Kamelrace

Dags för att försöka slira rätt i högen av hästar som äntrar scenen idag på Jägersro. 
Dåligt självförtroende i kombination med utvädrad plånka gör ju att man svajar i sina beslut men gör ett försök ändå. Pannben finns det fortsatt
 
Avd 1: Här verkar ju favoriten 2 Longgone River vara en rejäl kuse och som då skulle kunna vara ett tänkbart singelstreck. Om jag själv spikar? Tveksamt då det ofta innebär ett försämrat humör och svartsyn på tillvaron. Dansken 1 Henrik Will offrar jag lite bläck på från bra läge (bläck och bläck men ni fattar ) 11 Lorenzo Boko är bra men spår elva på Jägersro är väl närmast som att få mig som lagmedlem i formationssim, fullständigt värdelöst. 
En häst jag gillar är 10 Darlington Fame, lite bättre läge än spår elva men krävs en hel del matjord i fickorna för att det ska gå vägen. Bra kuskplus med Erik upp.
 
Avd 2: Mycket snack kring 20% 7 Dubai Kronos. Kan vara vinnaren och givetvis ett måstestreck. 6 Dynamite Sensation piper nog till ledningen och med Magnus Djuse upp så kan det hålla. Öppet lopp och här är det nog att strecka det mesta som gäller.
1 Come Along från fint läge streckas tidigt. Rygg ledaren och lucka beställt till 2%. Tack för kaffet
 
Avd 3: Trots att jag har dålig syn...jaja, och en massa andra krämpor, så kan jag inte riktigt se hur 4 Four Guys Dream förlorar detta. Spets sitter han i efter ett litet tag och därifrån ska han ju dansa undan på lätta fötter. Med det sagt, så kommer jag att dubbla då jag inte släpper 2 Marvellous Tooma. Gillar den hästen och med lopp i kroppen nu är den ännu bättre. Ambivalent är mitt mellannamn. 
 
Avd 4: 1 Frustration har jag sett några gånger och tycker det verkar vara en rejäl häst. Favorit i nuläget med 26 %. 3 Fiftyfour är i paritet med det och streckas givetvis också tidigt. 5 Vegas Wania såg stark ut senast men blev utkontrad, ungefär som jag upplever alla mina dagar. 2 % som ändå streckas allra först och inte får glömmas på något vis, 10 Immortal Doc! Missar ni den så sitter ni där mot kvällen som vanligt och säger att ni ska sluta med det här jävla travet. Strecka!
 
Avd 5: 5 Heartbeat Julie. Spetsläge. Magnus Djuse upp. Jägersro. Borde inte detta vara en spik? Jag är intresserad. Hästen är ju tvärtemot mig själv i kalasform. Varning utfärdas för 10 Lucky Guy Boko som troligen är ännu bättre nu, tyckte den var riktigt bra senast. Men som sagt, Jägers och bakspår gör saker och ting svårare. 
 
Avd 6: Här hittar man ett av alla tipsters draghäst idag som spikas av många, 3 Feline Burgerheide. Är i nuläget tredjehandare och kan nog betraktas som en spelvärd spik om man väljer den vägen. Själv är jag något tveksam. Gillar spurtstarka 10 Palmyra med Jocke Lövgren. 6 Candlewick spikades senast och besviken blev man väl men hästen var inte dålig på något vis när man kollar om på loppet. Vad tror vi om 15 Seventh Heaven med Djuse upp? Kan bli en obehaglig överraskning till 3 %. Inte lika obehaglig om man streckat förstås. 5 Miking är hellet inte mycket spelad. Tyckte den var bra senast. Femtespår i volt? Tja, tror Thomas Uhrberg löst sådana problem bättre än någon annan under årens lopp. 
 
Avd 7: Tre hästar kommer att befinna sig streckade på min lapp. Två som knyter ihop säcken och ger mig en behaglig semester på några veckor på lämpligt ställe. En som ger mig en behaglig semester resterande del av livet, där ingår även helikopter och allsköns vardagsförbättrande detaljer. 
Vilka det är? 11 Love No Pain var riktigt bra senast och inget talar för en sämre insats nu, snarare bättre. 9 Velten Swarovski är tålig och stark som få, passar bra på distansen. Två favoritspelade hästar. 
Sen kommer vi då till 0,36 % streckade 6 Hurricane Woodland. Barfota runt om, biken hängs på och så helstängt huvudlag. Om inte mitt segervrål hörs på Bornvägen ikväll så har jag svimmat av pur glädje. 

Lycka till

Kommentarer
Postat av: ScottSooxy

Quick and Efficient Handyman Services for Your Urgent Repairs [url=https://www.terrengsykkelforumet.no/ubbthreads.php?ubb=showprofile&User=54738]Show more![/url]

Postat av: Frankwew

View Profile: nora_ramirez88 - OnRPG & MMOHuts Free MMORPG Forums [url=https://www.onrpg.com/boards/members/2009413-nora_ramirez88]More info>>>[/url]

Postat av: Thomasbuh

my cohorts have been dreaming about lately. The niche of specifics here on the website is excellent and helpful and is going to help my kids and I in our studies twice a week. It shows that this team has a lot of expertise regarding the stuff I am interested in and other pages and info really show it. I'm usually not browsing websites during the day but when I get a chance i'm usually avidly hunting for this type of knowledge and stuff similarly having to do with it. When someone gets a chance, check out at my site: [url=https://bioscienceadvising.com]techniques for enhancing manuscript clarity with specialized scientific editing services[/url]

2023-09-24 @ 13:31:16
Postat av: WilliamOrach

Vi inbjuder dig att besöka en ny unik [url=https://rudating.pro]Sex individual Dating[/url] Endast vi har riktiga och verifierade frågeformulär
De mest befriade användarna i din region
Registrera dig med en kampanjkod - 104634 och få en ingång till en privat klubb!
Vi väntar på dig på vår - www.rudating.pro

2023-10-06 @ 15:08:33
URL: http://https://rudating.pro

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0