Utbrändhet

Tro på fan om inte Grev-Nils ringde och väckte mig imorse när man för en gångs skull dedikerat en sovmorgon till sig själv. Tryckte bort fanskapet och somnade om till halvnio då man klev upp likt en fager prinsessa och med tassande steg förpassade sig till nedervåningen enär den andra hälften skulle få sova ifred efter sitt nattjobb. 
 
Tog ju inte lång stund i vakenhet innan telefonen ringde igen och samma snubbe på tråden. Nu är det ju oftast en ynnest ändå när han ringer så det går ju bra. Lämnade spelrapport och visst fan hade han klämt in raden på söndagen på den extra V75:an. Dryga 80 lax och det blev visst en casinokväll igår :-) Bra jobbat. 
 
Nu jobbar vi in ett bra resultat på onsdag också! Och då menar jag inte travhästarna. Tummarna hålls hårt!
 
***
 
Oj, nu får man passa sig om man skulle få för sig att göra sig lustig över Jimmie Åkessons sjukskrivning och utbrändhet. Blev ju ett ramaskri sedan Özz Nujen skrev några rader på twitter och det uppfattades som ett hån. 
Ja, man ska väl helst inte raljera över någons krackelerande hälsa, oavsett om det är en osympatisk partiledares hälsa. MEN för fan, kom igen. Snubben leder ett parti som inte innehåller empati, tolerans eller solidaritet gentemot alla människor.  KARMA för fasen. KARMA!
 
***
 
Äntligen fick svenska folket se Johan T från Familjen på bästa sändningstid när han klev in i Så mycket bättre och gjorde, enligt mig, en bra version av Breaking up with God. Annars dominerade Carola med en grym version i sitt uppträdande. Säga vad man vill men hon har en grym pipa. Tror det kan bli den bästa säsongen som varit. Gillar också att Love Antell får kliva fram i rampljuset. Orup har ju en låtskatt som blir intressant att skåda i de andras versioner. 
 
***
 
Börjar närma sig den årliga frågesportskampen där en mästare ska koras. Prippen har redan aviserat toppform och känner sig segersäker. Knogen är väl som vanligt, klipsk och seg som kall sirap ;-) Själv inbillar jag mig att min överlägsenhet gör att mästerskapet är avgjort i god tid innan tolvslaget. Helg ska bestämmas och förslag kommer inom en snar framtid :-)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Knogen

P å s t å r d u a t t

j a g s k u l l e

v a r a


s e g

? ? ?

2014-10-25 @ 15:47:55
Postat av: Knogen

Äh, så där såg det ju inte ut när jag skrev! :-)

2014-10-25 @ 15:49:56
Postat av: Anonym

Siiiiiiiraaaaap, sirap......Din framtid som reklampelare för lite kylskåpskall sirap är utstakad och stjärnbeströdd ;-)

2014-10-25 @ 16:39:51
Postat av: Mr Pink

Å det var ingen anonym utan jag :-)

2014-10-25 @ 16:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0