Time for horror

Några nya filmer på ingång så småningom......Två bedårande små mästerverk hoppas jag ;-) 
 
" The Den"  
 
"It follows" 

V75 Gävle

Börjar närma sig Elitloppet och på söndag är det lottning i Kungsträdgården. Ska bli intressant att se vilka som kniper de sista platserna. Idag delas det ut en biljett till segraren i avd 6, gulddivisionen på Gävle.Ett tag sedan jag la ut någon ranking men provar idag då jag har några roliga skrällbud :-) Kanske Grev-Nils läser detta och att mina tips kan fördyra systemet något ;-)
 
Avd 1
A: 4 B: 11-1 C: 5-9-6-7-3-10-12-2
Här kan det vara spets och slut för Shadow Woodland. Tänkbar spik. Vill man gardera får man inte glömma 11 Duffman som spurtade strålande i senaste starten mot hästar som Jeppas Maxi, On Hold och Mellby Viking. Ser vi några sådana fyrfota stjärnor här? Nej, just det. Duuuuuuufffman!
 
Avd 2:
A: - B: 7-2-1-6-3-8 C: 5-9-12-4-10-11
Svårlöst lopp om nu inte 1 M.T. Insider tar spets och rinner undan, som många tycks tro. Jag är inte helt intagen av den idén. En skräll kan vara 3 New Moon Face som har kapacitet som räcker och blir över. Men är litegrann som en Grev-Nils med 7-8 bira innanför västen, kan börja krångla och någon skygglapp kan ramla ner över ögonen. Min förstahäst blir i alla fall 7 Melker som är bra. Tråkigt läge och kusken är väl inte den vassaste men hästen kan springa
 
Avd 3
A: 10 B: 7-12-13-15-8-3-11-5-6
Här rycker man dojorna på 10 Trinity Zet och funkar det så blåser hon till det här gänget. Spikförslag. Blir hon för lätt så slår hon ihop och då vinner någon annan. Mycket snack om 7 Diamond of'Em där tränare Croon blåser upp hästen rejält. Nu brukar han vara som en rätt bra ballong innan tävlingarna med de flesta hästar han tränar så man får ta det med en smula salt. 12 Najad Tilly gick mycket bra senaste starten där hon vann till ett bra odds efter galopp. Passas. Skrällen kan vara 15 Ninepoints Lucy med Westholm
 
Avd 4:
A: 5-3-8 B: 2-12-10-1-11
 
Här dillar alla om 5 Tango Lavec och visst, den kan visa sig överlägsen. Jag kryddar dock A-gruppen med två skrällar som kan fladdra till med läppen på mållinjen. 3 Tiptoe från rygg ledaren? 8 T Rex Laday som är i form och duger gott på V75. 
 
Avd 5
A: 6-9 B: 14-5-2-7-15-3-4
Eftersom jag träffar Greven och hans polare då och då är jag van att umgås med gamla, besvärliga ök och min känsla för att tippa sådana som i det här loppet är oöverträffad.
Tror mest på 6 Mino och 9 Titan Tabac. Två bra hästar som troligen är med när prischecken ska delas ut. Skrällen är 14 Flex som kommer i full form och med kungen av kallblod i sulkyn, Tobbe Jansson, så är det ett måstestreck. 
 
Avd 6:
A: 5-1 B: 8-7-6-2-3
Prins Daniels lopp och här kommer det laddas för en Elitloppsbiljett. Ger 5 Creatine en chans till då Robbelibobban Bergh knappast tillåter hästen att misslyckas igen. 1 Mosaique Face är ju en kanon och var man säker på formen skulle jag spikat. Nu är det osäkra tongångar från Luddepojken och då känns det osäkert. Men jag blir inte förvånad om spets och slut och en dunderprestation som höjer Elitloppstemperaturen likt grovkornig skånsk senap i röven. Vad kan norsken, 6 Papagayo E? Se upp.
 
Avd 7:
A: 10 B: 6-1-5  C: 11-8-2
Fått mer och mer känsla för 10 Stein Daylight och för de som tar av sig ullstrumporna kan det vara veckans fräckspik. Hästen är bra och ska nu vara så nära toppformen den kan. Dock kommer jag att dubbla systemet med 6 Screen Height för den ska jag inte flyga på. Hur bra har den inte varit på slutet? Trots att den ständigt är underskattad. Den ska med på en sansad kupong. Naturligtvis är favoriterna 1 Rocket Zet och 5 Oliver Kronos med och gör upp om det, speciellt Rocket kan rinna undan från spets. 
 
Lycka till/Korpen

Säsong 2

Börjar närma sig för säsong två "True Detective" . Den här gången med Vince Vaughn, Colin Farrell och Rachel McAdams. Ser lovande ut med den här teasern..... Ingen Rust Cohle förstås men det kan säkerligen bli bra ändå 
 
 
 

RSS 2.0