Time for some writing

Hektiska dagar

Varit på Ekoturismkurs i två dagar, handlade om ekoturism och framförallt om att kvalificera sig för Naturens Bästamärkningen och hur man ansöker...Det var en diger lunta kan jag säga:-P Kul hursomhelst att träffa andra aktörer inom turism och skapa kontakter.

Ska jobba vidare på en eventuell ansökan och sedan får man se om man går hela vägen.......


Idag innehöll dagen ett tandläkarbesök på eftermiddagen....Resultatet var som befarat:-( Blir en kreativ och spänningshöjande rotfyllning, vilken kommer att tas på måndag. Hoppas klara mig över helgens fiske utan att det blir några värre smärtchocker, fick pencillin att käka om det blir så....smärta alltså.

Efter kursen igår så avhandlade vi även Fk Matchs årsmöte på kvällningen. Gick som vanligt smärtfritt och diktator Lilja behövde inte alls höja rösten och slänga någon över balkongräcket......Vi siktar mot en bra säsong och den ska krönas med något bra under lag-SM...har vi tänkt:-)

Siljan Bk har visst haft årsmöte också och fick lite rapporter därifrån...Inte så många närvarande, ingen ordförande vald, några avgående ur styrelsen osv osv....................Men det var säkert något som var bra också...kaffet kanske?:-P
Kanske någon klok kan reflektera över läget och förstå vad som bör till och vad som inte längre ska vara.......? Fast man kanske tar till det vanliga....Det är ju alltid någon annans fel...Alltid.

Nåja, nu vet vi ju ändå inte om Orsa Bowlinghall överhuvudtaget kommer finnas kvar....Inget ägarbyte har läckt ut ännu men tydligen finns det 2 anbudsgivare men inget är klart ännu.....Kan ju vara 2 skambud och hur det blir då återstår att se.

Kanske ska höra med min arbetsgivare i Norge om de ska lägga in ett anbud på hallen:-) Jag kan driva den, på det viset är jag inte blyg. Man måste ju bredda verksamheten när det är dåliga tider;-)
By the way så blev man BOWLINGMÄSTARE i kavaj i veckan också!:-D Får tacka mina norska lagkamrater som lyckades hålla försprånget serien ut och därmed bärga mästerskapet. KAAANON!

Såg en insändare i en tidning idag.......Ishockey-Vm har spelat ut sin roll...bla bla.......Vet inte riktigt var grottmannen som skrev insändaren vaknade till för dag men det mästerskapet spelade väl bort sig själv för typ jäääääättemånga år sedan!
Är väl bara isfetischister och kepanissar som kollar på det mästerskapet nuförtiden......

Hockey ska vara namn som de gamla hårdingarna Foligno, Paiment, Tocchet, Tkachuk, Brent Sutter......Lirarna Makarov, Novy, Martinec, Charlamov.......Fast mest av allt......Number 14 Erich Kühnhackl!! :-D Inte att förglömma Udo Kiessling(tror han spelade med 4)

Kommentarer
Postat av: Knogen

Va? Pågår det ett hockey-VM? :-) Jodå, jag såg sisådär fem minuter av matchen mot Lettland, när jag lyckades felnavigera med min fjärrkontroll under en zapp-sejour. Vet dock inte alls hur det gick, eller hur det gått i de andra matcherna. Jag vet inte ens vilket land mästerskapet går i.



Wilf Paiment ja... Var det inte han som slaktade svenskar under Canada Cup 1977? Och Kühnhackl... Snacka om profil. Det finns alldeles för få profiler i dagens internationella ishockey. Kolla bara på Tre kronor. Hälften av spelarna vet man ju för sjutton knappt vilka de är.



Vad gäller hockey sitter jag annars och verkligen jättehoppas att hybriskvintetten som hotar att dra sig ur elitserien verkligen gör allvar av sina hot.

2009-05-01 @ 19:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0