Begåvningar

....och den här jävla upprördheten kring Greta som åker land och rike kring och skapar klimatengagemang. Främst från högern i Sveriges politiska landskap. Hur blev människor så jävla dumma i huvudet? 
Sara Skyttedal, Jan "Ubbhultarn" Ericson, Rebecka Weidmo Uvell. Orkar inte räkna upp alla dårar. 
KD, M och en fullständigt värdelös lobbyist som väl knappast har några andra anhängare än just de som är dum i huvudet. 
Det är bara några av många som upprörs och ska klanka ner på Greta. De har fått för sig att hon utger sig för att vara expert och inte kommer med några lösningar. Alla normalbegåvade förstår och vet att hon INTE utger sig för att vara någon expert (även om det är lätt att framstå som sådan om man skulle jämföra sig med ovan nämnda trio t ex) Hon skapar ett engagemang och vill att politiker ska ta frågan på allvar och skrida till verket. Det är det hon gör. Hon ska inte komma med några lösningar. 
 
Att vara på Twitter och läsa allt vad de här figurerna skriver är fullständigt söndrande för en mänsklig själ som min egen. 
 
Sen de här smånötterna som lägger ut bilder på t ex plastnedskräpningen i Indien och andra länder och naturligtvis måste skriva något nedlåtande om Sverige och varför vi ska göra något när de andra länderna borde börja göra något istället för där är de verkliga problemen. Som tycker att vi i Sverige blir straffade när olika klimat/miljömål läggs fram. Att se att Sverige kan vara ett föregångsland som visar vägen och går i bräschen, att Sverige kan vara förebilden att ta efter. Nej, det går fan inte. Jävla jämmerdockor. 
 
Ja, jag är fortfarande en bitter och sur jävel. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0