Kollar nog hockey ikväll

Japp, så får det nog bli.....Är ju ingen direkt fan av de s k världsmästerskapen i hockey men tänker nog slänga några getögon åt det hållet ikväll...Canada klingar ärofyllt i mina öron och även om Phil Mavholic och Bobby Orr slutat så kan det ju vara sevärt;-)

Annars var jag till Mr Dentist idag för en gruvsam rotfyllning....Nu blev det inget och kanske är jag lite lättad:-) Hade inte haft någon tandvärk i veckan och när han tog plåtarna så såg de bättre ut än sist....Därför tog vi ett gemensamt beslut om att vänta.....Kan säga att jag var drivande i frågan;-)

Stressad som en tok är jag också och kan inte ens förstå varför:-( Blir kanske bättre så småningom......Har idag iaf varit och träffat ansvariga på en skola där vi i fiskeklubben ska ta med barnen på en fiskestund, Klassdraget kallas det och är en nationell "insats" som Sportfiskarna gör i samarbete med lokala fiskeklubbar. Vårt Klassdrag är bestämt till den 29 maj, en fredag och kommer pågå några timmar. Vi fiskar från Lillåbryggan naturligtvis.
Hämtade spön och annat material idag och checkade spöna...Inte direkt några höjdartackel på de spöna men det får duga nu....Klassdraget är en succé och det är många skolklasser runt om i Sverige som varit ut och fiskat och förhoppningsvis är det några barn som känner att det är ett intresse som de vill hålla på med i fortsättningen också.

Min samarbetspartner Imago Tours har även i dagarna offererat en förfrågan från en eventuell gäst som vill komma hit och vandra, kanota och lite smått och gott....Naturligtvis var det då 28-29-30 maj men det löser vi, eller hur Jonas?:-) Kanske löser sig själv , gästen har inte hunnit svara än så det kan ju bli ett nej tack..... Vi får se

Tänkte hinna med lite travtips också men det får bli senare.........Satte en V4 idag iaf och det blev 7 fetsedlar rätt in på kontot, alltid något....:-) Annat med min vän GrevNils som är stekhet! Sopade förra veckan in 11 sexor på V65(kommer inte ihåg banan) Ett enkelsystem och sedan ett mindre system gånger tio, satt som en gaffel i handen...240 000 vattenkammade han hem....Igårkväll var han rätt ute igen och bara ett smärre felbygg i systemet kostade honom rätt stor summa (var bara en som hade alla rätt, 1,3 miljoner var utdelningen) Han fick sammanlagt runt 14 lax igår och idag satte han V4 också:-)
Inte nog med det så klämdes det in en nätt summa av drygt 60 från ett bekant casinobolag på hans just nu trånga konto:-)
Får se om man kan lyckas surfa på hans framgångsvåg något i helgen, han är nämligen hemma i Orsa:-) Puh!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Stekheta tips på v75 emotages tacksamt.

2009-05-08 @ 21:22:19
Postat av: Knogen

Todo se resuelve, som de säger i Paramaribo. Allt ordnar sig :-)



Som du märker kastas man mellan hopp och förtvivlan i varje e-brev. Nu verkar det plötsligt rätt hoppfullt igen. We´ll see.

2009-05-09 @ 10:19:56
Postat av: Knogen

...och just ja, hockey-VM. Horcoff VS Odouya. Jag vet ju vem jag höll på :-)

2009-05-09 @ 10:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0