Fredagkväll och ...

Fredagkväll och Halloweenhelg....Blir nog någon rysare ikväll skulle jag tro...Funderar på The Mist av Frank Darabont, snubben som drillade ihop Den gröna milen och Nyckel till frihet, inga dåliga filmer det:-) Eller ska man se All the boys love Mandy Lane?? Eller vad fan ska man göra?

Knäcka näsbenet på en granne? Fila på mitt Idolbidrag 2009? Smälla kinapuffar innanför strumporna? Plocka av en katt alla hår och fritera den i min feta wokpanna? Testa mina slemhinnor i näsan och imitera Tony Montana?Byta om till min slaktarutstyrsel och gå ut i trappuppgångar och skrika Trick or Treat och vad de än svarar förklara att de just förlorat sitt liv?

Får nog ändå bli att jag målar ett stilleben.......

Eller kontrollerar mina anteckningar från -78 angående Världscupslalomen i Madonna diCampiglio....Om Piero Gros verkligen hade bästa mellantiden efter första eller om det var Andreas Wenzel?? Hur låg Paolo DiChiesa till? Franco Bieler?

By the way...begick ett försök till att sticka hål på min skalle i Norge här i veckan, ett hyfsat blodbad när jag var uppe på en vind, drog kabel och dammade skallen rätt upp i en spik...Blodet rann som säden ur en hästpenis och det var lite smått kladdigt ett tag....Nåja, verkar inte som spiken gått så djupt, kommer fortfarande ihåg Afrikas alla huvudstäder;-)

Pretentioner

Försöker hitta något seriöst att skriva om, något av flamboyant intresse....eller nåt....Om vintern som skred in och trängde sig på, om höstlövens dystra förfall...Kanske något om det politiska läget med det amerikanska valet stundande om några dagar...Jag vet inte...Känner att mitt sinne är tungt, försöker få det att sprattla.....Ska försöka ta tag i det

Provar att pilla in lite hårdstekt bacon i röven för att känna mig lite grisig....fungerar sådär......

Tror jag stannar där


Så bra!

Mer Iggy med The Queen:-) Nästan så bra att jag får tårar i ögonen av att se två stjärnor på samma gång......Gammaldags....jag....JA!

Ärligt så tappar jag tron...Är så jävla trött på alla Idolare å sån skitmusik som till råga på allt MÄNNISKOR lyssnar på och tycker är bra....EMD, Idol-Ola, Idol-Danny, Mraz....å allt annat skit. De sjunger UTAN själ, utan energi och är så satans platta att en masonitskiva är ett under av intressant materia.....Står inte ut!
Fast det gör jag väl kanske....:-) Låt alla lyssna på vad de vill MEN för fan, skärp er och lyssna på det jag tycker om;-)

Se här en RIKTIG (nej, jag har inga kriterier för hur en riktig artist ska vara) ARTIST! Hur fan ska Idol-Ola matcha en sån kille?? IGGY POP!!:-)Billyboy


Wendy James still rules:-)


The Triffids...Rest in peace, David McComb


Lilja goes 900....not

Comeback i Siljan Bk:s lag idag....Laddad till tänderna klev jag in på banan och sopade in tre strikes direkt innan armen började kännas som ett alldeles för svajigt löjspö....4 jävla bomrutor senare blev det nåt kryss igen och serie 1 droppade in på usla 167:-( Min spelkamrat Peter la in 218 i första, riktigt bra med fina bollar. Spelade mot Tommy och Fredrik Törnblom, de stannade på 216 och 223.....Serie 2 och nu började det bli bekymmersamt, missade några enkla spärrar...och 157  behöver inte några nedlåtande ord, den serien talar för sig själv....Peter fortsatt bra med 209.
Försökte intala mig att så här dålig är jag inte och det var jag inte heller i följande två serier...Avslutade med 227 och 205.

Siljan Bk gjorde en bra match mot storfavoriterna Rättvik och med vår totala summa var vi endast 30 poäng från nytt hemmarekord för vår del, 5772 poäng blev slutsumman. Rättvik 6062 och segersiffrorna skrevs till 13-7 till dem.

Siljan Bk:s resultat (4 serier)

Micke Ekstrand 769 (högsta 212)
Kenneth Lilja 756 (227)
Richard Eriksson 754 (204)
Per-Inge Pettersson 740 (202)
Peter Lindh 729 (218)
Berit Carlsson 701 (197)
Britt-Marie Pettersson 664 (180)
Micke Pettersson 659 (191)

Siktar fortsatt på att få till fyra riktigt bra serier och det ska fanimej gå!

Nu börjar det snart bli dags för Norge igen men först ska jag se IFK Göteborg-Elfsborg, rätt avgörande kamp vilket lag som ska ställa till det för Kalmar i årets allsvenska.
Gratulerar också Bruksen till Pool's seger mot Chelsea idag! Kan vara dags i år för Liverpool, tycker det ser ljust ut.

By the way, Rättviks bästa spelade idag

Fredrik Törnblom 909 (223,245,235,206)
Tommy Törnblom 808 (216,169,182,241)

Filmer

Snubblat mig igenom några filmer....Några skräckisar faktiskt, åtminstone marknadsförda som sådana.
Börjar faktiskt tröttna på all skit jag är "tvungen" att genomlida pga av någon sorts inre defekt som får mig att vilja se allt som sköljs ut på marknaden.....

Varför kan ingen göra en riktigt jävla skrämmande film!?

Såg "The Ruins" nu senast och den kan jag inte rekommendera till någon, möjligen till någon labil finnig fjortonåring med kepa och hängröv som vill se några skapliga "köttscener"....(fan, det var ju en beskrivning av en tidig Lilja!?)

"Cottage" Ytterligare skräckis, den här gången en komisk sådan...var iaf tanken....Gollumskådisen gör sitt bästa men tilltalar mig inte det minsta och spara pengarna, inget att se.

Vet inte vad det finns att se framemot på skräckmarknaden framöver heller....En remake av Fredag den 13:e är knappast något som får en att vibrera, såg förresten en teaser på den och håller filmen den kvaliteten så kan de nog ge fan i att släppa den överhuvudtaget.

The Pain

Smärta

Ont

Alla smärtor uppfattas olika....Mina smärtor ser jag som en utveckling, en förhöjd sensibilitet inom andra känslosaspekter....Smärta är framåt, smärta får mig att känna mig som ett led i evolutionen, smärta är framsteg och tvivlande glädje....En salivutsöndrande virvel i gommen....Sann och äkta.........och jag är en svamlande idiot:-)

Noterade att en smärtjunkie med anala dispyter påstod att jag inte visste var ont var.....;-) Well, min käre vän...I min värld där smärta ofta tilldelats andra inom vissa obskyra idrottsliga försök har jag dock stundtals presenterats för den helande kraften i sann och äkta smärta...Sanna mina ord, mina oneliners för ca 1,5 år sedan, var inte de normalt kaxiga utan mer av de nödigt underlägsna:-) Där smärtan fäller ut och skickar sina knivstick av meddelanden till hjärnan att lägga ner.....MEN trots att smärtan var av det svimfärdiga slaget för min egen del så är ju smärta en subjektiv bedömning:-)

Kan dock rekommendera ett event, en sällsam upplevelse(mest för er med rygg/muskelproblem)....Den kallas massage eller kiropraktik....men det skyller jag på språkförbistringar;-) Boka tid, åk till Ekerö utanför Stockholm, gå en trappa upp, tala om dina problem och lägg dig på bänken.....och låt kvinnan ta hand om dig....ja, det är en kvinna....en ursprunglig rysk kvinna....Den absoluta perfektionen av timslång upplevelse där smärtvågen går i topp....Hon heter Ludmila Engqvist...mest känd som häcklöperska:-)

Kan tillägga att mina rekommendationer är äkta och ni behöver inte tvivla på att hon vet vad hon gör.
Inget för er som ser smärta som något negativt:-)Relaxing

http://www.sr.se/webbradio/?type=broadcast&Id=1418561&BroadcastDate=&IsBlock=1

En del av min lördag, lyssna ni också om ni har tid över....:-) Karlavagnen och Birro som pratar fotboll ur diverse aspekter...

A reminder of Halloweentimes


Hurt


Hemkomsten

Har i veckan kämpat på i Hamar med kabeltvarbete OCH två bowlingmatcher under två kvällar....Är ju lite drygt att sitta och åka 1,5 timme för att spela bowling MEN jäkligt kul när det går bra:-) Vårt lag leder nu serien efter 4 raka segrar, själv spelade jag inte så bra under måndagskvällen även om det blev nånstans runt 525 poäng över de tre serierna med en avslutande 209(tror jag)...På tisdagskvällen avslutade jag med 240 och hamnade på 583....Mina lagkamrater tillika mina chefer ligger stadigt över 500 och Johan surfade in på strax över 590 på tisdagen, riktigt bra.

Här hemma har bowlingen gått från kanon till mindre kanon sista tiden, har spelat sämre än en hackspett doppad i fårtalg....Spelet i Björnfighten har varit sådär, 601, 550 och 507 i senaste matchen....Ikväll var det dags igen och nu klev Nicklas in i vårt lag, Fk Match, tillsammans med mig. Vi mötte Pipen och Kjell i Team Nääs.
Alla spelade riktigt bra och vi lyckades till slut vinna med 8-2. Något vi verkligen behövde efter två förluster i rad. Jag gjorde 246, 216 och 174...636 poäng och det är jag nöjd med även om sista serien innehöll ett par enkla spärrmissar.

Ikväll blev jag också uttagen och tillfrågad om matchspel på söndag, naturligtvis tackade jag ja och det blir direkt in i hetluften då vi möter Rättvik som har flera killar som brukar ligga över 900 poäng över de fyra serierna. Passar mig utmärkt och någon blygsamhet tänker inte jag bjuda på;-) Siktar på klubbrekord i min första match på väääldigt länge:-) 890 poäng ligger det på så landar väl antagligen på 600 eller nåt sånt...haha.....

Har ju varit en aning turbulent i Siljan Bk, sista tiden, med mig själv som huvudperson( as usual;-))

Men som sagt, jag är den som står för mina åsikter och tycker att man kan skilja på matchspel och det övriga som det här egentligen handlar om.

Därför tackar jag ja och det ska bli riktigt roligt. Att sedan några kommer sitta på läktarn och sticka nålar i voododockor som liknar mig tar jag....Har så jävla ont överallt ändå så det spelar ingen roll:-) Lilja goes 900!!


Godnatt


Sann glädje

Cut...cut...slice.....Att behaga sig i ituskiljande kreativt arbete till tonerna av Montezumas är en lustfylld resa i sitt egets inre resande.....Skärande betraktelser i närbild får min själ att lyftas meter i artärpumpande energisk glädje.....Vill känna den euforiska skapande energin långt in i min sargade kropp...Finner lugn när arbetet bär frukt, bär artistiskt kreativitet....Allt kan drabba alla, allt kan finnas för den som söker.....Sökande skall ge resultat....Sökande har sitt finnande...Sökande skall bejakas.......Mitt hittar sin plats om än koagulerat från en omvärld där förstående är existensiellt avståndstagande............See my pleasure, find my soul........................

See what´s coming

Haha...kul kväll.

Sitter här med mitt besök, Grev-Nils!:-)

Underbart, det var länge sedan våra vägar korsades och nu har vi gått igenom några stärkande viner....Penfolds Koonunga Hill är en klockren hit! Australiensiskt och sitter som en fladdermus i gommen!

Nebbiolo Langhe försvinner lätt den också och smakar ljuvligt, perfekt till nygrillad igelkott med en sötsur sås smakfullt ringlad över anrättningen.......

Nu spelar vi Sator...I'd rather be drunk than talk......Så perfekt anpassad för kvällen;-)

Grev-Nils letar febrilt i den digra skivsamlingen och hittar ständigt  guldkorn i floran av musikens guldkorn...;-)

Nåja, nu ska vi snart kasta oss över nästa flaska i samlingen och få se vad den har att säga i fråga om intellektuella antastningar....Nu hittade han Alice Cooper...The man behind the mask....Fredag den 13:e soundtrack....och ni vet väl att att Jason inte hade något med morden i del 1 att göra?:-)

Så förvirrande men ändå så klar, min egen självsyn är ju helt underbar....mitt intellekt vida överlägset närmsta kackerlacka och ändå så ödmjukt formad att självinsikt finns tatuerat i pannan....på mig alltså.......

Vet inte vad mer att skriva än att med tanke på Birro och hans oangelägenheter med programledaren på Tv400 så kan jag säga att, utan att hänge mig åt nedlåtande kommentarer, mina sympatier finns på Birros sida till 100 procent....och att det borde fler inse.....

Well, ha en bra kväll....Nu har 25 sekunder av Cooper klingat ut och Atomic Swing skickat ut Stone me into the groove.....Nu blev det nåt annat....Biiiiillly The Idol....White Wedding......Fullständigt makalöst bra!!

Godnatt/Mr Pink

Closeups


...i hudens bristningar svävar själen, redo att lämna plats för mörkrets vassa eggar....

Bifurkationer

I never wanted to kill, I am not naturally evil

Such things I do

Just to make myself more attractive to you

Have I failed?


Morrissey - The last of the famous international playboys

Bonuslöner

Kollade Kvällsöppet på Tv4 häromkvällen.........Birro var ju ny bisittare där, vilket i mina ögon höjer det programmet några stapelmeter....Handlade bl a om kapitalismen och några finanshöjdare befolkade raderna, de bubblade på om dynamik och ekonomi och fick svar av den mer vänsterorienterade delen av debattörerna....Birro ställer frågan, kommer inte ihåg exakt, men han frågar finansdelen "Skäms ni aldrig"?.......I mina ögon en enkel och helt formidabel fråga:-)....De såg ut som fiollådor och tycktes inte begripa vad den enkla frågan betydde, de stirrade hålögt....Sen började Hagströmer att svara.....utan att svara...Frågan upprepades.....och han hasplade ur sig att han inte hade något att skämmas över, det fick andra göra.....Kan så vara MEN det var trots allt en relevant fråga och att se avsaknaden av förståelse för det enkla ordet SKÄMS....var smått skrämmande samtidigt som en aning njutningsfullt....Sen kan Joachim Stael von Holstein sitta och rabbla sina mantran om dynamik och sin rädsla för icke högerpolitik bäst han vill....

Birro lyser

A lot of crap...

Ännu en djupdykning i mina förråd och nu står allt ställt utan tvivel.....Jag är en fullständig nerd....eller en idiot....eller en samlare av dignitet, om ändå av skit.....

Har gjort mig av med travtidningar sedan begynnelsen, alla Guiden och Ronden...fattar ni hur mycket sånt väger?:-O Har tydligen också sparat alla tidningar av glättigt tryck jag någon gång inhandlat eller kommit över på annat sätt....Nu går det mesta till återvinning och mina förråd går snart att vandra i.....Film, musik, trav, jakt, fiske, bodybuilding, rese och datatidningar från 70-talet och fram till nu.....Borde få ett pris som bäste återvinnare:-) Nu slänger jag ju inte allt, filmtidningarna spars...Har ju, i superb kvalite, Scandinavian Film&Video, alla utgåvor from the beginning....Och de finns det ju en del figurer som vill lägga vantarna på för ett antal tusenlappar.....Hittat mycket anteckningar också, verkar haft en förkärlek för statistik och skriverier överhuvudtaget....Well, städning fortgår och fler saker dyker upp..............

Kolla här, ett gammalt travprogram från 1975:-) Har tydligen sparat även gratisprogrammen från begynnelsen, dvs 1974 då V65 startade.....Har inte haft hjärta att slänga de äldsta:-)


Å här en gammal Dartskatalog från -86...Kolla in Skansbankens Mr Beach längst ner till höger;-) Men vafan stirrar Fredlund på? :-)

Bloggtips:-)

Floder av bilder strömmar in i mig, Bullens röv....Bullens röv..

Vill inte se mer, vill inte känna mer


Bullens röv


Rakblad skändar min hud, blod skingrar bilder, skingrar livet...

Bejakar smärtan, välkomnar den

Och ögonblicket inträffar


Bullens röv


Stänger sitt onda öga

Släpper mig ur sitt grepp

Andetaget släpper sitt fäste och lämnar bara ytan kvar


Vila

http://tyckeriallafalljag.blogg.se/


Att andas för välbefinnande

Fredagkväll och avslutade precis en lång inlaga fylld av potenta ord som sedan lades i utkorgen och skeppades iväg till adressaterna, dessa kverulerande patriarker som avkrävt svar av en sorgesam själ likt min;-) Att kväsa fram formuleringar upplever mitt just nu betongtunga sinne likt en rynkig påse under ett sällsamt öga som just injicerats med utslätande botox, absolut ljuvligt...Vid hemkomsten i min tilltagande posthög hittades ett brev innehållande rader av åsikter och funderingar kring mitt liv och innehåll inom Siljan bowlingklubb, rader av, vad skriftställarna kallar, svar....Alltså vad jag kallar trams. Har nu avgivit mitt svar och tvivlar i all min hudbrännande tillvaro att mina väl sammansatta formuleringar kan förgripa sig på de ansvarigas tänkande delar och implicera ett uns av förståelse för min argumentering...Kanske framstår jag stundtals som impertinent och det kan möjligen lastas min totala avsaknad av intellekt....Trots allt, mina svar är skickade...mina synpunkter likaså....och mina förhoppningar är låga som ett fotvalv på en plattfot...
I en fortsättning ska ord rannsakas och händelser läggas fram, möjligen glömmas och makuleras. I min värld, i min sfär, säger man vad man tycker och står upp för sina åsikter. I andras värld vrider man orden för att passa sammanhangen, vrider orden för att inte trampa, vrider orden för att passa in....I min värld säger man vad man tycker....I Siljan bowlingklubb sopar man under mattan som redan ligger för högt, redan känner sig smutsig och alltid vill skakas.....

Well, annars lyssnar jag på musik...Hittat en del ny musik som är så j-a värd att lyssna på och en grym blandcd är under tillverkning. Musik är glädje, musik tränger igenom väggar av osunda tankar och får en att trots allt känna hopp om en framtid. Vi förlorar aldrig hoppet.

Läser Birros blogg och blir glad av hans ord, hans känsla och fantastiska beröring i sina skrifter......

Nu ska här avsmakas en Monti Garbi, Ripasso 2006 som erhållit högt betyg i min kvällsläsning, Allt om Mat, Vinspecial 2008....Där Systembolagets alla viner gås igenom och betygsätts:-) Har precis kollat av Nebbiolo Langhe, ett av mina favoritviner och minsann, placerat i högsta betygsklassen och min sorgliga ursäkt till självkänsla får sig en törn i rätt riktning;-) Säger ju inget egentligen men kul att det är fler välrenommerade gommar än min egen som tycker det vinet är gott;-) Hohoho...min gom välrenommerad...Jojo, verkar nog som jag redan smakat på vinet:-)

Blir en osalig och relativt oblodig blandning av surr här just nu men hoppas i min dåraktighet att det ändå går för sig....Klev All-in förra helgen och handlade upp mig på alla säsonger av "Alla älskar Raymond":-) Vet ju av naturliga skäl inte om alla älskar honom men well, en del av mig gör ju det...Kanske inte just Raymond men iaf serien:-)
Tycker den är grymt rolig och ser framemot att plöja igenom varenda avsnitt...igen:-O

Annars ser jag, på filmfronten, framemot " I'm a cyborg, but that's OK" Ett sydkoreanskt kärleksdrama av Chan-wook Park (ingredienser någon?) Snubben som möjligen gav någon hicka med sin intressanta "Oldboy-hämnden" och den stilfulla(eller kanske inte) bläckfiskscenen.
Filmen handlar om en kvinna på mentalsjukhus som är övertygad om att hon är hälften maskin, hälften människa och hon pratar bara med olika apparater. Hon träffar en man på samma sjukhus som stjäl personlighetsdrag av andra och känslor uppstår. Alltså en kärlekshistoria på ett annorlunda sätt...Låter i mina öron helt underbart:-)

Annars kan man ju längta till Dario Argento's nya:-) Har inte sett den men fått rapporter av min käre vän "GoregutsandvomitsLindh" att den är sevärd och hoppas på en sällsam upplevelse när mina ögon får ta del av det godiset:-)

En rekommendation vad gäller musik...Lyssna på T.I "Paper Trail"....Good shit! Samplingen på "Live your life" får i mina öron betecknas som nice:-) Gillar jag!
En önskan, även om man nu blivit till åren...har ju trots allt dansat en hel del i mitt liv(maybe a understatement;-)) och lyssnat på MYCKET musik...Låt världen få ta del och befolkas av DJ;s som inser att bra musik är just det...BRA musik! Och att det även omfattar landsbygden, låt oss slippa trötta "skivspelare" som snurrar "Sommartider" eller annat jävla skit bara för sakens skull! Man ska inte behöva åka till Stockholm för att begåvas med grädde för öron och kropp, man ska kunna gå ner på vilken byhålas jävla diskotek som helst och slippa kamouflagefärgad ickedansmusik för stapplande överspydda kepsnissar som styltar fram och lirar luftgitarr till osannolika riff  på dansgolvet till tonerna av nåt jävla skitband från under stenar Gud trodde aldrig kunde rubbas......That's my fuckin' wish for the evening:-) Sen behöver inte stapplande överspydda kepsnissar som styltar fram och lirar luftgitarr till osannolika riff ta illa upp...Det var ju inte er jag var ute efter;-) Känner ju trots allt en hel del...hahaha:-)

Dags att avsluta...hör mina inneboende demoner knacka och de vill ut, de önskar sitt lördagsgodis en dag i förväg, de önskar känna sitt begär uppfyllt....Släpper ut dem och min intrikata villfarelse om övergången mellan gott och ont tar en självklar vändning när min väleggade kniv skiljer vävnader från varandra med ett välartikulerat gurgel...vad som en gång tillhört varandra upphör och allt täcks i rödskimrande bortflyende liv.................

Må er kväll och helg bringa er lycka och välbefinnande

Over and out 

Veckans fredagsrökare

Hepp! Laurent Wolf med ny musik, gillas skarpt och en perfekt låt inför helgen:-) Gick tyvärr inte att "bädda" in här så ni får klicka på länken....Pump up the volume! (by the way, ni kommer väl ihåg den med Marrs?):-)

http://www.youtube.com/watch?v=7HMKImKWLfA


Minnie Driver

Gillar när skådespelare visar talang inom andra gebit, tycker det här är rätt så bra faktiskt. Minnie Driver minns ni kanske mest i Good Will Hunting......

Goal


Läsvärt

Ville bara rekommendera två bloggar som är riktigt läsvärda, that´s my opinion i alla fall

http://www.marcusbirro.se/bloggen/  Marcus Birro skriver och är så jävla bra...Att han sen är korrekt färgad(Italien) gör naturligtvis att det finns en dimension till:-)

http://www.blohm.se/ Pelle Blohm, "gammal" fotbollsspelare, Sveriges första proffs i Kina av alla länder, en gång när det begav sig. Bra texter


SEN KAN JAG JU INTE LÅTA BLI ATT NÄMNA.....ZLAAAAAATAN!!!! Missade ni kvällens mål så försök se det i efterhand, fotbollsartisteri på högsta nivå! Rankar honom vääääldigt högt bland världens fotbollsspelare.....

All time high...for me

Så har jag bestämt mig........tror jag....eller på ett ungefär i alla fall:-) Otroligt svårt att lista de fem bästa filmerna man sett men det här är i alla fall ett försök om än med några FLER hedersomnämnanden.....Ingen inbördes ordning på något vis, tror jag igen..........
Som sagt så vill jag lista några till...:-O Det blir alltså en tio i topp

DEN GRÖNA MILEN

SOUTHERN COMFORT (Inkräktarna)

1900

CLOCKWORK ORANGE

PULP FICTION

Vänta, tror jag måste ta några till:-)

DELIVERANCE (Den sista färden)

THE SHINING

ALIEN

DEAD POET'S SOCIETY

SCARFACE

DANSAR MED VARGAR

TITANIC

NATURAL BORN KILLERS

TAXI DRIVER

AMERICAN BEAUTY

WILD AT HEART

USUAL SUSPECTS

RAGING BULL
(Tjuren från Bronx)

RESERVOIR DOGS (De hänsynslösa)

HALLOWEEN

ONCE WERE WARRIORS

HEAT

AMELIE FRÅN MONTMARTRE

NIKITA
(Luc Besson's)

PLUTONEN

SEVEN

FIGHT CLUB

NÄR LAMMEN TYSTNAR

SAGAN OM RINGEN

TRUE ROMANCE


That´s it!

Ganska bra filmer va? Har dock inte hittat mina rutiga block ännu så det kan finnas fler som går in på topplistan när de listorna gåtts igenom;-) Det här är vad mitt minne säger mig nu.....

Kombinationer

....slår upp en Pinot Noir...australiensisk minsann...Låter den behagliga smaken och lukten sprida sig sakta över och runt mina välformade sinnen...Drämmer i mig ett par Voltaren tillsammans med ett par fuktigt tvära piller som får övre latissimus att skälva av desperation...Biter mig i läppen för att behålla min kontroll, smärtan är härlig och hängivenheten jag känner är uppseendeväckande. Blir vad jag vill....blir vad jag vill.......Tankarna är smutsigt tänkvärda, lyrik rentav, tänker jag sinnessjukt....
Kameler syns i rummet, brunfärgade och med sitt sträva hår stryker de tätt förbi mig och lukten av kamel tränger sig förbi Pinot Noir och lättrimmat bacon.....Mina sinnen är ystra.....eller dystra.....Sitter på golvet uppmärksammar jag i ett starkt ögonblick.....Anus blöder och mina ögon bränner, måste ha smärta..........Inte tillräckligt....Ser märken i parketten efter mina naglar och stirrar hålögt på en liten dvärg som sitter framför mig iförd en kantarellkostym....Han säger inget, pekar bara på min navel...Tittar ner och ser...min navel....och sex ben som vibrerande försöker tränga sig ut....De gräver, de söker,de finner sin väg ut och tar med sig kroppen som till min förvåning är Povel Ramels skalle...Vafan gör du i min navel? kväser jag fram...samtidigt som Povel traskar vidare ut på parketten lämnades en blodig rännil efter sig....Inga svar....Kastar James Ellroy's roman "Sextusen kalla" mot och över Povel och tyngden krossar allt...Känner mig smått nöjd men tar snabbt notis att blodflödet är pumpande......Smärtan inte tillräcklig.....Vill riva loss örat för att lyssna noga på vad jag själv säger...gör det i en snabb och förvånansvärt ogin rörelse...Pratar rätt in i det samma och uppfattar fragment av vad som skulle kunnat vara Den blomstertid nu kommer....Som om den skulle, tänker jag och knackar in en hemsmidd kapsylöppnare i det vänstra ögat...Orkar inte se längre.....Oanade smärthöjder drabbar mig, dominerar mig.....Lägger mig...Inga kameler....ingenting........Min hud lossnar, förintas och dunstar bort ...

Det sista jag ser är alla Monet's alla näckrosor och äntligen får jag känna vilan.............

RSS 2.0