Snart december

Napoli-Juventus 3-3 , sämre kan man ha det en tisdagkväll. Vill man se mindre antal mål kan man välja hockey...

***

Felicia & Hugo: Mamma, vad önskar du dig i julklapp?
Mamma: Önskar mig S N Ä L L A barn!
Hugo: Men snälla mamma, man kan inte önska sig något man inte kan få...

I rest my case

***

Kör knäböj för tunnisar. 160 kg. Ser det som ett test för knäna, endera håller de eller så får jag försöka få stången bort från genitalierna när jag går mot golvet

***

Dags att äntra sängen, alla lägen har sina nackdelar. Ligger jag på mage når huvudet inte ner i kudden, ligger jag på rygg liksom rinner magen uppemot andningsvägarna och risken för kvävning är betydande och ligger jag på sidan är sängen så smal att magen OCH pungen ligger på golvet, vilket blir en smula kyligt.......Godnatt

***


Update

Uppdatering JA! Gjorde jag för ett tag sedan på min telefon vilket utföll så att en hel del telefonnummer försvann rätt ut i rymden. Trodde att jag gjort backup men ibland är tron något som inte ska tro på:-P

Så om Mr Åsa-Nisse himself kunde messa eller ringa mig så skulle jag bli glad:-)

***

Börjar bli väldigt mycket jobb till vårkanten och frampå försommaren. Håller också på att skriva ner förslag till Ungdomens Hus vad vi ska hitta på.
Blir en presentationsrunda hos ungdomarna framöver, både på fritidsstället och skolan antagligen. Så då blir det att kamma luggen propert...:-)

***

Finns tur så kommer århundradets julkort här på bloggen, så småningom. Om det går att få till vill säga. Kan bli något extra.

***

Såg förresten på Facebook på herr Storms sida ett skojigt julkort där tre riktiga pimplare jollrade runt på golvet med lillpojken. Stämningsfyllt fångat. Tills jag kollade en gång extra, då släppte stämningen...inga julmössor, inga bjällerklang. Bara en massa tomtar utan julkläder....

Tjillevipp

Gamla mästare håller

Det var under lördagen som min extremt välutvecklade hjärna spände musklerna i en kamp som skulle sträcka sig framåt halvfemtiden på söndagmorgon.
Min sensationella hybris slog till redan på morgonsidan och under morgonkaffets verkningar insåg jag att min omåttliga kunskap skulle ligga de andra i fatet. Självfallet fanns bilden i huvudet där min lekamen höjer mästarbältet i triumfatoriska gester som aldrig vill ta slut. Förlust existerade inte.

Framåt fyratiden på eftermiddagen troppade kombattanterna in. Knogen rullade in först, vilket fick mina ögonbryn att höjas en aning. Prippen strax efter. De såg laddade ut men det skymtade också ett tvivlets skimmer om man skärskådade deras flackande blickar noggrannt. Min aura av överlägsenhet och extremnarcissism drev dem naturligtvis till att tillåta sig känna förlustens avgrund redan innan start.

Mästerskapet i frågesport avgjordes enligt följande. Först bäst av fem omgångar kompletta frågespel, sedan tre omgångar med frågekort.
1 Trivial Pursuit Master Vinnare: Prippen
2 Bezzerwizzer Underhållning Vinnare:Prippen
3 Bezzerwizzer Original Vinnare: Knogen

Som ni ser saknas mitt namn i inledningen av tävlingen men som vanligt var det mentala och taktiska tongivande i mitt framträdande. Studerade de tävlande och lade grunden till fortsättning som blev en triumfmarsch, en gata av guld.....

4 Trivial Pursuit Master Vinnare: Kenneth
5 Bezzerwizzer Underhållning Vinnare: Kenneth

Ställningen var då 2 (Pripp) 2(Kenneth) 1(Knog)

Dags för först till 10 poäng med hjälp av TP-frågekort

Där segrade den gänglige med utväxt på mitten, Prippen(Resultat P 10 Knogen 5 Ken 4). En liten kuriosa detalj är att han numer väger in på mastiga 105-106 kg. Det kunde man inte tro när man såg honom bowla som mest och liknade figuren med slängande armar som hoppar i Tomtens julesäck i Tomtarnas verkstad på julaftonen. Den här figuren tror jag inte hoppar så högt längre. Där är vi lika, jag och Prippen.

Ställningen 3 - 2 - 1

Så dags för de två sista omgångarna som kördes till 30 poäng med hjälp av Jeopardys frågekort. 

Två solida segrar till den gamle mästaren( Ken 30 P 21 Knog 10 och Ken 30 P 17 Knog 8)och TITELN bärgades återigen. Mitt leende ville aldrig sluta le och kärleken till mig själv har nog aldrig varit större. Jösses vad bra jag är. Riktigt snygg också.

Slutresultat således

Kenneth 4 
Prippen 3
Knogen 1

Vill tacka mina medspelare som höll ut så länge det krävdes för att jag skulle vinna;-) 

En liten musiktävling hölls också av den gode älvdalingen där jag och Knogen fick tävla mot varandra. En tävling som var välgjord men inte alldeles enkel. Årtal, textförfattare och ett antal kluriga frågor kring musiksnuttar. Där segrade Knogen med 18-15.

Under kvällen fick jag också lyssna kring hårdfakta om Deep Purple och en del andra musikprofiler. Jösses vad kunskap det finns bland tomtar och troll:-)

Blev till slut även gratulerad trots att jag någon timme tidigare blivit kallad " autistisk jävla torskmånglare" . Vilket får diarieföras som ett av de mest kreativa invektiven jag blivit kallad någonsin;-)

 

Battle

Dagen efter fredagen närmar sig obönhörligen. Återstår att se om mina kombattanter kommer laddade till tänderna, misstänker det i alla fall.
Osedvanligt hjärnlös känner jag mig och tror jag tar och baissar mina chanser att vinna mästarbältet. Tror inte jag kommer att kunna någonting imorgon....:-P Ja, såvida inte det kommer en fråga om vem som spelade huvudrollen respektive regisserade den gamla kultrullen "Razorback" någonstans på 80-talet. Men sån tur har jag inte förstås.

Kollade på "Homeland" i onsdags, samtidigt som jag försökte hålla ögonen på Milan-Barcelona, vilket gick sådär. Hursomhelst var det ett lovande avsnitt och den serien ska jag försöka följa.
För övrigt var fotbollsmatchens första halvlek den bästa som skådats på länge, tempo furioso! Härligt att se. Framförallt att Milan gick framåt stenhårt och (svider i ett försvarsinriktat hjärta;-)) släppte till en hel del i försvaret. Barca är jäkligt duktiga på att trilla boll och segern var rättvis. Zlatan riktigt bra i första halvlek och han fick Puyols hårman att svänga rätt duktigt emellanåt.

Tävling på Tandsjön imorgon också. Inte utan att man blir lite avundsjuk. Lär ju vara hyfsad blankis och skönt att gå. Slår nån ner röven på rätt ställe så kommer det att nappa också. Hoppas det är trööööööögt;-)


Halleluja

Kristdemokraterna. Att vara anhängare till dem måste vara som att tillhöra någon 1800-talssekt från helvetet.
Kan inte Mats Odell bara ge upp sin politiska karriär?

***

Möte med Ungdomens Hus idag om aktiviteter för de unga. Bra möte och kommer följas av ytterligare ett inom snar framtid.
Skriver ihop aktivitetsförslag med kontinuitet. Hoppas det ges tillfällen att få våra unga att ta del av vår vildmark.

***

Tävlingssäsongen startar på lördag. Tyvärr utan mig. Vilar handleden istället. Får hålla mig nån vecka till:-P

***

Fullt upp den här veckan då det är utflyttning ur en lägenhet för min gamla faster. Ska vara arbetsledare i två dagar för några av kommunens hantlangare(Allfix) då de ska få hjälpa till att bära möbler och allt annat.
Till helgen är det fullt upp också, framförallt på lördagen då huvudeventet går av stapeln. Mentala förberedelser har redan inletts.
Årets stora frågesportsutmaning!  Prippen dyker upp med huvudet fullt av kunskap som det förhoppningsvis inte kommer en enda jävla fråga på;-) och så herr Knogen(om det löser sig), han förväntar sig frågor kring avfallshantering och kortväxta, småhåriga, jazzmusiker...och de lär ju inte komma;-) Så jag antar att Championtiteln kan hamna där den hör hemma. At my home;-)

***


Ur led är tiden

Så kan man säga. Ur led är tiden.

Inte ens vampyrer är vad de ska vara. De blir kära, de svassar omkring som Stureplansbrats och tindrar med ögonen.
Har bara sett delar av Twilightfilmerna, där vampyrer tillåts tramsa omkring, men en sak är säker i min bok. Vampyrer är blodtörstiga hela tiden, vampyrer blir en kolhög när de kommer i kontakt med solljus och vampyrer är inget man vill umgås och kela med.

Kollar på "Så mycket bättre" på tv. Nog är det sämre än ifjol, eller? Tycker knappt någon gjort någon bra version. Kan förresten Laleh prata? Tvivlar starkt på det faktiskt och undrar om det inte är en pålagd röst de få gånger hon rör munnen.
Snacka om introvert, är man med i ett underhållningsprogram på tv kan man väl för fasen bjuda till lite.

Ingo, den glade kocken, la igår ut sin "drömsjua" på Facebook. Han hade Leila K, Tito Beltrán, Thorsten Flink, Benny Andersson, Ulf Lundell, Joakim Thåström och Carola

Min var Jakob Hellman, Peter LeMarc, Monica Törnell, Björn Skifs, Daniel Adams-Ray, Olle Ljungström och Freddie Wadling

Funderar på om inte jag ska slänga in Anne-lie Rydé i gänget också. Svårt. Kanske Per Persson från Perssons Pack? Eller Joppe Pihlgren, Docent Död....Dr Bombay kanske?

Vm i V75 rullar vidare och min kräftgång består:-P Ligger nu bara på tiondeplats i Orsa. Ska man ta stryk av ett gäng lallare? Två omgångar kvar och jag vässar strecken. Siktar fortsatt på seger.

Inhandlat en ny bok också, läsa bör man. Paret Ahndorils senaste under pseudonymen Lars KeplerWe are what we are

Ännu en film att lägga ögonen på. Tror dock jag avstår från att följa det hemliga receptet;-)Weekend

River av en gammeldans, snoa för att vara exakt. Inte helt lätt att få till stegisättningen när man är själv.

Men lite kul

***

Nytt parti under uppsegling.
Enfrågeparti. De vill utrota vargen
Som de uttrycker sig så menar de att det läggs ner oerhörda resurser på vargen och den är inte ens utrotningshotad

Inte ens utrotningshotad

Då vill de utrota vargen

Det blir en smula skrattretande när människor visar sin oerhörda dumhet på det här sättet

Riktigt kul blir det när man ser vad de ska kalla sig som parti

Naturdemokraterna

Case closed

***

Själv är jag ju inte heller den mest intelligenta primaten...eller var det primören?

Läser Virtanen i Aftonbladet

En krönika om Carema och privatinvesterare

Han säger att det blir den "dåliga kapitalismen" någonstans i texten

Där vill jag att någon förklarar för mig vad "bra kapitalism" är för något

Finns det dålig, som han skriver, måste det finnas bra kapitalism

Åtminstone i Fredrik Virtanens värld

***

Snickrar på en julsaga

Oerhört driven

Bjällerklangrig och glöggfärgad

***

Spenat gjorde Karl-Alfred stark

Hos mig händer ingenting mer än att jag ser ut som en hillbilly med dålig tandhygien

Det är betydligt sämre än att bara se ut som en hillbilly

***Ny serie, missa inte

Ny amerikansk serie börjar på onsdag, den ska tänker iaf inte jag missaVattnet har fryst

Så blev det då en tur ut i skogen för att kolla upp isbildningen på några tjärnar. Om det kanske fanns möjlighet för två riktiga heffaklumpar att ta sig ut på isen utan vattenskador 

Weine plockade upp hemma vid residenset i god tid och jag stod i startgroparna, handledsskydd på och förmaningar i hjärnan om att inte belasta handleden.
Åkte till den beryktade och skandalomsusade Märratjärn och efter en stånk och pustpromenad a la grande av de två fysiska praktexemplaren till kroppar så stod vi vid iskanten.
Konstaterade 5 cm is och Weine traskade ut med försiktigt, issprickande steg. Jag gjorde en manöver på land bort till dit vi skulle fiska och sköt sedan försiktigt skryllan framför mig ut på isen. Det gick bra och efter en stund studsade vi runt obehindrat.

Tyvärr var fisket trögt och efter en liten napprusch så tog det helt slut. Det var en solig och fin dag så dagen som sådan får godkänt:-)
Weine hade 2060 gram mot mina 1350 gram. Jag hade 20 stycken abborrar.

Några kalla nätter till och det är riktigt fin is på de flesta ställena. Vi kollade en tjärn till alldeles ovanför Märra, där tog vi oss inte ut då det var bara 3 cm. På hemvägen stannade vi till vid Gäsen, den hade lagt sig helt men bara 1,5 cm


Splittring

Rantade ner på läkarstationen idag och tog bort stygnen. Såret öppnade sig som om Moses skulle stått på ena handryggen.
Dåligt läkkött möjligen

***

Det tar aldrig slut. Igår på teve om assistansbolagens höga vinster. De som ska hjälpa handikappade och FÅR pengar från Försäkringskassan  för det ändamålet. De har höga vinster. De handikappade får inte den hjälp de ska ha.
Och det verkar som många är förvånade.

Att ha privata vinstintressen i verksamheter som ska vara samhället till gagn är åt helvete. Ska det vara så jävla svårt att förstå?
Det blir ju mest kattskit av det mesta. Profiten har inga gränser och de som har mycket vill bara ha mer. De har oftast heller inga skrupler gällande att gå över människor för att feta upp sina plånböcker rejält.

Alliansregeringen är ett skämt. Tycker nog allt snart är ett skämt. Ett synnerligen dåligt sådant

***


Döden

De troppar av, de gamla hjältarna.

"Thrilla in Manila" en oförglömlig match mellan Muhammed Ali och nu bortgångne Joe Frazier. Någonstans i mitten på 70-talet sopade de på varandra i fjorton ronder innan handduken slängdes in från Frazierteamet.
Efter matchen hyllade Ali, Joe Frazier, som den störste fightern någonsin, efter honom(förstås:-))

Nu gick cancern segrande ur striden och Joe Frazier fick ge sig.


Stollar överallt

Ja, nog fan finns det stollar så det räcker till.

Superstollarnas nya forum tycks vara www.avpixlat.info  Orkar inte ens göra annat än be de som sympatiserar dra åt helvete.

***

Mycket rabalder om gränsdragningar och annat skit i samband med Uppdrag Granskning häromdagen med anledning av de två föräldrar som blev fråntagna barnen med misstankar om att det förekommit sexuella övergrepp. Föräldrarna fick alla sympatier.
Läser man den här bloggen, och OM den skulle vara sann, får man mer kött på benen och kan fundera över gränsdragningsnormen i att låta barnen "mjölka pappas snopp".....


http://minipip.blogg.se/2011/january/utkast-jan-17-2011.html

***

Några av de största STOLLARNA tycks vara de som tillhör alliansens politikerkår...Läser man det här så blir man förbannad över den brist på solidaritet, medkänsla och allt annat som uppvisas av den moderate politikern...I alla fall blir jag det.

http://www.rfhl.se/rfhl15/index.php?option=com_content&view=article&id=390%3Abesokavverkligheten&catid=40%3Alar-socialpolitik&Itemid=30


***

Sen över till något roligare! :-) De roliga stollarna! De som verkligen trodde/ville ge Guldbollen till någon annan än Zlatan:-)
Hahaha, det var kul faktiskt.

Guldbollen delas faktiskt ut till den fotbollsspelare som varit bäst över hela säsongen. B Ä S T

Inte till den som sprungit mest, läs Elmander, som en del riktigt roliga stollar ville ge guldbollen....Då kan de ju lika gärna börja ge den till någon duktigt långdistanslöpare istället om det vore löpning som gällde.
En del ville ju ge den till Källström också....Hohoho, nästan ännu roligare:-) Att sopa upp en frispark i krysset i en avgörande match var bra men det är ju inte direkt så att han gjort det i varje match eller ens varit ordinarie i Lyon hela säsongen....

Jaja, nog är det lite kul med sådana stollar

Tekniska landvinningar

Med ett glas Koonunga Hill bredvid sig sitter jag och försöker connecta Twitterkontot med Facebook och blogg. Funkar lika bra som apa i ananas:-P

Till Fb vill det överhuvudtaget inte koppla ihop sig. På bloggen ska jag klistra in html-koden, men var då i min förvalda stilmall?
Varför ska jag koppla ihop det överhuvudtaget kan man ju fundera över...Tänkte bara att jag ville det. Ger mig dock inte riktigt än.

***

Vm i V75 rullar på för fullt också ju, två omgångar och en hedrande placering runt 9000-strecket är min, bara min. Jaja, man får väl tävla mot orsingarna och där ligger man 8:a med samma poäng som trean. Där ska man ju kunna klättra till seger tycker jag. Orsa innehåller ju bara lallare ifråga om gamblers, såg bland annat nån finnpojk vid namn Jorma när jag bläddrade mot slutet i listan;-) Nä, Orsa vinner jag.

***

Att försöka gå ner i vikt är ett ständigt dilemma att brottas med. En matchvikt på 123 kg är inget man leker med. Har ju ett vad med Åsa-Nisse men efter ett demokratiskt överläggande kom vi fram till att flytta fram vadet till 1 juli 2012. Så 2:a juli kliver jag ner på Orsasjöns strand, tar med mig någon känd modefotograf som får fotografera mina magrutor i motljus med Orsasjöns azurblå vatten som bakgrund. Bara så ni vet. Jadå, fotografierna kommer att finnas tillgängliga till ett bra pris. Ingen ska behöva bli utan.

***

Var ute och gick idag. 1400 meter. Gångcirka. Aj

***

Är inte så överväldigt imponerad av första avsnittet av " Så mycket bättre" som många tycks vara.
Lalehs version var väl ändå inte speciellt bra. Ingen var ju speciellt bra. Fan, inte ens jag skötte mig bra i soffan med ostkroksätningen.
Hoppas på bättre skjuts ikväll. E-type gillar JAG.

***

Thorsten Flinck, en man att beundra

***
Internationellt mete lag-sm 2012

Då har vi äntligen en arrangör av nästa säsongs lag-sm. Det kommar att avgöras i Lidan med de vanliga sträckorna som vi är vana vid, dvs Piren, Meken och uppe vid affären i ån.

Helgen 11-12 augusti är det dags. Hoppas att vi i Fk Match kan ladda batterierna inför detta och vara med. Först ska ju visserligen Dm klaras av, men om det går bra så kör vi.

Börjar leta lyxboende redan nu och planera för betesåtgång, taktiskt upplägg och välsmakande restauranger kvällstid:-)


Jurkyrkogården

Den gamla "felstavade" boken/filmen har härmed förpassats till, ändock hedrande, andraplats i kategorin " I soffan smärtsamma rysningar i samband med hälsenerupturer"

Fy fan! " I saw the devil" En sydkoreansk film som innehåller våld av det mer outhärdliga slaget när en en agent, som får sin gravida fru mördad och upphackad i ett antal delar, letar sig ut på hämndens mycket svarta väg. Frågan finns där till slut, vem som egentligen skådat djävulen.
Jag vet då iaf vad jag skådade och en mycket(för mig) smärtsam snittning av en hälsena fick mina pungkulor att slå i levern med en dov duns......Den scenen berörde, om jag uttrycker mig så.

Som vanligt var min kära sambo inte alltför imponerad av mitt val av film:-) men tycker nog själv att den är sevärd. Som vanligt kanske inte för alla, de som vill fortsätta leva i sina fantasivärldar fyllda av kärlek och sockersött fredagsmys kan ju hoppa över den här...

Kollade också på " Bad teacher"  med Cameron Diaz. Framkallade några skratt och det innebär ju godkänt:-)  


Breeders med tipsen

Längesedan det var några konkreta travtankar på bloggen. Råder bot på det nu och om de är sunda är inte upp till mig att avgöra.
Roliga lopp är det i varje fall och tanken är att det ska bli tungt i plånboken efter lördagkvällen.

Avd 1: Kadett C.D blir favorit och det kan man inte bluddra för mycket om. Han är i Gretzkyform nu och kanske vinklar ut det här gänget upp på läktaren. MEN jag gillar en av kamelerna lite extra och det är 4 Orfeus Brodde som inte är någon bluff. Trolig spets här och att Uhrberg släpper är lika troligt som att Grekland får ordning på finanserna imorgon. Skulle möjligen vara om Papandreo följer min blogg och skriver av tipsen..

A: 4 B: 2-1-9-3-7 C: 8-10-11-6-12-5


Avd 2: Nettan Palema i bra position drar på sig flest streck och är väl också en stark favorit. Men inget man bankar tycker jag. 2 Aisle Stand har varit bra hos Sjöström och är min förstahäst. Kan få loppet här. 9 Cruise Speed spurtar alltid starkt så passa den. Storskrällen som det varit en del stim om i de senaste loppen är 8 Jitanes, men att det ska gå att vinna från spår 8 är nog en utopi trots allt.

A: 2-1-9-3 B: 8-5-4-11

Avd 3: Guld och jämnt startfält. Tycker det är öppet även om 1 Timetosaygoodbye kanske kan hålla nosen först från början till slut. 7 Marshland ska i alla fall passas nu med lopp i kroppen. Även 8 Oracle håller jag upp trots uselt läge.

A: 1-7-10 B: 8-5-4-9-11-2-6-3-12

Avd 4: Så bra som 4 Vincennes varit på slutet så tror jag på favoritseger här. Utmanare är naturligtvis i första hand 3 Mermaid Ås och 2 Unleash Face. Men tror Mermaid får göra jobbet utanpå Vincennes, Ludde kör galopp som vanligt.

A: 4 B: 3-2 C: 8-1-5-6-9-7

Avd 5: Här är jag mest inne på 13 Eliott Hall men det kan bli långt fram till bland annat 2 Kristin Broline som Svanen låter väldigt uppåt på. 5 Outlaw Merci är en gedigen häst som kan skrälla. Storskräll kan 6 Igloo Skift vara

A: 13-5-2 B: 6-11-9-14-8

Avd 6: En häst som mina ögon följt, mina tips också för den delen, är 1 Mr Vida. Gillar den och det blir min tipsetta i det här grymma loppet. Dubblar dock A-gruppen med Kihlström och 9 Perfectly Enough vars spurt tuggar ner de flesta, alla?  Storskrällvarning på 10 Disco A.E som Melander varnar för.

A: 1-9 B: 2-3-4-10-6-5-8

Avd 7: Här bör man strecka hela fältet, tycker det är i det närmaste olösligt. Kanske 1 Caddie Comet kan leda från start till mål? En häst som är ett måstestreck är iaf 11 Gills Abbe! Det kan vara miljondraget:-)

A: 1-11-9 B: 8-5-6-4-10-2-3-7-12

Lycka till

Obalans?

Kollade på nya Tintinfilmen häromdagen. Var ganska bra men det blev blandade betyg då Hugge, 10 år, inte gillade den och Felicia, 11 år, gillade den:-)

Sedan blev den en romantisk film med Jennifer Aniston som var helt ok, " Love Happens"

Känner mig därav en smula i obalans, känns som själen börjar bli vit....Så för att balansera upp det hela krävs det några vackra, blodbestänkta dvdfilmer av det råa slaget.
Så det blir nog till att börja med den här " I saw the devil" Extremt tilltalande foto i den här trailern åtminstone, det ÄR älskvärt att använda snö på filmNär man sett färdigt den här torde det vara läge för ett sofistikerat blodbad från Frankrike med gamle Betty Blueskådisen Béatrice Dalle

Okunniga populister

Jojo, det hördes minsann många röster efter Sveriges landskamp i fotboll mot Holland angående det faktum att det gick så bra utan Zlatan....Sverige är bättre utan Zlatan, spela utan Zlatan i fortsättningen, övriga spelare lyfter sig utan Zlatan bla bla bla.....

Ja, nog finns det fotbollsanalfabeter där ute, det är ett som är säkert. Visst gjorde Sverige en lysande insats utan Zlatan, det ska inte tas från dem. Men att gå därifrån med någon sorts idé om att Sverige skulle vara bättre utan Zlatan i form är ju  snudd på en diagnos man borde bli inspärrad på institution för. Då har man verkligen inte fattat någonting.

Zlatan är vår störste fotbollsspelare genom tiderna och det han tillför ett svenskt landslag är fortfarande unikt. Att spela ett EM-slutspel utan honom vore att göra vårt landslag mer eller mindre chanslöst.

Zlatan bidrar med sin exceptionella fysik och spelsinne, som ingen annan i landslaget ens är i närheten av. Han är en target av yppersta världsklass som alltid drar på sig minst två man. En spelare som kan avgöra en tät match med sin grymma teknik.

Att lyfta sig om inte Zlatan spelar? Öh, vad är det för jävla skitsnack. Det är ganska så många fullblodsproffs i vårt landslag, de ska gå för fullt och gör så oavsett vilka de omger sig med. Så måste det vara annars är de ju korpspelare av rang...precis som de amatörer som jublar i medgången stund "Vem saknar Zlatan nu?"

Att det finns människor som på fullt allvar vill bänka Zlatan i landslaget skrattas det åt utomlands, förutom i landet där media är mer inskränkt än en bondjävel från Orsa , England.

För den delen, Giovinco och Rossi kommer se till så att Em-guldet hamnar där det hör hemma, dvs Italien. Tillsammans med en tillfrisknad Cassano förstås 

Ni läste det först här:-)

Ps: Zlatan målskytt igen i kvällen CL-match ser jag på tv just nuLäget

Början på november och pungsvettsvarmt ute. Vad är det för fel? Måste vara dags att det vibrerar till och blir några kallgrader så man kan dansa, likt Jesus, över Märratjärn...Lagom storlek på borrarna där för min handled inbillar jag mig, får inte vara för stora då den viker sig som ett korthus...handleden alltså.

Annars är det mycket pappersexercis, att vara sjuk kräver sin man. Mycket läkarintyg och medicinska värderingar krävs för att man ska få ut någon krona från vårt kära broderland. Men det löser väl sig

Inte är man särskilt behjälplig i renoveringsarbetet hemma heller. Krävs allt som oftast två händer och där är jag inte riktigt än:-P


RSS 2.0