Genomgång

Travet gick imål och dags för en kort summering.

Avd 1 utvecklade sig litegrann som jag tänkte förutom galoppen på Ridgehead Cahore. Tanken var att det skulle bli bra tempo med honom med i loppet. Nu gick det i lustempo och med halvavslag från tränaren inför loppet på favoriten så vädrade åtminstone jag morgonluft. Zlatan Bob fick rygg ledaren och utmanade favoriten på upploppet men det gick naturligtvis inte att ta något i en grymt snabb avslutning.
Här gick jag emot mig själv och ändrade vid inlämning, spikade Luddepojken med galopperande Ridgehead Cahore:-(
Passa Zlatan i nästa start förstås, det är givet.

Avd 2: Total miss av kuskarna från springspår förändrade det här loppet och favoriten kunde gå till spets. När den nu tappade travet i segerläge på upploppet var Örjan där och vann enkelt. Galopp för mitt skrälldrag 12 Ditte Vingboons efter ett par hundra meter. Förespråkade stor gardering här och gjorde också så, därmed var Edella streckad...

Avd 3: En av mina tjathästar Access Tooma fick äntligen vinna:-) Hade den först på B-ranken.  Galopp på favoriten Spring Erom....Mitt skrälldrag King of Lace är det bara att spika nästa gång! Gick kanonbra och drog fram Access Tooma och slutade tvåa. Riktigt bra.

Avd 4: Enkel seger för mitt spikförslag, I'm Alone Face. Skrälldraget här var 7 Practical Joke och om man såg loppet så vet man att det är bara att följa upp den varhelst den startar nästa gång. Spurtade från sista plats till en tredje på ett formidabelt sätt inne på upploppet.

Avd 5: Här hade man räknat in draget Midsummer King till ett bra odds, då gick linan till norsken av när Wallin skulle rycka den inne på upploppet:-P Segern rök där och en andraplats är klen tröst. Skrällen 1 Abbe Neth dök invändigt och slog av på målfoto. Helt borta på den men travMatsOlsson på Expressen var rätt ute på den, kan jag tillägga. Bra var också A-rankade 11 Reagan Ås.

Avd 6: Här dök det upp ett skrik som jag inte hade koll på när rankingen gjordes, 10 Houston Star. Tränaren trodde ganska så mycket på sin kuse och hade full koll tydligen. Lätt vinst från rygg ledaren. Mitt drag P. A Surprise gjorde så gott han kunde från spets och som tvåa. Skrällen Slevin Kelevra var jag lite uppåt på inne på upploppet men han motsvarade inte mina förväntningar från tredje in och open stretch, om än godkänd i en snabb avslutning. Här gjordes en dubbel där tanken var att köra 10...och med mitt goda sifferminne brukar det hänga ihop med 1....men efter noga övervägande så trodde jag inte ett skit på ettan i sista och då blev det en vändning....Spelade 1-10 istället ....Och då vet man ju hur det går..:-P 10-1 hade suttit klockrent.

Avd 7: Min ensamma A-kuse och openstretchdrag Roberto kördes enligt min instruktionsbok och såg stenklar ut till alldeles innan mållinjen där dansken Lord of Makkegård slog sig förbi på målfoto och en halv kamelskalle.
Bara att skrapa ihop resterna av plånboken och försöka tänka positivt inför nästa helg.

Stort grattis ändå till GrevNils och ändå ett beklagande. Han satt kvar i sista med fyra häst(A och B) men inte med segraren med där, däremot med målfotoavslagne Roberto. Blev dock 47 papper in och det är okey. Snygg spik på 10:an i sjätte och A-häst på skrällen 1 Abbe Neth i femte:-)

Nä, får nog börja lira med min käre vän igen:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0