Örebro Öppna dag 2 minsann

Här snackar vi uppdateringsfrekvens! Äntligen några minuter för att återkomma och lägga in lite bilder från Örebro Öppnas avslutningsdag.
I ordväg är det väl inte så mycket att berätta. Är oftast ingen som gnäller på platser och lottdragning utan det är bara att rycka på axlarna och kämpa på men det som hänt två år i rad nu i Örebro är fan inte okey. Hör ni det, lottdragningsgudarna?
Inför söndagen fanns det två platser som man inte ville ha, där lördagens metare var nästsist och sist. Det var peg 15 och 16, dvs på det grunda på B-sträckan. Ifjol var det ungefär likadant och då fick jag och Peter 15 och 17 om jag kommer ihåg rätt.
Nu sa vi att vi inte skulle nämna de där platserna högt.....Vad händer? Peter stegar fram och tar 15, jag strax efter drar 16.
Jaja, bara att bita ihop. Körde två platser på t-p trots att det var relativt grunt. Lobbade i rätt bra med bollar på 12,5. 5-6 stycken på korta platsen.
Fisket började och jag fick nån mört och björkna. Men ganska snabbt blev det surt för  min del, riktigt surt. Hängde på och provade det mesta men fick ingen fart på någon fisk mer än löja som det var mer än lovligt mycket av. Till slut tröttnade jag på att sitta och meta löja på 12,5.

Slog vad med Peter om en varmkorv och plockade fram 2,5 meters. Då var det 2.10 kvar. Inte ett napp!
Vafan!
Plockade fram 3,5 meters och vips så var det bara att köra. Nappade på bra och som vanligt i efterhand är allt ganska enkelt. Sopat fram grejorna 1 timme tidigare och en andraplats hade varit klar. Börjat med löja från början och Hossa hade möjligen fått akta sig. Under förutsättning att det varit löja från början men det tror jag nog inte varit något problem......Drog ihop 437 fiskar och 5640 gram och kom 6:a på sektionen. Peter nötte på med t-p och fick ihop 2,9 kg.  Hossa vann sektionen och hela skiten, han hade 11 960 gr för seger.

Sammanlagt
1: Stefan Holst 2 poäng
2: Mikael Tono 3
3: Tom Östlund 3

Själv kom jag 9:a, Peter lite längre ned.

Some pics

Färdig på peggen
Tommyboy
Tommyboy 2
Gyllbrandt häller upp..en och annan löja
Peter
..å vem fan drog åt det bältet?
HossaTom smilar upp sig Anssi hämtar pris
Tono
Tom ÖstlundChalle Fasth
Roger JärlingKent " Kant" Adell
Tommy Lindblom

Och som avslutning, grabbarna från Åsen...Tasken, Fisen och Blåsen:-)
Mikael Tono, Stefan Holst och Tom Östlund...Tvåan, ettan och trean
Grattis till dem. Bra fiskat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0