Fylla lädret

Dags för några heta tips inför morgondagens V75:a på Bergsåker. Tror det kan bli några halvdana kusar som kan stånka sig fram till mållinjen först då banan antagligen inte kommer att gå att köra skolös på....därmed också ställa till det en aning för de som svassat omkring utan skodon på fötterna sista tiden....Och som vanligt, det är pengar man är ute efter och inte att sitta nöjd men nån jävla sjurättskuppe när sjuan ger några tusenlappar...DET är inget att vara nöjd med! Så skrälldrag är det som gäller och då också stor chans att stå med kuken giljotinerad, skägget i brevlådan eller vad fan som helst , efter en favoritparad:-P Men man måste våga chansa:-)

Avd 1: Här blir 1 Rano favorit och inget fel med det, Ohlsson tror mycket på sin häst också...Själv tycker jag det är ett öppet lopp och rekommenderar gardering. Tror mest på två hästar streckade på 11-12 procent, 5 Helge Palema och 4 Bambis Comet. Visserligen går Helge upp ett par klasser och det brukar vara svårt att hävda sig men tror det finns utveckling kvar där, kan spurta vasst. Spurtar vasst gör också 2 Speedy Brodda med rätt löpning, passas allvarligt. Storskrällen är 11 Kaliber som radat upp äggen i sin rad men tycker han är bättre än så, varför inte nu?
Själv garderar jag nog friskt här.

A: 5-4-2-1 B: 3-8-6-11-9-10-7-12

Avd 2: Storfavorit 5 Trotteur och kan han hålla reda på ALLA fyra benen i starten går det kanske vägen. Egentligen enda motbudet är 10 Columbus Café som får kuskförstärkning å det grövsta. Skrälldraget 11 Slevin Kelevra till 5 procent.

A: 5-10 B: 11-2-8-4-7-12

Avd 3: Här blir snart pensionerade 5 Super Light favorit. Nu är det en barfotahäst, eller plastade hovarhäst:-) Nu krävs det antagligen brodd och då blir det hela mer osäkert. Troligt också att det blir dödens igen då möjligen 1 Giant Superman kan hålla upp mot 3 DJ Seabrook. Återstår dock att se. Tror dock att 3 D J Seabrook får ett fint lopp och kan avgöra på speed, han är i form iaf och det är aldrig fel. Glömmer dock inte 6 Airstrike, måste inte han få äran att vinna snart!? Passa också spurtkanonerna 9 Dust All Over och 10 Harmonic Silvio.

A: 3-5-6-9 B: 10-1-2-12

Avd 4: Nordisar och 3 Eldfaks stor favorit. Har varit bra och blir även min tipsetta. Garderar dock med en kuse som sprungit mot hårdare motstånd än vad han bjuds på här, 5 Sindar. Även 7 Trönder Svarten platsar på lappen.
A: 3-7-5 B: 11-6-12-8

Avd 5: Ett väldigt öppet lopp som blir streckkrävande....eller inte:-) 15 Regine D'Inverne är säkerligen bästa hästen men mer ojämn än min formkurva i pimpel...Mitt drag är 9 Marzipan! En tioprocentare i dagsläget. Mycket snack om den på slutet och sist gick den riktigt bra som tvåa. Tror det är dags nu och blir ensam A-häst.
Skrälldraget för övrigt är 6 Fornarina som har bra form.

A: 9 B: 15-6-1-12-14-8


Avd 6: Brinner i skallen fortfarande och här är tanken att sopa bort resterande del av lallarkupongerna;-) Självklara draget, som absolut INGEN tror på (sist rankad av Travtjänsten bl a) 4 Figure of Eight! Näst minst streckad i loppet till 4 procent. En bra häst som min kompis GrevNils ägt tidigare, hästen är i form och har absolut vinstpotential här. Vågar väl inte spika, antar jag men vem fan vet?:-) En häst i toppform som får loppet är 2 Nassau Town. 12 Krångel har jag tjatat om tidigare men från tolfte och på kort distans lägger jag ner den i rankingen en aning.

A: 4-2 B: 6-3-12-8-7

Avd 7: Favorit i sista ser ut att bli 1 Einar Celeber tvärtemot vad jag trodde. 12 Caddie Comet inbillade jag mig skulle bli mest streckad på form och rad. Mitt drag här blir 1 Einar Celeber som i min värld håller ut 7 Staro Cold Carat och körs i spets. Kari's hästar vinner ju en och annan gång så här på vintern:-)  Det får bli min spik
En spik i kistan för alla kuponger är det om 9 Breezy Broline sätter nosen först, nu händer det inte alltför ofta men faktum är att han "vunnit" lite slantar åt mig en svunnen tid och han gillar vintern. En megaskräll.

A: 1 B: 12-7-10-4-8-9  


Lycka till

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0