Travar...

Har lovat mig själv att enbart spela på V75 då det är det klart bästa spelet för att vinna slantar. Dock kommer jag att hänga med i startlistor och dylikt för att ha greppet kopplat på eventuella drag till lördagarna.

Kan nämna att igår på Örebro hade det möjligen varit värt att göra ett system då ett av mina drag från V75, Miss Tracey naturligtvis gick ut och vann till 7 gånger fläsket:-) Lätt vunnet också. En annan kuse som streckats ganska många gånger vann också till nästan 6 ggr, Unix Brodde.

Till kvällens tävlingar på Solvalla finns det några hästar att ta i beaktande...I första loppet är 5 Prince L storis och vinner kanske enkelt? Men om Westholm gett körorder till Goopen att köra i spets med 2 Brio kan det åtminstone bli match....Vid gardering måste man ta med 9 It´s A Face som är en ,om inte kanon, så åtminstone en bössa:-) Jennifer Tillman upp!


I fjärde loppet streckar man 8 Simsala om man har funderingar kring att sopa in alla rätt:-)

I femte finns storskrällen 5 A Step Further, passa den med vilsamt lopp!

I sista vinner kanske 6 Tiffany Brodda som jag tycker är bästa hästen. Men varför ska det vara så enkelt? Med tempo på loppet passas som alltid 12 My Samba, fast det ska kanske inte gå från tolfte......Glöm absolut inte 1 Lady Joy McLin, får lopp i rygg på ledaren och det här är en häst som kan flytta på sig, rekord på 11.7 och det räcker i det här sällskapet.

Good luck, jag inväntar lördagens begivenheter för att göra pengar:-)

Kommentarer
Postat av: el gringo

kan inte blivit manga ratt?

2010-01-13 @ 22:15:22
Postat av: Mr Pink

Jo, ett....Att jag slutat spela alla dagar utom lördagar är ett rätt:-)Lämnade alltså inte in något ikväll men kan ju nämna att det var inte många som hade rätt ikväll.

Simsala kan man passa nästa gång, spurtade bäst av alla när väl Torbjörn tråcklat sig ut från fjärde-femte inner inne på upploppet....

2010-01-14 @ 01:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0