Plattmatch

Då var premiären avklarad för min del och det blev en föga upplyftande föreställning som snabbt får föras över till arkivet för glömda, begravda, insatser som förhoppningsvis aldrig mer ska dras fram i ljuset.
Sjön Leran vid Morgårdshammar var stället för dagen och det visade sig vara överlag en trevlig och fiskrik sjö. Finns inte mycket att skylla på mer än min egen oförmåga denna dagen. Började på nästan rätt ställe och behövde bara förflytta mig ett 70-80 meter efter de fem första bomhålen för att hamna i ett område med fisk. Många av de som var där och höll ut hade också riktigt bra med fisk.
Fick 67 firrar där under de första 45 minuterna sedan blev det som vanligt....otåligt. Så jag drog vidare. Inte i så rask takt då mitt underben var svullet av knäsmärtorna. Gjorde skapligt ont vid stövelkanten som helt enkelt blev för trång. Gav mig i alla fall ut på turné som så småningom avslutades vid starten och med ytterligare två abborrar i tillägg till de första 67 . Helt jävla uselt. Fick ihop drygt 2,2 kg och hamnade bland de sista. Wikström hade högsta vikten med 9,6. Han är i form, den gode Wikström.
 
Ja, bara att komma igen och redan på lördag kör vi DM 2 på Byrviken. Få se om man kan få till rätt rotation på grejorna tills dess. Tvivlen finns där och Byrviken har inte alla gånger varit snäll mot mig. Men någon gång ska vara den första.
 
Kommer att luftlåtsas dra abborre ute i garaget hela veckan. Inklusive nackbrytning med ljudillustrationer. Allt för att frammana korrekta fokusbilder. Väl mött
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa-Nesse

Skönt att björnen från Stackmora har vaknat till i idet.Tror på flyt på Byrviken för slagbjörnen.Du får ta fram vinnarskallen och krossa de fjäderlätta konkurrenterna. Tipsar till sist om att du luftpimplar från loftet i garaget så du får in det rätta draget på grejerna och glöm inte läsögona på för att träna på blodispåsättning. Med vänlig hälsning din vän Nesse på Åsen.

2015-01-20 @ 20:58:26
Postat av: Mr Pink

Tackar, Nesse :-)Ska försöka plocka fram den där skallen :-)

2015-01-22 @ 23:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0