Tits

Snedställda, hängande tuttar på män i yngre medelåldern är onekligen ett tecken i tiden

Förfall


Hångel

Läste en braskande kvällstidningsrubrik häromkvällen....." Tv-bonden Pär-Ola, 37, om sitt hångelfiasko" Tydligen var det ett FIASKO att han inte fick hångla på sin dejt i "Bonde söker fru"....

Vafan! Jag fick inte hångla på dryga 20 år, vad kallar man det då!?

***

Christmas came early this year. He did not notice first but all of a sudden his dick was wearing a fucking christmas hat....

***

Funderar på att klämma på ett bowlingklot igen. Trots karpaltunnelsyndrom. Trots två kassa knän.
Men då måste jag först få mina klot utskrivna från rehabiliteringskliniken för deprimerade klot med usel ägare.....där de just nu vistas i madrasserad cell och med specialistvård under kraftig medicinering

***

Inget hångel...gick rätt på istället och mycket knulla blev det.


Nej, ingen som gick på det förstås......

Jävla mespelle

***

The Killing

Sista avsnittet ikväll och ett härligt tilltalande slut på serien. Bra!


"Primal" som fångade mina ögon imorse var dock inget att lägga någon tid på. Pajiga skådisar och en hyfsat pajig manusförfattare gör att filmen bara får två ruttnande kaninlik med huggtänder i betyg.....

Börjar bli dags att spetta igen ögonlocken för en Törnrosasömn i några timmar, man blir vacker om man sover mycket sägs det.....I mitt fall betyder det antagligen att min sömn borde pågå tidsmässigt likt Törnrosas gjorde när det begav sig.

För den delen, tror jag redan vunnit spelet om den som har mest grejor när han dör vinner.....Nu är döden inte riktigt här men med mitt "grejinnehav" vågar jag ta ut segern i förskott. Jösses!

Att flå en älg är inte svårare än att flå en människa, bara hårigare....


New books

Träffade på Björn Hellberg en dag, han hade parkerat sig vid ett bord utanför Mora Bokhandel. Han krängde sin nya bok om sin polis, Sten Wall. Han såg ensam ut så jag passade på att prata lite med honom och köpte boken också, fick den signerad med en "mordlysten" hälsning:-)
Lyckades naturligtvis inte undvika att få med mig några böcker till hem, blev två stycken nya Koontz och så Olle Ljungströms nya inklusive dvd.
Ska försöka skapa tid och njuta av några ord


Kollade in James Franco häromkvällen också. Han satt fast:-) "127 timmar" där han spelar Aron Ralston som fastnade med armen bakom ett klippblock och fick lov att kapa den för att överleva. Ingen höjdare för min del, blev en ganska ointressant upplevelse att se den filmen så den får bara 2 stycken saktmodigt avkapade underarmar.....

Ikväll får det bli lite avskalat blodskvättande....tänkte mig se "Primal".

För den delen  tror jag ingen slår mig på årets tävling, Matchkampen, den 1:a oktober;-)

Skönt gung

Nytt från Norlie och KKV.....Skönt gung som sagtTempoökning

Ja jävlar

Händer mycket nu och mina fingrar och allt annat än habila hjärna saknar att sätta ihop bokstäver till nonsens. Ska försöka tillfredsställa det behovet lite bättre framledes, om det går. Målsättningen är sådan i alla fall och faktum är som det alltid varit, egoistiskt och självförhärligat, mår bättre när ord präntats ner på vit bakgrund.

Blev en hjärtkoll på lasarettet idag, ultraljudsundersökning följt av en cykeltur som fick mig att lungventilera å det grövsta. De hittade iaf ett hjärta när de körde ultraljud, var nöjd då och försökte resa mig men de ville titta vidare...
Inga större fel hittades, inga mindre hellre mer än en något förstorad muskel som inte gick utanför ramarna så det var ingen fara.
Cyklingen avlöpte den här gången väl, blodtrycket höll sig inom ramarna och även om det var högt en stund var det under hård belastning så det skulle visst vara normalt. Provsvar inväntas.

Annars blir det troligen operation av karpaltunnel framledes, kanske även två knän får syna några vassa instrument...:-P

***

Den gode, välformade och flärdfulle Pelle Ernst gästade residenset i helgen som nyss avslutats. En trevlig helg där bland annat älgfile med rosépepparsås och hasselbackspotatis avnjöts en kväll, den andra kvällen blev det Ylengösfilé panerad i parmesan och trattissås med potatis....Tror det blir en bra invägning så småningom gällande vårt VAD:-) Tanken var att gå ner i vikt och ska satsa hårt nu fram till november:-P
Pelle var också med och metade våra avslutande km-tävlingar i internationellt mete som vi la i Lillån för enkelhetens skull.
Fisket var ganska dåligt men ändå intressant.
Jörgen lyckades vinna bägge tävlingarna och blev därmed årets klubbmästare. Stort grattis till den jäveln;-)
Tävling 1
Peg 1 Rolf Andersson  730 gr  4
Peg 2 Göte Sjölin  610 gr  5
Peg 3 Jörgen Storm 4820 gr  1
Peg 4 Pelle Ernst 650 gr Utom tävlan
Peg 5 Peter Lindh 2030 gr  2
Peg 6 Mats Lilja 400 gr  6
Peg 7 Kenneth Lilja 1510 gr  3

Själv fick jag bäst på tp 12 meter, även om kortplatsen invid bryggan gav en del också. Hade bara mört och någon enstaka abborre i mitt nät. Jörgen och Peter var de enda som fick brax.

Tävling 2
Peg 1 Mats Lilja  0  7
Peg 2 Kenneth 290 gr  2,5
Peg 3 Rolf A 190 gr  4
Peg 4 Pelle 340 gr Utom tävlan
Peg 5 Peter 290 gr  2,5
Peg 6 Göte 0  7
Peg 7 Jörgen 1570 gr  1

Fisket ännu sämre och fick endast några mörtar på matchspö.

Slutställningen i km

1 Jörgen Storm 1+1 =2
2 Peter Lindh 2+2,5= 4,5
3 Kenneth 3+2,5= 5,5
4 Rolf 2+4= 6
5 Göte 4+5=9
6 Mats 6+6=12


Mitt i prick?

Helgen avrättad och nu en ny vecka igångsparkad.

Orsamästerskapen i älgbaneskytte avgjordes i lördags och som vanligt en prestigefylld tävling där man tillåts öppna käften och köra lite psykologiserat trams med medtävlare:-)
Noll träning inför tävlingen men försökte peppa mig själv med att det kanske skulle gå bra just därför, ingen självpålagd press osv........funkade ju lika bra som svartpeppar på grävling, inte alls. Visserligen kändes den större delen av de 8 skotten bra men vad hjälper det när 2 så tydligt känns usla:-P
5' 5 4 0 följdes av 5' 5' 4 0  och slutresultatet 28 poäng. Slutade på en femtondeplats i seniorklassen. Inget att skriva om.....ändå gör jag det:-P

Bäst sköt årgångskamraten Lars Eriksson som hamnade på 38 poäng och tog segern före Hans Pettersson och Mats Smids, bägge på 38 p men med mindre antal femettor.

Lagtävlingen vanns av Ången med bland annat Lars Eriksson och Erkapojken, det var första gången på länge som de hade skyttar så att de överhuvudtaget fick ihop ett lag. Det var de värda utan snack, så stort GRATTIS! :-)

Mitt lag, Laduberg, ramlade in på en fjärdeplats. Grannlaget Untorp Västra lyckades knipa bronset strax framför näsan på oss. Man får väl säga grattis där också även om det tar emot;-)

Den utlottade tusenlappen som delas ut bland lagen vanns, naturligtvis, av Ången. Är man i flyt så är man

Nu börjar träningen inför nästa år, tänker inte förnedra mig nåt mer så i dagarna påbörjas bland annat mental träning där tankarna får sig en uppolering åt det positiva hållet. Skotten som ska användas nästa år ska även de putsas och fejas, de ska blänka där de står framme i hyllan och varje kväll ska jag prata vänt med dem....femett, femett,femett,femett........

Just ja, sen måste jag försöka få loss bössan ur skruvstädet också, räta ut pipan, limma kolven och fiska upp slutstycket ur Blåvassla.......

Några foton från helgen

Waldorf och Stadler från Mupparna
Individuella medaljörer
Lagmedaljörer
Lerduvemedaljörer

Fredagsstänkare

Börjar bli sent för en farbror i övre medelåldern. Har kollat Milan hämta in ett 0-2 underläge mot Lazio efter mål av Zlatan och virtuosen Cassano. Skulle väl varit ett par mål till för Milan men skärpan var inte den bästa i premiärmatchen.

Imorgon är det dags för något som förr om åren tillhörde de viktigaste tävlingarna. Orsamästerskapen i älgbaneskytte. I år har det av förklarliga skäl inte hunnits med ett enda skott i träningssyfte så idag vädrade jag bössan i alla fall och åkte upp och kontrollerade inskjutningen med 8 skott, sedan blev det fyra skott i vallen för att få höra smällarna åtminstone. Det är viktigt så man slipper eventuell skotträdsla i de första skotten imorgon.

Utan träning så behöver man inte lägga någon press på sig själv, kanske det kan vara lösningen på att göra ett riktigt bra resultat? Imorgon vet jag:-)

Är sliten efter flyttningscirkusen som pågår. Två dåliga knän varav ett som fick lov att tömmas på vätska förra veckan jävlas lite med mig, ortopeden ska gå vidare med dem......Har även fått karpaltunnelsyndrom i händerna där den högra krånglar mest med bortdomnade fingrar.
Vintern är lång så finns väl tillfälle att läka under den tiden

Här en hyfsad svensk låt som fastnar direkt:-)


Glimrande guld

Visst fasen slog Fk Match till idag och hyvlade hem guldet i lagtävlingen i årets Dm, tillika kval till Sm.

Först ett grattis till gårdagens individuella segrare, Uffe Hedlund Smedjebacken, som tog en sektionsseger igår och liksom Jörgen Storm då hade två förstaplatser. Uffe tog segern i kraft av bättre vikt.
Har inte resultaten så vi får se när de kommer. Jag var inte med själv utan tog en vända ner och fotade lite.

I dagens tävling fick Håkan sitta i Storån på den enda sektionen där. Det förvaltade han väl och från uppströms kant drog han ihop dryga 10 kg och en enkel sektionsseger.

Tre sektioner på bryggan i Lillån. Peter på B, jag på C och Jörgen längst bort på D. Drog peg 1 så Peter fick kantplats, alltid något.
Fisket var osedvanligt surt och för min egen del var det nattsvart. Fick ihop 8 stycken fiskar till en vikt av 200 gram, blev femma på det. Sektionen vanns av Krister Bergman på dryga kilot. Han fick så gott som alltihop på takeapart, mört och löja.
B-sektionen vanns av Sparven från Borlänge, Jonas Gustavsson, som chockstartade med ett riktigt dasslock till brax. Sen blev det ingen mer brax men ett gäng mikrober lyckades han lura i alla fall.
Peter klev in på andraplats med sina 900 gram
D-sektionen blev en klar viktoria för Jörgen som drog ett gäng braxar på matchspö, fiskat på en kort plats mitt i ån. Kommer inte ihåg vikten här men Peter Eriksson var tvåa på 3,1 kg där en härligt tjock ruda på 980 gram utgjorde en del av vikten. Den första rudan som fångats i Lillån under tävling. KUL!

Slutresultat i lagtävlingen blev

1 Fk Match Eriksson, Lindh, Lilja, Storm 9 poäng ( 1,2,5,1)
2 Smedjebacken Hedlund, Dahlund, Bergman, Wikström 10 poäng ( 2,4,1,3)
3 Borlänge Berggren, Gustavsson, Liss, Hjärtström 11,5 ( 3, 1, 3,5, 4)

Sparven vinner sektionen  Smedjebacken blir tvåa
Jörgen häller i för sektionsseger

Ruda 980 gram
Fångstmannen och rudan, rudan nedtill
Vinnargänget Storm, Eriksson, Lilja, Lindh

DM i internationellt mete Orsa

Då är det dags för dalametarna som är intresserade av eventuella sm-platser att dra sig till Orsa i helgen. Så här ser tiderna ut

Lördag: Individuell tävling med samtliga deltagare på bryggan i Lillån. Samling vid campingen i södra änden på bryggan.
Anmälan: 11.00-12.00
Lottning: 12.00
Start/slut: 14.00-18.00

Regler för lördagen: Ingen grundmäskning, feeder tillåten

Söndag: Lagtävling där en av sektionerna avgörs i Storån(längst ner), de övriga tre i Lillån. Samling på samma ställe som på lördagen.
Anmälan: senast 07.30
Lottning: 08.00
Start/slut:10.00-14.00
Grundmäskning tillåten på sektionen i Storån, ej i Lillån.

Välkomna till Orsa

RSS 2.0