Time

Jupp! 
 
Prylarna iordning inför morgondagens individuella Dm tillika kval till SM. Tunabygdens eminenta metare står för arrangemanget och Bysjön blir arena. 
Har inte varit med på individuella så många gånger de senaste åren men gör ett försök nu då. Fisket imorgon brukar väl vara lite trögt vad gäller skimmers, tyvärr gäller det också löjan även om det ibland är grym fart på dem. Så jag lägger hoppet på det:-) Må löjan förgylla min plats.
 
***
 
Börjar närma sig med Orsa Match Open också. Blir vassklippning där runt nästa helg innan vi också kör lottningen där man får reda på i vilken å man börjar sitt fiske på lördagen. 
Bli inte oroliga över att ni måste ha ett näckrosblad på er peg i Lillån för att få fisk(som någon skrev på Metetorget) :-) Det finns inget statistiskt hållbart material på det uttalandet. Det kommer att nappa ändå, oavsett näckrosor eller någon annan skit. 
 
***
Annars kan man ju lyssna på några av mina husgudar, Pet Shop Boys, som släppte ny skiva häromdagen.
Oerhört kul att de lyckas igen. Bra låtar där den här gillas extra. 
 
 
Och till er som av någon outgrundlig anledning missat vem Bourgeois är så vill jag förtälja att hon var skulptör(avled för några år sedan) Kolla in den här mysiga och skitstora saken som jag ihärdigt försöker köpa loss för att ha som trädgårdsspindel ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0