Mr Badluck

Ja, inte fan ska man ha några pengar. Eller rättare sagt vinna några. Travet idag var som att bli pissad på från alla håll med tanke på mina tips tidigare här på bloggen.
Första avdelningen spurtade Capello Bob återigen bäst av alla utan att räcka fram. Visserligen hade jag rätt här ändå när Obi Wan vann och var grymt bra.
I andra var min tipsetta, Saladino,  en halv längd efter i mål. Hade dock vinnaren streckad förstås
I tredje vann Seb.K utan problem och det var en solklar spik
I fjärde gick jag kort och hade naturligtvis 5 Lucky Sec. Allt klart EN meter innan mållinjen när hästen galopperar. Tar en stund för måldomarna att konstatera att nosen INTE var över innan galoppen och därmed diskning. Suck i helvetet.
I femte vinner min A-rankade Keeping Julia. Draget Wiss Shadow körs lite konstigt av Takter men kommer loss alldeles innan mål och blir trea
I sjätte har jag kört spik på By Air som är på väg att komma igenom när hästar galopperar runt honom och så galopperar han också då förstås. Till råga på allt får mitt Dagensdubbeldrag Prada Secret ett uselt lopp efter flertalet ledarskiften där Prada börjar i rygg på ledaren och slutar i femte inner. Spurtar bäst av alla och är trea i mål efter två trötta hästar. Så jäkla tråkigt
I sjunde har jag mitt superdrag, näst minst streckad i loppet och på bara 4 procent. Penalty Fare. Kommer loss in på upploppet och avslutar vasst till knapp målfotoförlust med ett par centimeter. Vinner den ger V7 drygt 900 000. Nu gav den bara 58 000.
 
Dubbeln med Prada Secret mot Penalty stod i dryga 500 gånger. Hade blivit en grym slant på kontot det. Men varför skulle det gå bra?
 
Dags att lägga ner eller bita i surtrasan och ruska tills det vänder? Väljer det sista alternativet. Ger mig inte.
 
 

Kommentarer
Postat av: Nilox

För fan ryck upp dig !
Hemmaplan på söndag och nya friska ideer.
Nu ska vi visa dom att man pissar inte på
stackmoring !

2013-03-29 @ 11:53:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0