Pipelinen är full.....

Jahaja......folk är för jävla dåligt pålästa alltså. Det bluddras om att vi som är vänstersvängda är naiva, godtrogna och tillhör pk-maffian. Fan, jag är hellre allt det än totalt dum i hela huvudet. Ni måste öppna nån bok ibland, läsa tidningar och förkovra er. Orkar fan inte en delning till på facebook som är komplett galen. Ni binder ris till er egen rygg. Tungt jävla ris. Er rygg kommer knäckas av den dumhet som härbärgeras i ert tunga huvud längst upp på kotpelaren. 
Igår stod Teodorescu i tv igen. IGEN. Varför? Vad har hon att tillföra? Finns ju precis ingenting i hennes kväkningar där hon inte kan särskilja på hur saker fungerar. Ändå får man läsa att hon var bra. Bra som i.....bra liksom. 
Hur fan går det till? Är det alltså jag som är dum i huvudet och inte förstår hennes storhet? Finns ens den variabeln på världskartan? 
 
Nej, just det. Det gör den inte. 
 
***
 
Här hemma rullar det på som vanligt. Har inte bestämt mig vilken tv-serie man lever i vad gäller det politiska livet och föreningslivet här hemma. Men nog fan önskar jag att det var Ash vs Evil Dead.....Ja, jag är ASH. 
Toppstollar har tagit sig in och blivit kommunens mäktigaste män. Skönt. Eller inte så jätteskönt va? 
Men folket, detta eviga FOLKET, har ju röstat fram dem. Så då är väl det bra då. 
I Orsa Fiskevårdsområde var det ju stämma nr 2 härom veckan. Stämma nr 1 höll på bara i tio minuter innan de kom fram till att handlingarna inte var iordning och man fick ställa in. 
Ingen information har lagts fram heller från stämman. Det verkar blivit en sluten liten grupp. Det är väl taktik som det brukar heta. Taktik för vad, kan man undra? 
Valberedningen hade som vanligt snurrat in några goa gubbar. Positivt var ju att de frångått den största oroshärden. Men det var inga höga odds som jag för övrigt påpekade, på att han släpat med sig några gammeltöttar som röstade in honom igen. Hur svårt ska det vara att läsa stadgar och hänvisa till att han missköter sitt styrelsearbete och helt enkelt UTESLUTA honom? Det är ju det han gör. Springer i stugorna med en egen agenda. Tycker att det är uppseendeväckande att några som är intresserade av fiskevård hellre ser att kraftverk rivs ut än att de ska vara kvar. 
Man får väl se om det rinner ut någon info så småningom. Hade ju varit kul att höra hur det blev med fiskekort för fiskeklubbarna t ex. Eller hur det blir med fiskekort vad gäller Lillån. Eller om de kan få till en Facebooksida där de kan släppa information vartefter. Hur svårt ska det vara? 
 
Oj, vad han gnäller, kanske någon tycker. Mmmmm, det kan man tycka. Själv funderar jag mest på hur fan man kunde döda en så väl fungerande förening. 
 
***
 
När jag för en gång skull bestämt mig för att börja sköta kosten flyger en Guldnougat rätt in i käften på mig. Den slutade flaxa ganska omgående. Tar omtag nån dag
 
***
 
Köpte en elektrisk mossrivare till gräsmattan i början på sommaren. Testade den på ryggen en sen kväll. Var själv och fick liksom rigga den i ett fast upphöjt läge. Tejpa in handtaget så den snurrar hela tiden.Sen lägga mig på mage och röra mig fram och tillbaka under den.
 
För det första. Garagegolvet är jävligt kallt. 
För det andra. Mina hårrötter är djupa, fastgrodda och svårbemästrade. 
För det tredje. Skickat förslag till Guantanamo på ny förhörsteknik.
För det fjärde. Ska ni prova se för fan till att ni når till elsladden och kan rycka ur den snabbt.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: perolof liss

Nej, nej, nej! Allmänt känt att mossrivare funkar enbart vid gynnande av spridning. Sporerna får en hjälp på traven. Först måste phvärdet balanseras och därefter tillförsel av näring. Ställer mig dock frågande till valet av ersättningsgröda.
Fråga någon som vet nästa gång!

2017-06-14 @ 14:46:22
Postat av: Mr Pink

Ph-värdet gör du en korrekt analys av. Det är skitsurt. Men tillförsel av näring är en konstant pågående process. Men jag kommer att fråga dig nästa gång ;-) :-)

2017-06-14 @ 21:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0