Premiärfiske

Då var det dags. Att göra säsongens tävlingspremiär. Arena blir Byrviken i Siljansnäs.
 
Donat klart med grejorna och bytt ut pirkar på varenda spö. Det är dags för de nya, smått exklusiva, pirkarna "Mephisto" att försöka hjälpa till att fylla min skrylla.
Pirkarna som ännu så länge finns tillverkade i liten skala har en ganska sällsynta egenskaper som det ska bli intressant att prova. Får återkomma med en beskrivning när min tid känns lite mer talrik än just ikväll:-)
 
Blir antagligen lite kylslaget imorgon också även om prognoserna talar om varmare framöver dagen. Får vara hur det vill med det, kylan brukar inte vara något problem. Fettlagren skyddar....nu även på prinskorvsfingrarna
 
Förra året på Byrviken gick fisken djupt(vad jag kommer ihåg), ca 5-6 meter. Hoppas imorgon på ett fiske som är betydligt grundare, det vore tacknämligt.
 
I egenskap av distingerad äldre herre får jag också äran att få skjuts imorgon. Herr Storm hämtar upp vid halvåtta så då är vi ute i bra tid så man hinner surfa fram till korvförsäljningen(om Stortomten i Leksand ordnat några slangar) och få sig några korvar.
 
Dags att dra sig tillbaka för natten
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0