Ja jösses...

Å så var spelkvällen och morgonen avslutade:-)

Har nu fått 693 mess från min motståndare varför det är så tyst på bloggen;-) Så här kommer det......

JAG FÖRLORADE!!

PRIPPEN ÄR SEGRAREN OCH DET FINNS INGA URSÄKTER!:-)

Jaja, nog fan kan jag ta en förlust och nu ser jag framemot ytterligare revanschmatcher i framtiden:-)

Började kvällen med fotboll vid fyratiden...Lagade käk och drack några öl...Som speluppvärmning gick vi ut löst och spelade ett frågespel om fotboll....Redan där kopplades segergreppet om pokalen, vars inskription är....."Jag är den störste nerden och den drygaste fåntratten tillika segrare" ;-) Prippen vann fotbollen med 10-9

Sen kavlades Bezzerwizzer ut på bordsplankan....En fullständigt förödande teflonhjärna hade tagit plats i mitt huvud och stundtals kunde jag inte ens krysta ur mig en gissning....Prippen dominerade fullständigt och segersiffrorna skrevs till klara 3-0.....
Vi körde bäst av fem omgångar.
Genast efter den generande förlusten gapade jag stort och mycket om revansch förstås....Prippen vann igen:-( 3-2......

Klockan var runt 24.00 när Bezzerwizzer stoppades undan och Master of Television plockades fram....Där blev det trots alla motgångar under kvällen åtminstone en framgång för MIG....Seger och lite plåster på såren....
Runt 01.00 avslutades kvällen och sömnstadiet inträdde.

Frukost 09.00 och sedan Bezzerwizzer....Ny jävla förlust med 3-2....Suck....Som avslutning fotboll igen och ny förlust med 10-8.....

Hepp, bara att gratta Prippen och tacka för en nice kväll:-) Hoppas på rematch så småningom....By the way, nytt spel på ingående...Master of Music:-)

Och en liten not till Floorfiller;-) Dig tar jag hand om vid jul!:-)


Kriiiiis

Nu är det kris för fan.....Ligger under med 2-0!:-(

Vad fan ska jag göra?? Måste skapa smärta och låta hjärnan komma in i matchen! Jag slår ner honom!

The rumble in the....

Då är det dags......Om några timmar går den stora titelfighten av stapeln...Dags att slipa hörntänderna och öppna bägge hjärnhalvorna, inga kunskaper är för små, allt räknas....Siktar på seger i vad som kan betecknas den VIKTIGASTE matchen! Spelet heter BEZZERWIZZER...min motståndare Prippen....han ska slaktas;-)

_________________________________________________________________

Med en hårt sargad kropp svävade jag idag iväg till Rättvik för två bowlingmatcher....Mötte i första matchen Rättviks A-lag, med rätta storfavoriter...Men idag spelade Siljan Bk riktigt bra och lyckades skrällplocka en poäng!:-) 10-10 slutade matchen och en mycket bra prestation av oss.
Göran L i kanonform och svarvade in 851 p. Mogge också över 800. Själv spelade jag 736 (tror jag) får ge mig själv godkänt, började illa med en 153.

Matchen efter slutade med seger, kommer inte ihåg siffrorna nu men det var en relativt enkel viktoria...Göran ännu bättre nu med 857, sen var det ett rejält hopp till näst bäste som var jag på 731.

__________________________________________________________________

Nu ska jag plocka undan lite skit här innan min motståndare kommer, käk ska också lagas, rommen på kylning.....Ölen står där redan:-) I kylen alltså....

Collateral damage

Tja.........två inflammerade hälsenor med ökad risk för att de går av....does not make me happier...........En krånglande mage på det och nu blir det kraftig medicinering några veckor....Och just det ja, inget kaffe....ingen fet mat.....ingen alkohol.....Hur fan ska det gå till då?

Bara att dra på sig sockiplasten och slå några piruetter på salsgolvet, sjunga tipp tapp tipp tapp och halsa mörk rom så demonerna bereds plats..........Börjar med medicinerna på måndag...bestämmer jag nu...

Friday Hit

MGMT.....seriöst tilltalande för en vilsen själ som min egen.....Lufsa iväg och köp och när ni ändå är där inhandlar ni The Killers "Day&Age"...Riktigt jävla bra skiva!
Idag ska jag lyssna igenom "Chinese Democracy" Axl Rose, "Omaha" Ulf Lundell och Lena&Orup´s nya "Dubbel"...:-) Ja, så kan det vara.....Seger

Bowlingmatch idag mot Bk Mas, ledarlag i vår grupp....Ändade med seger där siffrorna skrevs till klara 12-8.
Vi är på uppgång i tabellen och nästa helg ska vi slå ur underläge då vi möter det särklass bästa gänget, Rättvik.
Satan vad vi ska skrälla då!!:-)
Vi bowlade ihop 5691 poäng idag vilket är godkänt. Vårt hemmarekord ligger på 5801.

Siljan Bk
Göran Larsson 786
Jag 748
Morgan Pettersson 735
Ellie Ljusteräng 726
Britt-Marie Pettersson 715
Richard Eriksson 691
Micke Ekstrand 689
Per-Inge Pettersson 311 (2 serier)
Ingo Lundgren 290(2 serier)

Bowlade jämna serier idag med topp på 205. Kul att se supertalangen Ingo tillbaks i laget! Siljan Bk återfår lite av sin glamour och glans när han är med:-) Nu var det ju lite skakigt där men i sista serien syntes det att mannen blir en tillgång:-) Första matchen på över ett år så man kan inte begära för mycket.

______________________________________________________________________

Igår pimpeltävlades det på Tandsjön mellan Lillhärdal och Sveg...Var ju sugen som fan men lyssnade på kroppen...Vikterna var grymma så de hade säkerligen ett kul fiske. Speciellt Freddan Samuelsson som vägde in 23 kilo och vann med en marginal på över 10 kg!! Bra jobbat. Weine vann veteranklassen med en bra påse på 13,4 kg, dagens näst högsta vikt....
Freddan är nu 100 procentig i sina tävlingar för säsongen:-) Men hur fan kunde han få sitta själv på en pöl som inte är större än vad jag urinerar en lördagkväll efter några bärs?? Luktar han illa?;-)
Nä, den där segerraden ska göras nåt åt....blir det inte jag så blir det en österrikare som är heltänd:-)

_______________________________________________________________________

Igår satt jag väldigt mycket vid skrivbordet vilket INTE är speciellt bra för min jävla rygg:-( Komprimerar kotorna...klart det gör med en överkropp som väger mer än en slaktfärdig julgris.......Bowlingen på det är inte så smart.....Det har jag räknat ut själv,alltså fast jag inte är så smart...uppenbarligen:-O:-)
Får kämpa den här veckan i Norge, snart är det julledigt....Känns skönt.

_______________________________________________________________________

17 december.....släpps på dvd...."I´m a cyborg but that´s okey".....Ser jag framemot:-)

_________________________________________________________________________

Julshoppade på nätet igår.......Puh, inte så fiktiva nätpengar drevs iväg i massor....Nytt Playstation 3 inhandlades, spel, coola t-tröjor från England, en ko..... och riktigt jävla god italiensk parmesan beställdes från Italien:-)
Plus en del smågrejor:-)

_________________________________________________________________________

Fick mess från Jörgen (österrikaren)...han hade skaffat sig en ny hobby...bokläsning. Plöjt 3 böcker nu och jag messade tillbaka att det var bra....då kan han snart stava till B I L D A D ;-) :-)
Han e nog snart på hemgång, laddad som fan för pimpelisarna är jag helt säker på.....Det är bra då det laddar mig också, har svårt att tända till om han inte är med:-)

_________________________________________________________________________

Såg att det var ett turismmöte på gång i Rättvik om eventförpackning nästa torsdag, ska nog anmäla mig till det och hoppas det finns plats kvar. Lär höra med arbetsgivaren först förstås...men bowlar jag runt 600 på Norgematcherna brukar inte det vara några problem;-)
Knogen....är du anmäld???

Ha en bra vecka

Avsmakning....Nä, börjar fundera på en avsmakning av vad kan vara en smäktande virvel godhet....

Liverpool-Fulham klockan 16 på schemat, sedan ikväll stormatchen Inter-Juventus! Får bli en fotbollsdag detta:-) Är igenbeckad i snorgångarna så bäst att hålla sig inne......

Gick igenom lite nya recensioner igår och hittade naturligtvis några köp som ska genomföras:-)

The Killers "Day&Age" ....Kan inte annat än vara kanon!
A Camp "Colonia"....med Nicklas Frisk och Nina Persson
The International Noise Conspiracy "The cross of my calling"

Se där tre köpvärda skivor....om än olyssnade:-)

Nu blir det fortsatt STÄDNING:-P...........Har lite svårt att komma igång, kanske ska släppa tangentbordet?

28,2 cm är i alla fall nytt rekord i hur långt jag kunde trycka min långa vassa nål under huden på min underarm......

Lev väl

Juloratoriet...eller inte riktigt då

Det är julaftons morgon.

Klockan ringer öronbedövande, du slår upp dina alltför torrgrodda, blodsprängda ögon och ser med fasa i blicken att du på något förunderligt sätt lyckats ställa den förbannade klockan 3 timmar för sent, vilket med lätthet du räknar ut, innebär en smärre katastrof.

Du vänder på dig för att se om din fru ligger bredvid dig, vilket hon naturligtvis inte gör, för du har somnat i soffan och du drar dig sakta till minnes grälet kvällen före som fick henne, en dag tidigare än beräknat, åka till sina föräldrar.


Du sätter fötterna i det kylskåpskalla golvet och lägger hela tyngden på en ölkapsyl som äter sig in i din torftiga fot. Smärtan får dig att grina illa och dina tankar splittras för en kort stund.

Men du är en man av handling och är fast besluten att ställa allt till rätta och fira en fridsam, fröjdefull jul tillsammans med din älskade fru och kära svärföräldrar.

Så trots tre timmar mindre... att försöka ordna upp allt och skapa harmoni ger du dig snabbt i kast med uppdraget, som du ser det.

Julklappar ska handlas och god julmat ska plockas ihop.....du kammar snabbt till din kala hjässa, fräschar upp dig hjälpligt och kastar din kropp i bilen......som inte är där. Den tog din fru....igår....minns du nu......Du är en svulstig kämpe så cykeln plockas raskt fram ur garaget och du trampar förvånansvärt spänstigt mot varuhuset...det stora...där allt finns.


Med en energi som sprungen ur en källa ger du dig in i julens kaotiska värld.

Innanför dörrarna stoppas du vänligt av en enorm tomte som med ett hohohoande av en högre klass får dina trumhinnor att vibrera i takt med bjällerklang....du väser ett god jul med ett någorlunda vänligt leende och tomten frustar nöjt och daskar till dig med en gigantisk näve i ryggen...som får dina halsmandlar att lossna från sin plats, du sväljer tillbaks dem och får tag på en vagn och vandrar in mot charkdisken där trängseln är hård som Stålmannens polerade överarm.

Du får tag i de nödvändiga charkuterierna och slingrar dig ut och upp till fjärde våningen där damunderkläderna väntar, en julklapp som ska få din fru att kärleksfullt le mot dig igen som hon gjorde den där gången ni träffades för 19 år sedan.....

Du tittar på klockan och känner paniken tränga sig in under skinnet på dig samtidigt som alla rör sig för långsamt för dig. För långsamt.

Vad ska alla dinosaurier ut just i dag för?

Kan inte kvinnan bestämma sig nån gång?

Varför använder inte  folk mer preventivmedel?


Din irritation växer, accelererar..... och det är i det ögonblicket du får knuffen.

En lätt sådan, på höger sida av kroppen ...du tappar lite balans, vänder dig om med ett stelt leende och tänker trots allt be om ursäkt, vara ödmjuk, vara snäll...Be om ursäkt.

Killen som möter din blick är fullständigt förödande stor och ler med de hånfullaste av leenden mot dig, din ömkliga varelse och säger


"Du, fetto...se upp hur du går...nästa gång gör jag julpastej av dig, din lilla plätt"


Du känner i samma ögonblick som han öppnar mun att detta inte kommer att bli som alla andra jular. Inte alls som andra jular.

Innan snubben hunnit ta första andetaget och inte ens det sista skjuter dina armar ut och kramar om hans hals....Han får upp sina för att rycka bort dina taniga armar.

Taniga armar och senor, så irriterade, så juligt kramgoda...så fyllda av helig jul.....han får inte bort dem och med ett köttigt läte sliter du adamsäpplet ur hans hals, du håller upp det framför hans ögon samtidigt som du med din lediga hand hittat en orientalisk sprudlande vacker julkula i din vagn som du trycker på plats i halsen på honom istället för hans spetsiga adamsäpple.Glittrigt.


Hans ögon stirrar som han sett farbror tomten för första gången....Du ger honom en hjälpande illasinnad knuff över räcket som han faller med lätthet över....Den spräckande dunsen när han slår i golvet därnere hörs ända upp och du vänder dig om och ler ditt mest bländvita leende.

....Människor runt ikring skriker och springer mot utgångar...Din blick söker sig ner på dig själv och du upptäcker att du står i en alldeles formidabel blodpöl, men det bekommer dig inte det minsta....Fyra flaskor julmust ska du nu ha sedan är du färdig här.

En äldre dam försöker komma ur din väg men din vagn rammar henne hårt och hon faller till backen som ett korthus, du sätter din blodiga klack hårt mitt i hennes ansikte och önskar henne god jul med en krystad grymtning.


....Du vet, långt därinne, att detta gått överstyr men bryr dig inte....

Ett litet barn skriker alldeles bredvid dig......

"Här ,ta lite skinka" säger du och sveper med fyrakilosbiten mot det lilla patetiska barnets huvud som far iväg tolv enastående meter rätt in i en glasdörr som går sönder och strimlar det lilla jesusbarnet som vitkål


Någon ropar ditt namn och du vänder dig om och ser tre polismän med dragna,blanka vapen, däribland din bäste vän som arbetar inom polisen.


I dina svulstiga tankar föreställer du dig att allt ska bli bra, julefriden skall härska och man som kvinna kan leva vidare i samförstånd och lyrisk kärlek.


Poliserna skriker något igen och du märker vad vackert den nya kockkniven som du tänker köpa glimrar i din högra hand, glimrande och makalöst julfärgad.

Ljuden som slår emot dig högt och ljudligt förenas med den brännande smärtan som känns i ditt bröst och du förstår att du blivit skjuten på självaste julafton, på självaste jävla julafton.


I ditt huvud skrattar du högt åt en sådan fantastisk sorti från detta jordeliv och det sista du ser är det utsökt avsnittade huvud du har i din vänsterhand, ett huvud som hämtat ur en modekatalog och du hinner, innan mörkret faller, få en lätt förnimbar känsla av igenkänning.


Och det du ser är din fru.....Vad gör hon här?


The Buddhist

Fredag kväll.

Måste göra nåt åt det kroppsliga förfallet...har fan sämre kondis än en TAVLA av Anders Gärderud (för er yngre snorloskor, en svensk löpare som tog guld i Montreal -76 på 300m m hinder, Malinowski var tvåa och Frankie Boy Baumgartl stöp på sista häcken)...Hur ska man övertala sig själv att komma i form?

___________________________________________________________________

Sugen på pimpeltävling imorgon på Tandsjön...men med bultande bihålor så tänker jag för en gångs skull lyssna på kroppen..kyla är inget för mig...Bättre då med en Cabernet Sauvignon från Stellenbosch:-)
De får väl fiska på och se till att komma iform, gör entre på Stordammen i början på december istället...Min form brukar vara där....eller inte...So what?

___________________________________________________________________

Ikväll tänker jag INTE kolla på Idol....Rekommenderar istället två filmer, först klart sevärda "Training Day" med Denzel W och Ethan Hawke, gillar den mörka tonen (föga förvånande). Men väljer ni en ska ni se "The Killing Fields" ikväll på ettan tror jag det var....En kanonfilm som jag glömde på min topplista!

Vad jag ska göra ikväll? Skriva blogg sedan ska jag lääääääsa.......Först fotbollsmagasinet Offside som damp ner i lådan idag, sedan blir det nog prylmagasinet M3...sedan tar jag det nya numret av Allt om Film för att avsluta med en till pryl/tekniktidning...Din Teknik.....Men antagligen klubbar Johnnie Blund mig medvetslös innan allt plöjts.....

_____________________________________________________________________

Orkade inte ta tag i skiten här hemma idag så wobblade ner till bowlinghallen på eftermiddagen, inte en själ där nere så det blev lonelybowling för hela slanten....Var ju ner igårkväll och slog några serien, då var banorna väldigt oljiga och det var svårt att få kulorna att greppa..blev inga toppserier men heller inte så dåliga...Idag började jag med 241, den serien innehöll 10 strikes (av 12)miss i första och nionde:-(...Fortsatte med 233 för att sedan sjunka rejält, var så dåligt att jag förträngt det långt ner i skinkorna...Blev i alla fall runt 760 på fyra, gjorde sedan en bit över 700 igen....Det funkar rätt bra och hoppas det kan hålla i sig till på söndag då det är matchdags....

______________________________________________________________________

Funderar på att läsa buddhism......

______________________________________________________________________

Någon som kan rekommendera någon NY bra musik??? Hittar inget just nu som tilltalar mig nämnvärt.............

_______________________________________________________________________

Varför säger programledare på P3...."mest roligAST"......??? Det heter väl "mest roligt"!  Om jag börjar läsa buddhism så behöver jag aldrig mer bry mig om vad folk säger eller skriver....Eller, det är klart jag måste bry mig men inte grammatiskt i alla fall:-)

_________________________________________________________________________

Att spendera dag ut och dag in med min hjärna är fan som att ena dagen svetsa fast fötterna i en ankarkätting för att nästa dag.....slå av sig hälsenorna med en lie.....Inte mycket skillnad på det:-O

________________________________________________________________________

Börjar bli dags att uppsöka läkaren, min tennisarmbåge vill inte ge upp...Har försökt plåga den med en jättekur Voltaren men den är envisare än skit i en harpäls...Vet inte vad som måste göras men nåt är det....Blir säkert ordinerad VILA...och hur det ska gå till förstår inte jag.....
Min andra armbåge går inte att sätta ner någonstans, en lös benbit som vandrar runt mellan fetskinnet och benet...Lossnade efter ett fall förra vintern, fick en hel skolklass i Norge att banka på ett jättefönster...De var väl oroliga efter att sett en jättelik svensk gå handlöst i backen och ligga raklång i en minut för att samla tankarna...Hörde iaf att de bankade så jag höjde huvudet och tittade på dem och gjorde tummenupp...sen la jag tillbaka huvudet och låg några minuter till....Det var en smäll som torde renderat Richternålen en givande vibration...

Att min kropp förfaller är ställt utom allt tvivel....

Mina två hälsenor har skaffat sig två kompisar, två knöljävlar mitt på senan som smärtar...Har de tänkt att gå av så har jag rekommenderat dem att göra det samtidigt, blir mer kul så..............

__________________________________________________________________________

Oops, nu pockar de små liven på uppmärksamhet......Fick 17 små kattungar av en tant idag, skojade med henne och sa att jag kunde ta hand om dem och ge dem ett värdigt liv med god mat och omvårdnad....Hon gick på det.

Coolio

Vackert som en spröd tår nerför en fårad kind.........tycker jag.


Hjärnan

....är rutten.

Satan vad förkyld jag varit i veckan...har runnit som fostervatten ur min näsa men nu har det slutat...nu är det istället som gummisnoddar när man snyter sig, som halvmeterlånga gummisnoddar som slår tillbaks med full kraft i pannan om man släpper taget......Jag är man, jag är förkyld........

Skulle bowlat match idag mot Peter och Micke....Men nu var Peter sjuk, det gamla svintot,  så vi flyttade matchen till nästa torsdag....Inte mig emot, vill de skjuta upp förlusten ytterligare en vecka så är de välkomna;-)
Tror jag åker ner och slår några serier ändå, kan ju vara bra med träning har jag lyssnat mig till.......

Inlägg från vänster..Cabrini

Då har söndagen tillbringats i Falun med ett gäng slapptaskar;-) Siljan Bk:s bowlinglag.....Idag blev det seger igen mot Falu Bk F...Segersiffrorna skrevs till 15-5 och nu är Siljan på uppgång i tabellen.
Nästa helg klipper vi serieledarna hemma i bara farten:-)
Hade en riktig jävla dippserie idag också och misströsten är stor nu....att det inte går att bowla fyra bra serier...Men som sagt, nytt försök nästa helg.
Mina serier idag 192,135,197 och 212...Sammanlagt 736.
Mogge bäst idag med 828
Göran 750
Jag 736
Richard 729

Spelade ilag med Richard och det funkade fint, hoppas det blir så nästa helg också...önskan är framförd i alla fall:-)

Nästa helg lär det bli en tur ut på någon is....eventuellt tävling i Sveg...Lär ju vädra grejorna och se om det funkar på tävling också...eller vafan, det vet jag ju det gör;-)

Uppgång 04.00 i morgon och avgång till Norge för ännu en vecka, bowlingmatch där imorgon för Östcom...Mycket bowling nu

Notarie

Puh....ett blad av mina gamla anteckningar från 1800-talets början när kids som jag inte hade så mycket att göra;-) Som tur är slutade jag efter några år att skriva ner alla TV program som jag såg...eller inte såg som fallet är här under:-P
Lite oroande är alla Nils Poppefilmer som erhållit högt betyg......Är dock glad över att min handstil förbättrats avsevärt:-)

Behöver jag tillägga att tidningen Röster i Radio&Tv var min favorittidning....:-)

Bowlingdag igen

Landade hemma för en stund sedan efter en resa fram och tillbaka till Malung. Siljan Bk:s eminenta lag spelade match mot Skinnarna och gjorde det bra. Segersiffrorna skrevs till 13-7 och vi fick ihop en bra poäng på drygt 5800.
Jocke bäst på 800 och en toppserie på 268:-)
Rickard glänste i sina två reservserier med 230 och 190 drygt, riktigt bra spelat av the youngsters.

Själv glänste man inte så värst, spelade som en analklådig(?) babian...minus analklådan då.....Fick ihop 696 och ikväll skär jag mig själv snygg......Fast måste vara pigg imorgon igen då det bär iväg till Falun för ny match:-) Samma gäng minus en välspelande Robin, tror vi kör utan reservspelare imorgon som det lät.

Hann hem och kolla lite på Bolton-Liverpool iaf och två flådiga mål fick man se, bägge av Pool....Nice.

Nu ska jag drilla ihop några blandcd så pojkarna har nåt att göra i bilen imorgon, de vill ju gärna ha lite gissningstävlingar så det kan man ju ordna:-)

Börjar bli dags för käk också....Kantarellsås med stekta njurvingar....utskuret från grannens katt....Säg inget

Kadaverblickar

Flexar framför spegeln.....

Ser verkligen ut.....som en fettrand som gått ihop med likasinnade för att skapa kraft och degenererande verkan....

Tror jag lämnar in min kropp på Högskolan för Aktade Skulptörer Med Vassa Knivar.....Som om jag skulle flexa framför en spegel.....

Citat

Apropå fotbollsstjärnor....Hittar ett citat på Ekwall´s blogg http://fotbollskanalen.se/1.427892 där han saxat från en annan....

Cassano har skrivit en bok och här ett citat hämtat från boken (som måste läsas, inbillar jag mig)

""Under 17 år levde jag i misär och fattigdom, och under nio år som miljonär. Så det fattas fortfarande åtta för att det ska bli oavgjort"

Kul:-)

Tips

Måste bara få komma med ett filmtips (klart som fan jag får, det är ju min blogg)!

Innan Eric Roberts kraschade in på filmernas bakgård var han fullständigt lysande i två filmer, en av dem ikväll på SVT1...."Star 80" Regisserad av Bob Fosse. (den andra filmen är "Runaway Train")
Roberts skimrar och har aldrig varit bättre, en bra film som baseras på verkliga händelser. Se den!

Annars rekommenderar jag INTE Idol ikväll...;-)

Imorgon bär det av till Malung och spelas bowlingmatch, hoppas få spela med Jocke så jag har någon som kan dra fram mig:-) De har bara sex banor där mot de åtta som behövs, så matchen tar lite längre tid.

Hade tänkt skynda mig hem och få en skymt av Bolton-Liverpool...Kommer ihåg en svunnen tid när Pool var mitt favoritlag och spelarna hette saker som Jimmy Case, Steve Heighway, David Fairclough(supersubbarnas supersub), Mark Lawrenson, Emlyn Hughes och David Johnson för att nämna några.....Nu är laget fyllt av diverse spelare från olika länder men någonstans finns ju ändå själen kvar och det skadar inte att kolla in en och annan fotbollsmatch;-)...Vet iaf en som sitter bänkad framför varje Poolmatch om han har minsta lilla möjlighet:-)  
Egentligen har jag inga favoritlag i fotboll på det viset...Är mer på det planet att jag gillar vissa spelare och "håller" på dem istället....Läs främst...Paolo Maldini, Alessandro DelPiero, Fransesco Totti, Cassano, Nesta, Cannavaro, Gattuso....och så vidare....De tre första något väldigt sällsynt i dagens fotbollsvärld, de är trogna sin klubb...All heder åt dem.

Galet

Börjar känna ett galet shoppingbehov

Böcker, filmer, spel och annat trams tilltalar min skönsjungande shoppingnerv....ska nog snart ägna lite skärmtid till att kolla runt:-)

Har iaf skickat en utmaning till en vän, en utmaning i ett spel som antagligen passar oss som broskbitar i en chorizo....Finns ju plats för två till i utmaningen, någon som vill anmäla sig? Så anordnar jag spelkvällen:-)

Vilket spel? Jo, det här med det passande namnet BEZZERWIZZER:-)

Läs mer på www.bezzerwizzer.se

Annars så är en ny bok inköpt (ännu en:-P)

 Någon som läst ännu?

Fast det som jag verkligen skulle shoppat loss på är ju en ny biljävel! Men är ju ungefär lika begåvad inom det ämnet som Katrin Zytiomerska är.....begåvad....överhuvudtaget...alltså inte alls, om det nu var någon som tvivlade.....

Ikväll beger jag mig ut i natten och kollar nötskrikor, river bark och fingerar en överdriven tro på mänskligheten...Ha det gott

En satans grå dag

Regn...grått...kylslaget ända in i märgen...Provar trampolinen i grannens sommarnya pool, ljudet som uppstår när min kropp landar på den vattenlösa poolens botten påminner svagt om när ben knäcks och inte vill vara med längre.....Är med gapande mun förvånad över med vilken lätthet jag reser mig...inget trasigt tydligen.

Hivar mig upp och blänger lätt sorgesamt på den likaledes gapande innehavaren av poolen och dennes två käppkineser till kids...Säger inget och traskar med håglösa steg därifrån....

Kan man inte få ha lite kul utan att folk ska bry sig?

Prickigt för fan

Japp, ett snabbt konstaterande...prickigt är inget för mig;--

Önskar att ALLA hade en trevlig kväll med god mat och berusande dryck...


Lev livet och känn alla känslor som går.....Stora som små

Lyssna

Lyssna

Lyssna

Min själ känner skärvor av mörker som vill fram

Mörker redo att stjälpa allt i sin favör


Mörker att ta över

Ingen förstod

Ingen förstår

Ingen behöver förstå

Förklaringar går ej fram

Förståendet är förutbestämt och ord tränger ej igenom

Slappna av och min vila finns där

Vila

Så skönt

Vila

En dag...en evighet....bara för en stund


Lev väl och lys igenom er själ....

Allt är inte svart

Puss


Klassiskt

Den här scenen är till och med äldre än mig men ett mästerverk

Bestyr och utstyr

Fredagkväll och har precis låtit lockarna falla...precis som man hade några:-P Är kalare än insidan på ett nyflått älgskinn....
Nåja, idag har vinterdäcken kommit på i alla fall, det mest värdefulla på den rullande dyngstacken somliga kallar min bil, fy fan, måste verkligen börja söka efter en ny, flådig bil som matchar den flärdfulla elegans min kropp utstrålar:-)

___________________________________________________________

Bowlade igår här i Orsa, match mot Veteranerna som slogs tillbaka med 10-0. Började med en 202, fortsatte med en genomrutten 141, för att avsluta med 195....Imorgon bär det av till Idre för match med Siljan Bk, förhoppningarna är som vanligt toppigt höga som en fyrakulors våffelstrut travade uppepå varandra....melonsmaken längst ner.....Kan bli platt fall:-O

____________________________________________________________

Imorgon är det visst fest också, är bjuden och temat för festen är PRICKIGT!? Vem fan kom på det? Vad hände med festerna där temat var SPRIT?? Temafester förresten...vem fan håller på med sånt?;-) Jag, tydligen......Antar att de kom på temat när de tänkte på mig och skulle göra det easy för mig....Min hud är ju så befläckad med så mycket leverprickar att man skulle kunna fixa levergryta på skolan vilken dag som helst....det i kombination med en kuk som en hissknapp är väl fog nog att tro att jag fixar temat imorgon;-)

Tänker iaf inte anstränga mig över hövan för att passa in:-) Eller ska man hyra en fet nyckelpigsdräkt och springa omkring i en hel kväll? Böka sig ner vid matbordet och inte nå fram till besticken.......Apfull ligga på rygg och inte ta sig upp.....Well, vi får se whatever happens.

_______________________________________________________________

Håller på att skriva ihop ett event också då jag fått förfrågan från ett stort bolag som har Sverigeträff nästa år, en av aktiviteterna de tänkt sig ska innehålla fiske....där kommer jag in förhoppningsvis:-)

________________________________________________________________

Såg en film igår......"All the boys love Mandy Lane"...som av en del tidningar erhållit höga betyg....Jösses, blir mörkrädd av vissa recensenter:-O Komplett usel rulle med skådespelarinsatser som får en att vilja kasta sig på ett gäng ihoprullade igelkottar insmord med 96 procentig sprit.....Ärligt tror jag det sitter ett gäng tjugoåringar på en del tidningar, som aldrig sett filmer gjorda före 1990 och framförallt inte sett några riktiga pärlor till horrormovies....Titta gärna på den här rullen och förklara för mig varför den kan få 4 getingar, plus eller vad fan det nu är.......

__________________________________________________________________

Dags att slipa till hörntänderna, skruva in skruvarna någon centimeter i köttet och släpa tungan över syra....It's friday night and dark is here....._______________________________________________________________

Apropå....

..entertainers och najza röster...Det här rankas onekligen högt på på listorna....Grym röst och en riktig scenpersonlighet...Tyvärr dead and buried, alltför tidigt....

Lyssna

Kan ju inte undanhålla er den här länken som jag fick av Lunsdragarn:-)

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=956009&BroadcastDate=&IsBlock=

Premiär

Kom iväg mitt på dagen för att göra årets ispremiär. Härligt väder med några kukkrympande minusgrader och lite lätt sol dansandes på hjässan.....Tog min sorgliga ursäkt till bil och trampade pedalen tillnågonstans långt ner mot mattan, skapligt väglag och inte halare än en...ål kanske......

Åkte till Märratjärn, precis som ifjol.....En liten stärkande promenad innan tjärnen låg framför mig med ett, till synes, fint istäcke. Snabb koll av isen vid kanten, ca 10 cm, alltså inga problem. Isdubbarna runt halsen och jag knallade ut och slog det första hålet.
Märratjärn är en väldigt kufisk tjärn ibland....Så också idag:-P.....Ibland är det så att det inte nappar något på ett långt tag för att sen efter 1 timme helt plötsligt slå om och nappa hysteriskt. Efter 45 minuter hade jag fått 3 stycken och kunde väl tycka att det var dags att det började nappa...Och mycket riktigt blev det lite fart, nappade i nästan alla gammelhål och det ganska friskt stundtals...

Fullföljde fisket i 1 timme från att det började nappa och fick 90 stycken, 5420 gram...Fick en del abborre runt hektot.
Som vanligt kul att dra de första abborrarna för säsongen:-)

Några bilder


Kvällsplåga

Nej fy fan....Bowlade match i Björnfighen precis...Mötte Jocke och Richard, rankar nog Jocke som nr 1 på min interna rankinglista inom Siljan Bk just nu.
Gick så jävla apdåligt så man vill ju slita av sig skinnet och låta nån slå ihjäl en med det.....Vet inte serierna riktigt men hamnade på 499 poäng på tre serier. Den här säsongens sämsta resultat:-( Smakar apa i ananas på vilken Chinakrog som helst.....Jocke och Richard vann med 6-4 till slut, vi hade läge i sista men Jocke avslutade med 4 strikar så det var inget snack.

Ska klaga på banorna också(som en dålig förlorare förstås), nu är jag inte ensam om det, men det måste vara något fel på NÅGONTING?! Banorna har varit bra rengjorda de senaste månaderna och det har varit lite bett i banorna när man varit ner....Sedan förra veckan är det så det skvätter om kloten när de svarvar rakt fram i torrfältet...Det torrfält som normalt ska vara torrt men är som en diarrésjuk ko's rövgång......Det är helt enkelt inte kul att spela bowling när banorna inte sköts som jag tror det är meningen att de ska skötas....

Skit samma, nu drar jag till Norge....jobbar....och gör iordning pimpelgrejorna som är lastade i bilen:-)

Ha det gott

Dagens Nyheter idag...

Här kan ni läsa vad som står i en bilaga som distribuerades i Stockholm och Dagens Nyheter på söndagen....Reportage om fiske på Orsasjön med några bildsköna individer;-)

http://www.mypaper.se/show/inpress/show.asp?pid=345116409436589&initPage=

Ännu mer

Det här är världens största artist och entertainer....I mina ögon då förstås:-) OCH jag är fortfarande bara sågtandad när det gäller att bedöma Idolmusiker, hävdar fortfarande att de flesta är makalöst genomtråkiga, sjunger UTAN känsla och magiskt utstrålningsbefriade....Fan, skulle till och med kunna lyssna på Knogens musiksmak för att slippa höra Idol-Ola musik en enda gång till;-) :-)

More...bra musik...


"Modern" musik...

Well, här är ett smakprov av något som jag tycker är bra....OCH tänka sig, de håller på NU;-) Still active alltså:-)


RSS 2.0