Lättstötta

Smått hektiska dagar där inte mycket annat hinns med än arbete och förberedelser inför arbete. Idag togs det dock en ledig dag och gjorde en lov upp till Grev-Nils med fru som tillbringar semestern uppe i Skattungbyn. Drack ett par koppar kaffe och fick blåbärspaj. Det gick ner utan problem.
 
Kom att tänka på en sak som hände i somras som jag ska försöka återge här strax. Var ju fotbolls-vm tidigare i somras och de som känner mig vet att jag är något av en fotbollsnerd, speciellt vid stora mästerskap. Gick ju inte så jävla bra för mina italienska kämpar men hursomhelst, efter att den måttfullt balanserade Luis Suarez försökt få loss Chiellinis nyckelben med hjälp av världens största överbett så la jag ut en bild på Suarez med en sån tratt runt skallen. Det kom ju en uppsjö med sådana bilder på olika sociala medier. Jag tyckte den bilden var lite roligt så la ut den på Facebook. 
Strax efter delades den av en gammal polare som i sin tur taggade tre av sina kompisar på den här bilden. Troligen för att de skulle uppmärksamma den. Jag såg det som hastigast att han delat. Inget konstigt med det ju.
 
Nästa dag åkte jag på arbete och under den första pausen(regn, Brutte, regn ;-) ) så kollade jag telefonen och hade då fått ett meddelande på den. 
 
Sen följde följande konversation. Jag vill inte lämna ut namnet på den här uppenbart störda personen som jag vet i periferin vem det är men kallar honom N här. Men ärligt, det här är stor humor :-) 
 
den 25 juni 09:39
 N: Vem fan e du ??
 
N:Vad fan har jag gjort dig då ? Vad menar du med att tagga mig och lägga ut massa bilder,, jävla idiot,, den som skrattar sist
 
Jag: Ursäkta!? Det får du nog ta med X(min kompis får heta X) som var den som taggade dig å nån till.....
Sen kan jag väl tycka att du kan tagga ner några grader. Har inte en aning om varför X taggade er,lyssna med honom.Mvh Kenneth
 
N:Lägg ner, det var från ditt konto så det kan aldrig X gjort
 
Jag: Okey,pratat med X?
Av vilken jävla anledning skulle jag tagga för mig helt okända personer? Du menar bilderna på Chiellini och Suarez,eller hur? X taggade er,thats it.
Hyfsat osympatisk kille du är förresten....Brukar du kontakta främlingar och skälla på dem? För övrigt tror jag man bara kan tagga de som man har som Facebookvän, där ditt namn knappast finns eller kommer att finnas i min vänlista.
 
N: Hahaha,, lägg av,, det är du som kontaktat okända människar och taggat mig,, så inte fan har jag lagt ut ditt namn heller,, se dig själv i ögonen och inse att jag aldrig skulle kontakta dig om jag inte såg mitt namn på din facebook-sida,, Jag är väl inte dum heller,, i morse stod det att "kenneth Lija" har taggat mig ! Sen undrar jag om det inte är du som är osympatisk !
 
N: Din jävla skit !
 
N: där har du beviset,, Kenneth Liljas sida,, där såg jag mitt namn,,, nu har jag tagit bort min taggning
 
Jag: Okey,är du full? Nåt fel är det uppenbarligen.
Eller så sitter X bredvid å skrattar sig harmynt? Skitsamma. Det går INTE att tagga några andra än de man har på sin egen vänlista. Förstår du?
X delade ju fotona på sin sida,sen har han taggat er. Förstår heller inte vad som skulle vara så hemskt med att bli taggad under en bild med Suarez?
Har du bitit någon så det kändes som ett påhopp? Eller kör du med tratt runt skallen och känner dig ensam? Ta å snacka med X du sen kan du fundera på om inte en ursäkt till mig skulle kunna vara ett steg i rätt riktning
 
N: Du är ju inte klok,, mobbade du din klasskompisar i skolan med eller ? Verkar så,, när du skriver tratt runt skallen,, du var väl en sådan som såg ner på folk när du var liten,, och kanske nu med
 
N: inte fan ska jag be om ursäkt heller när du lagt ut bilder o taggning på mig
 
Jag : Bilder på dig?Vi pratar väl om Suarezbilden?
 
N: Ja och mitt namn,, FRÅN DIG ! Fattar du ???????????????? Eller ska jag ta det en gång till ??????????
 
Jag: Jag förstår men inte du. Det är X som taggat dig.Jag kan INTE tagga dig.
Du är onekligen den mest korkade och otrevliga figur jag haft kontakt med de senaste 30 åren.
Bra jobbat,att gå in på topplistan direkt. Läs på lite om Facebook nu och återkom sen när du förstår hur det går till.
 
N: Haha,, du ser vilken människa du är ! Trycker ner dem i skosulorna,, "den mest korkade etc mm ! Du måste ju må dåligt alltså,, och du måste ju fatta trögt,, det är du som lagt ut taggning på mig och du kan visst tagga människor som du INTE är vän med ! Jag har skickat bevis men du verkar bara blunda för det ! Sen undrar jag om du ligger i skilsmässa eller ?? Eller så har du aldrig haft något förållande ?? För som du trycker ner människor måste du må dåligt ! Och du är den otrevligaste jag haft kontakt med de senaste 40 åren !
 
N: IDIOT !
 
N: punkt .
 
Chattkonversationen är avslutad
 
 
Kan säga så mycket att det var rätt så bra att jag satt någonstans i skogen en sisådär 10 mil från Mora :-) Jag har för övrigt inte fått någon ursäkt. Däremot fick jag tag i min polare som hade taggat den här snubben och han skulle snacka med honom och försöka förklara. 
 
Kul kille i alla fall. Gillar speciellt de sista två meddelandena där han först skriver idiot med stora bokstäver för att i nästa meddelande göra sitt statement genom att skriva ut punkt OCH sätta en vanligt punkt bakom. Det finns onekligen språkbrukare av klass i vår värld ;-)
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas blåbärspajen smakade !
Sura citronskivor på facebook ska du skita i ,smaker bara illa !

2014-08-13 @ 23:12:10
Postat av: Knogen

Stor humor! :-D Man hade ju kunnat önska att en sån där tjomme kunnat se sig själv från ovan för en liten, liten stund.

Men det är klart, då hade han väl bara ryckt på axlarna och sagt "Jaha, vadå´rå?".

2014-08-18 @ 19:34:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0