inne i viken vid dammen. Jösses! 20 cm fin kärnis och man kan ju undra varför jag inte perforerat den allaredan......
Hugo och Felicia, vet i fan vad Felicia fick i koppen? ;-)
Robin Wood´s hela bunten!
Hemsjön helt islagd.
Ladubergsvallen i vinterskrud
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Storm

GILLAR DETTA :)

Men, verkligen 20 cm ?

Hae't Gött !

2012-10-30 @ 13:09:45
Postat av: Mr Pink

Chockerande nog. Det var 20 cm alldeles utanför bryggan....kan möjligen sträcka mig, då mina instrument kan anses som oprecisa, till att det var bara 19 cm:-) Men kollade alltså inte något längre ut men skulle tro det var bra där också.

2012-10-30 @ 16:36:28
Postat av: Christoffer

Tjenare kenneth! Hittar ingen mailadress till dig så jag testar här, såg förut att du letade efter köpare av finlands skryllorna. Visst var det ett tag sen, men minns du kanske vars man kunde beställa dem? Hittar inget någonstans om dem.

2012-10-30 @ 20:29:12
Postat av: Mr Pink

Tjenare. Håller på att samla ihop ett gäng som vill ha finnskryllor. Blir en beställning så småningom. Är vi flera blir inte frakten så hög. Du kan mejla mig på [email protected] om du är intresserad. Tar hem dem från Finland och en snubbe som heter Simo...efternamnet kan jag knappt uttala än mindre stava:-)

2012-10-31 @ 12:59:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0