Diagnoser

Tävlingspimpelpremiär var det föregående helg. För en del. Inte för mig tyvärr. 
Är hyfsat kass i ryggen och att sitta fyra timmar(ja, jag räknar med att få sitta i fyra timmar och DRA fisk;-) ) i kyla funkar inte speciellt bra. 
På lördag är det i Tallsjön norr om Noppikoski tillika första klubbmästerskapet för säsongen. Blir antagligen hemma då också och får önska alla en nice tävling. Kan ju förtälja om att det är rätt bra vinter när man kommer lite norr om Orsa. 
 
Några negativa biverkningar när man är hemma och har ont i ryggen. Man blir fetare. Man blir deprimerad. Man får mer ont i hälsenor, knän och axlar. 
 
Lite så är det, bara att bita ihop
 
***
 
Diagnosen är relativt lättställd.När man hävdar att nästan alla gått på den stora BLÅSNINGEN förutom en själv. Sällan man ser en sådan storartad hybris som man fick skåda igårkväll när Göran Lambertz personifierade just den diagnosen
 
Leif GW höll nästan på att gå upp i atomer igår när Lambertz klev på i allt förutom ullstrumpor. Var jäkligt roligt att skåda även om ämnet är tragiskt och antagligen Sveriges största rättsskandal. 
 
Fick det här utdraget också från min vän, Ingo. Det är ett utdrag ur resningsbeslutet som avhandlar likhunden som användes. Där hävdade ju Lambertz med en dåres envishet att det var fullständigt stupsäkert och ett klart bindande bevis att likhunden markerat på en sten som Quick pekat ut. Han hävdade också att likhunden ENBART markerade på lik, inte på djur. Känns som att vara ute på djupt vatten känns som en för lindrig beskrivning, eller hur?
 
Ni får zooma om det inte syns
 
 

Kommentarer
Postat av: Rocco

Tråkigt att du har ont i ryggen och inte kommer ut på isarna,men när du ändå sitter inne hela dagarna så kanske du skriva en ny bibel om lillån så kan jag få ett exemplar.

2013-11-27 @ 13:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0