Sista timmarna innan nya året

Nyårsafton och en liten improviserad bowlingtävling kallades ihop lite snabbt....Vi blev 6 stycken som bowlade imorse och vi körde lite uppvärmning innan de tre tävlingsserierna...För min egen del hade jag stora problem(som vanligt:-P) att få klotet att svänga....Till skillnad mot Richard som har toksväng i sitt nya klot! Nu hänger ju inte allt på "svänget" som tur är..:-)
Storfavoriten och den sympatiske gamle Pink Ballsvirtuosen Göran Larsson höll för det kanske inte alltför stora trycket och tog hem potten (svarta pengar) ganska lätt.
Lurvkalufsen Richard bowlade illa och hamnade i det slagna fältet liksom självaste jag:-) Nicke bowlade stabilt och knep andraplatsen.

Resultat
1: Göran 548
2: Nicke 511
3: Jag 494
4: Kjell 460
5: Tobbe 439
6: Richard 433


Får också passa på att önska alla ett GOTT NYTT ÅR!

Känner mig inte speciellt euforisk inför det nya året men man får försöka fortsätta.

Ta hand om era nära och kära och ha det bra

Kylslaget

Man väljer sina tillfällen till att utföra saker....Minus 19 grader och mitt planetarium sade mig att idag åker jag och smäller upp en parabol på ett hus i skogen:-)
Så det gjorde jag.....Visserligen var det lite kallt men skönt ändå. Blev några vändor på vinden och så mycket har jag förstått att min kropp kanske inte riktigt är anpassad för att gryvla runt på trånga vindsutrymmen.....Att trycka framsidan av ansiktet ner i råttskit och isolering samtidigt som man svankar under en bastant planka är inte alla förunt...:-P
Upplevelse så väl som något kanske...?

Ni som känner igen er ser ju var jag varit:-) Unnåns dalgång syns ju här....
Igårkväll skyfflade jag material och skrot i mitt förrådsgarage....Det behövdes verkligen! Det ska städas mer är det tänkt....Gäller bara att mentalt övertala sig själv.....Jesper Dyberg var på hemväg från Sundsvall och fiskafänget med Grabbarna från Åsen...Tasken, Fisen och Blåsen....Han kom förbi och hämtade en ny isborr till en i Noragänget. Får hoppas han blir nöjd.


Having an old friend for dinner...

....är ju ett gammalt Hannibal Lecter citat:-)

Fick besök ikväll av en gammal vän, han bor i Gävle och är hemma en sväng över helgen.
Trevligt att se honom igen och få snacka lite perversioner;-)

Visserligen är jag nu mer nervös över världens tillstånd och riskfaktorer........Killen arbetar på ett kärnkraftverk som drifttekniker.....Vet inte men jag känner mig inte trygg längre;-)

Hursomhelst, nice to see you again, Pellepojken:-)


Tävling på Fågelsjön

Klev upp tidigt och satte av mot Fågelsjön med gott mod. Kollade termometern och den visade att man antagligen skulle bli en aning köldstel idag...men tänkte att det drabbar ju inte mig speciellt mycket...är ju fantastiskt stel redan vid 35 plusgrader......Nåja, minus 14 milen från Orsa förbyttes 6 km senare till -4 för att ytterligare några mil längre fram vara nere på nollan( Kvarnberg) sen varierade det lite hela vägen för att klocka in på -7 vid startplatsen.

Dagens tävling hade samlat drygt 40 deltagare, Sveg stod som arrangör.

Min plan var klar och jag skulle börja utanför slogboden...Visste att merparten skulle börja där också och det visade sig vara helt rätt:-I Började längre in än de flesta och fick några abborrar ganska tidigt men det kändes direkt att det skulle bli trögt. Borrade mig inåt men det hände inte så mycket. Kollade de andra och det var inte mycket fisk som kom upp så efter 45 minuter samlade jag ihop mitt kroppsfläsk och i en välregisserad gågalopp gjorde jag en "habrovink"....Drog upp i änden på sjön där det är som en egen liten sjö....Där blev jag kvar....mest beroende på att det tog den tiden att borra sig runt pölen...
Nappade uruselt , visserligen hittade jag i lite fisk sista timmen men det var sällan fler än en i hålen och det var bara att stå i och borra...Vilket jag gjorde men idag lönade sig inte hårt jobb visade det sig. Inte för mig iaf:-)
Men vafan...Frisk luft, härligt väder och några abborrar! Vad kan man mer begära?!

Snubblade in sist av alla och naturligtvis visade det sig att slogboden gett de högsta vikterna! :-P En dam och en veteran hade borrat sig ännu närmare land in på riktigt grunt och där fanns det fisk minsann.

Herrklassen vanns av Laxen, den gamle käppkinesen;-) på 3315 gr. Tvåa var Anders Nilsson, Falubygden, 2885 gram och trea en sveging Magnus Eriksson 2780 gr.
Själv hade jag 1978 gram fördelat på 32 fiskar och 13716 borrhål;-)

Damklassen vann Anne Marie Kjellberg på dagens högsta vikt, 4,9 kg
Veteranklassen hade vinnaren 4,6 kg.

För fullständiga resultat kan ni kolla på Sveg´s hemsida misstänker jag:-)

Dags för utgång snart

Starten bara någon minut bort och solen på väg upp
Laxen hystar in till hyran
Andraplats för herr Nilsson
Stefan Gren svischar förbi glad i hågen

Anne Marie visade var skåpet ska stå

Juniorsegraren Mikael Jönsson

Magisk filmscen

Deliverance av John Boorman

1979

Går igenom några gamla pärmar...har ju några:-P

Kommer ni ihåg de här matcherna??? Var ju en gigantisk händelse och vet att jag gick igång på detta:-)

Sensationella namn! Blir tamigfan helt konvex av upphetsning (just ja, är ju det redan, konvex).......

Ryssarna med Balderis, den bästa skridskoåkaren jag sett någon gång tillsammans med Mike Gartner.
Charlamov, Petrov, Michailov, Kapustin, Biljaletdinov....Jösses! Ändrar på stavningen på några gentemot tidningsurklippen, det vet ju alla att kvällstidningarna har dåligt koll....KAPUSTIN hette han för fan, inte KAPUTSIN!!

Canadickerna med supermålisen Ken Dryden......Potvin, Robinson, Salming, Barber, McDonald,Lafleur, LillProsten, Hedberg, Clarke, köttbullen Dionne, Bob Gainey och målkungen Mike Bossy.....Tror dock ingen av dessa gjort flest mål hemma på garageuppfarten i en speciell snödriva, tror klubban var Dubbel Nisse i början för att sen vara Torspo:-) Phil Mahovlic sköt nog bort de flesta puckarna där uppe i Stackmora;-) http://www.1972summitseries.com/pmahovlich.html

Matchserien i bäst av tre stod 1-1 inför den sista och där segrade ryssarna med 6-0, helt formidabelt:-)Tips från coachen

Måste ju rekommendera en film ikväll också....LA Konfidentiellt! Bra film baserad på en kalasbok av James Ellroy.
Har ni inte lagt ögona på den så gör det....Guy Pierce, Kevin Spacey och Kim Basinger i rollerna bland andra...

Recept på coleslaw kommer här helt plötsligt

150 gram vitkål (strimlad)
2 morötter (strimlade)
1 rött äpple (även det strimlat)

1, 5 dl gräddfil
1 dl majonnäs
2 msk dijonsenap
Lite vitvinsvinäger
Salt
Svartpeppar
2 msk hackad färsk timjan

Det var syrran som ville ha receptet, vet inte om jag kom ihåg det rätt men på ett ungefär var det så här:-)

På lördag bär det iväg till Fågelsjön i alla fall...Tävling där och enligt rapporterna kan det vara blankis, broddarna ska med. Hoppas abborrarna är i stöten så man får plocka upp en skaplig påse och väga in.

Sen en uppmaning....ALLA människor....När ni sätter på er skorna och går ut i världen där andra människor ser er....Försök...allvarligt....FÖRSÖK för helvete att se till så att bägge byxbenen går utanför eventuella plösar och att ena byxbenet liksom INTE hänger på eventuella stövelskaft! Tack;-)

Nu tänker jag kolla på Stjärnorna på slottet....och nån retar mig för det och kallar det pensionärsprogram så skiter jag i det:-) Haha:-)

Big playday

Jahapp....julaftonen avklarad och nu har snart juldagen gått. Har bestått , förutom en hel del föda, i att spela några spel:-)
Familjen (möjligen jag) fick ju en "nostalgiklapp" igår av den ena syrran:-)


Ett Stiga bordshockeyspel! Vet att ett gammalt står i någon lada och samlar damm, troligtvis ofullständigt...men nu har vi ett nytt och får väl börja med att bjuda in Prippen igen till spelkväll....Antar att den gamle gamängen känner sig fullständigt överlägsen,-)

Hursomhelst....En kul klapp!:-D Tack för den, syrran!

Har även fått en del nya frågesporter(hmm,gillar jag sånt?;-)) Bland annat en om olympiska spelen....med dvd och allt:-) Någon som känner sig manad att anta en utmaning? Om sådana storheter som Bruce Jenner, Luis Delis och Amadou Dia Ba?;-) Lär ju inte komma några frågor om dem ändå:-P

GAV ju några julklappar också, tycker ju det är kul att ge bort saker....Gärna sådant jag gjort själv som i år t ex...en hemsnickrad tavelram med pärldekorationer, en färdigvikt servett på serbokratiska och två fläskbitar från en trafikdödad gris som jag tog reda på hösten -94.....Nä, kanske inte riktigt då.

Däremot kastade jag ihop en blandcd med musik...Åhh, stackars jävlar som fick den , tänker några nu (med tanke på min musiksmak)...:-) Well, kan så vara men det är alltid kul att veva ihop blandcd:s....Några av artisterna var t ex...Killers(of course) T.I , MGMT, Shelby Lynne, Thorsten Flinck, Joel Alme, Laurent Wolf, Duffy, Miss Li, Alicia Keys och Fibes Oh Fibes...........Hoppas kanske att något faller mottagarna i smaken.

Annars så går det inte speciellt bra åt mig....Har hänfallit åt en del spel på sistone:-( Inte bra och måste försöka ännu en gång att ta mig ur skiten....Verkligen! Ska försöka bli en bättre människa....Jojo, lättare sagt än gjort....Kanske ska börja med att bli en LÄTTARE människa......Vågen viker över lite för långt nu, har stoppat den 5 gånger i hallen på väg mot ytterdörren senaste veckan...Den vill iväg till någon som är snäll tydligen.

By the way

Här en BRA grupp och en BRA låt....För att klargöra;-) tycker jag!

God Jul till alla

Önskar alla en skön jul och rekommenderar samtidigt den bästa julfilmen:-)


Christmas...christmas...


Jul....jul...strålande jul


Du öppnar sakta dina dåsiga ögon, sträcker lustfyllt ut din välväxta kropp samtidigt som en välbekant, delikat doft tränger sig in i din sömntunga näsa, nybryggt kaffe.


Det är julaftons morgon och du tittar ut genom det lätt rimfrosttäckta fönstret, därute i den halvmeterdjupa, bländvita nysnön flaxar domherrarna kring kärven....Två ytterst vackra rådjur delar i fridsamt samförstånd frukostbord.....Fortfarande härskar mörkret lätt därute och din blick söker sig mot himlavalvet där stjärnor skänker en stilla frid åt landskapet denna bedårande morgon.


Du förflyttar dig sakta in i hemmets hjärta där din skönhetssvarvade äkta hälft möter med en värmande kyss.

Björkveden knastrar lugnande där den sakta brinner mot evighetens stilla mörker.

Julen är här och du smeker varsamt smöret på din smörgås och skinkan lägger du omtänksamt på densamma.

Julskinkan smakar gudomligt där den passerar dina renommerade smaklökar och kaffet..ja kaffet...är som hämtat från en boliviansk sydsluttning i backarna mot Titicacasjön där det skördats fruktsamt och älskvärt.


Ni håller ömt om varandra när ni sakta går in i storrummet och låter er stärkas av synen av er makalösa och mirakulöst granna gran.

Under ligger alla dessa klappar i sitt omsorgsfullt utvalda glättiga omslagspapper.

Julen har anlänt och stillheten och kärleken härskar....Du tar sakta på dig dina varmaste kläder och de ullfodrade stövlarna för att bege dig ut i det bildsköna landskapet som skapat för en livgivande lätt promenad.


Dörren knarrar tryggt när du sakta skjuter upp den och känner kölden bita sig in i ditt friska skinn.


Du ser aldrig den förföriskt, alldeles för blanka isfläcken, som befinner sig på det nedersta trappsteget, som söker sig till den fullständigt försvarslösa gummiytan på din vänstra stövel

Fallet blir våldsamt...ditt högra knä knäcks likt en utbarrad grankvist, det spräckande ljudet av ett korvskinn som spricker är i själva verket ditt arma julfyllda huvud som rammar trappsteget.


Ditt medvetande lägger märke till den vackra julfärgen som snabbt färgar backen där du kämpande tänker att du vill upp....Du stöder dig på ena armen som exploderande förvandlas till en rinnande sörja.

Du faller framstupa, hakan träffar marken på ett våldsamt utsökt sätt och dina tänder åker rutschkana längs strupen och blänkande vita som julesnö lägger de sig ovanpå julskinkan du börjat denna vackra morgon på.


Smärtan är nu sprudlande när du ännu en gång kämpar uppåt.

Din högra ögonglob tappar sitt fäste och faller.

Dina blickar möts i samförstånd och det sista du ser är när ditt bakhuvud garnerar ytterdörren som knarrade så förtroendeingivande........Huvudet sprängs och den sällsamt röda kaskaden rinner saktmodigt längs de råhyvlade brädorna på dörren samtidigt som din sista tanke rödgrått strilar samma väg


"Vem ska nu köpa julmust"
Ja,se där mina kära vänner...så kan det gå. Allting är inte vad det verkar vara vid första anblicken....Ta dagen som den kommer.....Nu lutar i alla fall jag mig lugnt tillbaka......och inväntar tomten....Julgröten ska ställas iordning och tomten är huvudingrediensen....Han vet inte om det....men här finns inga snälla barn.


Merry Christmas

En gammal dikt

Julsagan (originalet)


Midvinternattens köld är svår
Tio små nissar i djupsnö går
Rävsax gömd under skynke vitt
Knipsar nisse av på mitt
Livsandarna snabbt för honom tryter
Snart i eget blod han flyter


Nio små nissar i midnattstimma
Traskar fram i månljusstrimma
Ugglan hoar i sitt näste
Istapp faller tyst från fäste
Nisse spetsas utav tappen
Tomte ligger död på trappen


Utanför dörren står gröten och ångar
Åtta nissars intresse den fångar
Under stigande hunger fatet de nalkar
En stackars tomte på kanten halkar
Han sliter, han kämpar, han svettar sig blöt
Men sjunker likväl i kvicksandslik gröt


Många springor stugan har
Där sju tomtar in sig tar
Katten som bak dörren ruva
Slukar nisse med hull och luva
Resterna av tomtehand
Suger Misse bort från tand


Sex små tomtar mot julbord ila
Snabbt de uppför bordsben kila
När sista tomten över kanten hasa
Han tappar greppet och nedåt rasa
Faller nedåt likt ett lod
Mattan färgas röd av tomteblod


Tomtar fem i väldig iver
Springer runt, ty hungern river
Nisse snubblar på sitt skägg
Faller rätt på knivens egg
Lilla nisse, stackars saten
Rinner ut i sillsalaten


Fyra små nissar har festat på sill
Och nu de törsten sin släcka vill
Mot glöggen de springer i samlad tropp
Och tar för sig av drycken i var sin kopp
Ner faller nisse i glögghett hav
Likt skållad mandel hans skinn faller av


Tre små tomtar i granen svingar
Mellan ljus och änglavingar
Nisse sig för när våga
Strax han står i ljusan låga
Doftar snart likt vidbränd stek
Ångrar då sin ystra lek


Två små tomtar kring sig tittar
Då en smällkaramell de hittar
Ner ner på den då hoppar
Men för detta den ej stoppar
I tak, på golv, på gardin med frans
Finns nu Nisses hjärnsubstans


Husbond stiger upp om natten
För att kasta lite vatten
Under husbonns tunga toffla
Nisse blir till krämig våffla

Snön ligger vit lite här och var
Inte en jäkla tomte finns kvar


Reflektioner

Juletid och livet är upp och ner......Och efter beskedet igårkväll så känns det verkligen så.

Cancer är en jävla sjukdom och fanns möjligheten så hade jag gärna gått en nävfight med den. Slita den ur kroppen där den nu finns och utmana den på en renhårig fight. Jag hade inte gett mig. Aldrig.

Nu firar vi jul och ska göra det så bra som möjligt, en familjemedlem ska vi ta extra väl hand om och vi ska skratta, gråta och äta gott.

Kände jag ville skriva det här och inte meningen att lägga sordi på julstämningen, utan mer säga att ta vara på er tid och era nära och kära

Hursomhelst......Vill önska alla en riktigt GOD JUL! Ha skoj och var försiktiga med julspriten:-)

Jag kommer fortsätta blogga för att hålla mig ovanför ytan och därför kommer snart årets julfabel....kanske inget för barnen;-)

GOD JUL

Inslagen

Jaha, då var julklapparna inslagna:-) Har dock några kvar som ska inhandlas imorgon.......eller tillverkas:-O Det får tiden utvisa.....


Våldförde oss på en gran igårkväll också:-) En sexåring tyckte det var kul och tror inte det gick att hänga i mer pynt än vad det nu blev:-)Åldermän är inte helt borta

Okey, det räckte inte ända fram för 46-årige Evander Holyfield men enligt de flesta tidningar så blev han bortdömd....Dominerade tydligen de första ronderna ganska markant. Menmen, boxningsvärlden är antagligen mer korrupt än brottningsvärlden så det passar nog bättre att marknadsföra Valuev....
Kul ändå att Holyfield visar att han fortfarande är en bra boxare. Då har jag något att sikta på, att visa att jag fortfarande kan fiska;-) trots min ålder:-)

Big match

Smäller ju till rejält här i helgen.....Evander Holyfield, den kanske något för gamle, går upp i ringen mot Valuev, ryssen, som väl mäter in på ungefär 114 kuklängder;-) Troligen en väldigt ojämn match men ska ändå bli kul att se...höll  jag på att skriva men Viasat ingår inte i mina kanaler...ännu:-) Kul att höra om den matchen och läsa förstås....Har ju en förkärlek för gamla hjältar som gör comeback och mitt hjärta vill dem väl......Börjar bli mycket ryssar i toppboxningen nu och bröderna Klitjko är bra....men vill inte möta varandra...Hade varit skoj med en riktig brödrafight där förstås....Dags att amerikanerna slänger fram nåt stjärnskott nu tycker jag....Visserligen en brittisk lirare(David Hayes) som går upp en viktklass nu och ska utmana en av bröderna men....jag är tveksam....Fast sättet han "trashtalkar" på är ju en aning spektakulärt;-) Se längst ner.....
Holyfield
Valuev

David Hayes med Klitjko´s head


Ikväll ses...

...det på "På Spåret"...förstås!:-)  Vet att min käre vän från Älvdalen får smyga upp på övervåningen för att avnjuta detta suveräna program i lugn och stillhet...Där sitter han och gissar vilt på resmålen...Vet också att han snittar på ungefär 7 poäng varje program(inte varje fråga);-) Haha....min förlust mot denne gissningarnas Pavarotti tidigare i år är nu glömd och min kaxighet och svullna självförtroende är tillbaka;-)

Well...imorgon blir det julgransklädning med syster och systerdotter hemma hos föräldrarna, normalt något som brukar ske kvällen innan julaftonen men nu kör vi redan imorgon:-) Har sedan en antal julklappar att vira in i lite glättigt papper med något snöre kring....Tror det får bli kvällsgörat imorgon tillsammans med en Nebbiolo Langhe....

Ska även göra iordning en skrylla med 6 fullutrustade pimpelspön till en kund...Inget skrot på de spöna utan grejor som t o m jag skulle kunna dra ett par kilo abborre med;-) 

Kan även meddela Matcharna(fiskeklubben) att Fäsa nu betalat medlemsavgiften för 2009...Klar segrare i 2009 års race om medlemsavgiften:-)

Såg att Stange, med gnälldialekten;-), nämnde ordet VINTERKRÄKSJUKA i en kommentar......Brrrr, det är något som jag verkligen håller tummarna för att vi slipper! Nu ligger jag väl rätt risigt till om man ser till statistiken....De gånger jag varit magsjuk så har det alltid varit kring jul/nyårshelgerna....och även de senaste åren......
Går det att käka/dricka nåt för att "vaccinera" sig månntro??? Har ju en del skit i spritskåpet.....Kanske en inhemsk rysk vodka kan bistå med skyddsverkan......? Vi får se....


Fredagens göromål

Ramlar in saker på posten här:-O....Saker jag glömt att jag beställt....Hmmm, dags att börja käka nåt livgivande åt hjärncellerna tror jag...Verkar ju inte funka med rödvin;-) Iofs har jag laddat förråden med 5 flaskor nice rödvin, vill vara förberedd ifall GrevNils ämnar dyka upp, då kanske det blir att vi halar i oss några flaskor och fördjupar oss i någon intellektuell diskussion huruvida Meadow Road´s Elitloppsseger är större än Rex Rodney´s...;-)

Nåja, ny horrormovie, eller ny och ny, ny härhemma i alla fall, ramlade alltså in i lådan nyss.....Jamie Balaguero´s [REC]...Ska bli intressant att se den, som jag tror, något skakiga filmen...(filmad med handkamera)

Fisketävling på Fågelsjön den 27:e, låter också intressant och det kan nog luta åt att jag försvinner dit...Är härligt fet abborre där så det kan vara kul.

Var nyss och käkade med mor och far, buffe på ett  matställe här i Orsa....Helt okey men buffe är något jag normalt undviker...Bakterieskräck?...Ja, lite så är det nog:-O

Nä, dags att slipa knivarna inför kvällen.....Färsk njure står på menyn och EN uteliggare kommer inte behöva uppleva en ensam jul till....................

Trainingday

Igårkväll blev det lite bowlingträning tillsammans med ungtuppen Richard, som dagen innan inhandlat ett nytt Trackklot, det nyaste på marknaden......Hmm, lite avundsjuk är man ju och tror jag ska införa en egen regel för min klotväska...Inga klot ska få bli mer än ett halvår gamla!;-) Nya varje halvår....Klart det blir lite dyrt men vad gör man inte för några poäng mer:-) Kanske jag komma upp från 160 till 165 i snitt då;-)

Vi började skapligt igår med mina 226 mot Richards 191......Sedan blev det den vanliga superskitserien:-( 132 respektive 165 (nånstans)....I tredje serien klippte Richard i med 244 poäng mot mina 226....Sista fortsatte R att impa och laddade in 221...Själv dök jag som en fiskgjuse (Pandion;-)) och avslutade med 167.....Richard stannade på 818 och jag på 750...

______________________________________

Får gratta min polare, GrevNils , som ritade in Solvallaraden igår....Tror det blev nånstans 110 välvikta laxsidor, kan väl duga så här i juletider.....:-) Fast det var på målsnöret det gick hem med Turbo Viking spik i sista, målfoto och dött lopp....Inte alla gånger det går åt rätt håll.

_______________________________________

Idag blir det möte tillsammans med turismaktören Värdskap Orsa där jag sitter i styrelsen, har inte haft möjlighet att vara med på de sista mötena i och med arbetet i Norge men nu är man julledig så då passar jag på att dyka upp:-)

Sommaren är snart här
Tunga dagar

Försöker mig på lite bloggande. Har varit uppochnervända dagar, de senaste......Hatar verkligen att få telefon och höra saker man aldrig vill höra....frontalkrock, lasarett, IVA...bla bla....Nu är läget trots allt bra och alla är tacksamma för det. Tänker inte gå närmare in på det här.....

_____________________________________________________

Fiskade på söndagen på Gryveldammen. En hel del deltagare hade samlats på en ny startplats. Bl a deltagare från Lidköping och Nora. Antalet deltagare torde varit kring 60 stycken.
Tyvärr var fisket sämre än vad det tydligen brukar vara. Snö och en hel del vatten på isen bidrog naturligtvis till det sämre.

Började på en "hotspot" (enligt herr Storm)...Fick fisk ganska omedelbart men (förstår inte vad som hänt:-P) tafsspöt plockades fram redan i tredje hålet för ett test....fick en 7-8 stycken med tafsen i det hålet. Fortsatte med pirk en vända in i en vik men gav bara enstaka fisk. Sedan blev det tafs i princip hela tävlingen.
Körde med mygglarver men fick en klar förbättring när en fetmaggott agnades på. Gjorde en rockad när det var ca 1,5 timme kvar och snubblade iväg ner mot änden av sjön, såg dock några gamla hål på vägen och provade dem och där var det en del fisk. Blev kvar där till slutet och vägde in 3525 gram fördelat på 90 fiskar. Räckte till en sjätteplats.

Måste ju erkänna att när Weine (utan rullator;-)) wobblade förbi och var smått uppgiven och desperat så kände jag min målbild för dagen mer eller mindre uppfylld;-) Hade ju siktat på att få fisk och att slå W.P...:-)

Per Nilsson från Nora fiskade bra och drog ihop runt 5,4 kg, han hade gått in på grundare mot en mosse, som noringarna säger, orsingar säger dyngtuva..:-) ca 1 timme kvar och där fått lite större fisk.

Samling på isen  Grabbarna är förväntasfulla  Göte S

Weine och Börje är laddade, en med lösa skott visade det sig;-)

Kön på väg iland  Vinterlandskap 
Weine som idag drog upp ca 0,98 procent av sin kroppsvikt;-)

Börje vinner veteran på 3,6 kg 
"SkulderBladets" utsände fotar till skvallerblaskan:-)
Nilsson is the winner!  Jörgen D god tvåa  Roffe klev in på trean

Skön dag trots att väderleken inte var den bästa, sedan fick man ju provköra sin nya bil och det var ju trevligt.

Bestämt mig...

Det blir fiske imorgon...Tävling på Gryveldammen ovanför Älvdalen. Enligt rapporterna ska det vara mycket fisk och i regel trekroksfiske...Låter småtrevligt:-) Får väl se hur all snö påverkar fisket men tydligen var det en hel del snö förra året också och ändå skapliga vikter.
Siktar på att få fisk....och att spöa Weine!;-) Borde gå...Fan, han är ju så gammal så han såg den siste dinosaurien dö en gång i tiden:-) Kanske han inte kommer förresten....vet att han har problem med rullatorn när det är mycket snö......;-) men som den hjälpsamme herren jag är så kan jag väl skotta upp en liten fläck åt honom nära stranden och bilen så kan han tulta in och värma sig i den då och då......Haha, nu har man gapat igen så får väl antagligen stryk med vikten av ett nyslaktat julgrisarsel...........


Lördagen fortsätter

Japp, dags att bege sig ut i kylan....Ska nog åka lite med min nya bil...haha:-) Måste ju passa på innan den rasar ihop eftersom det är ett symptom som ofta händer just bilar (egentligen all materia) som råkar hamna i min ägo:-P Så det blir lite cruising idag i ten degrees below zero.....vevar upp skjortärmarna och vevar ner rutan och åker Järnvägsgatan fram och åter några gånger....Could be fun.

Ska skotta fram mitt gamla vrak också som man parkerat lite grann ivägen för diverse arbetare.....Har pytsat in den framför mitt gamla jobbgarage och ...hmmm...man kan säga att snöröjaren haft lite krångligare när han varit tvungen att ploga runt min bil...Jaja, det fixar sig, just att flytta massa från en punkt till en annan passar min hjärna ypperligt och är en av få saker som jag är bra på:-P Så det blir snöskottning.

Blir lite ompyssling av ett gäng mygglarver också, köpte ju ett gäng INNAN bilköpet:-) Kan bli användbart rätt vad det är....Har inte bestämt mig angående morgondagen ännu men det kan hända att det blir fiske...måste ut och få lite frisk luft...och lite abborre förstås:-)

Luciamorgon

Lucia idag....Kollade på teve imorse och det var nån barnakör som skrålade runt låtar som jag inte kände igen....Luciakören sjöng också låtar som knappt träffat mitt musiköra....Var är alla låtar jag hörde i Stackmora skola tidigt 1800-tal? Är de liksom ute nu? Tipptapptipptapptipptapp....Vad e d för fel med den?
Till råga på allt satt det en trubadurknäppare med gitarr där, hans kompis spelade på nån jävla trumma.....klädda i brun skjorta och svart väst, frisyr som Staffan Westerberg! Vafan...ska man behöva få traumatiska upplevelser direkt på morgonen?!
Sen var de ju skåningar allihopa....inget ont om skåningar....men nog hade väl tidvattnet fått skölja bort den delen av vårt land;-)
Ärligt....visst hade det varit uppfriskande för tillställningen med en McClanetyp som rusat in....I SLOWMOTION...förstås.....Hagelbössa i hölstret på ryggen.....Slänger sig in och flygande i luften drar han bössan från nacken och pumpar skott efter skott som sliter sönder de vita skrudarna i vibrerande kaskader av julfärg....kaoset är livgivande när de små barnkropparna slits sönder och samman i formidabla.......NEJ! Nu barkar det ur igen;-)

Fast det kunde ju varit en reklamfilm för Norma..........................NORMA...CALIBER 12....MAKES PEOPLE BLEED....BUY BAND AIDS FROM SALVEKVICK!

Okey, kanske inte då;-)

Julkombo....

Killers....Elton John....Neil Tennant.....En kombination man inte kunde räknat ut....Tycker själv låten är rätt skön...

Nu jävlar

...har jag haft mycket att syssla med några dagar.....

Idag avslutades en affär i alla fall....En ny(begagnad) bil finns nu i min ägo!:-) Lånade hem den igårkväll när jag var in och skulle hämta syrran på tåget, Volvo hade öppet till 24.00.
Har provpackat meteprylar idag innan jag bestämde mig, den längsta spötuben fick ta plats tillsammans med några boxar och bagar:-) Allt gick bra.

Är en sjusitsig WV Sharan, -03, som rullat några mil, V6:a och drygt 200 hk....Fick vädra lädret lite mer än en vanlig shoppingrunda så det blir nog att köra utan fjädermygglarver på vinterns tävlingar nu;-)
Rycker man ut några säten är det gott om plats så blir en perfekt laståsna när man ska iväg och ha någon förevisning t ex.

Okey, grabbar i Fk Match....det finns drag också:-)

Nu håller jag tummarna att den håller ihop iaf några dagar innan mystiska ljud framträder och nån dörr ramlar av.......:-P


Ska försöka få in några bilder också.
 
By the way, nån som vill köpa en Honda Accord, delar eller hela?:-) Åtminstone däcken är värda någon krona då de är så gott som nya, både sommar som vinter. Annars skickar jag hela skiten till skroten.

___________________________________________________________________

Fick återse min syster och systerdotter igår, alltid nice:-) Idag har den lille kastat sig i snön som hon gillar så mycket. Ska nog kasta mig lite jag också så småningom.

_____________________________________________________________________

Naturligtvis så spelade Giovinco senaste matchen för Juventus.....och missade en straff....Typiskt när jag just orerat om hans förträfflighet. Men en missade straff är inte så farligt, de flesta har ju missat någon.....Absolut bästa eller kyligaste straff jag sett någon gång stod Francesco Totti för under Em 2000 i semifinalen mot Holland(tror jag det var). Avgörande på straffar och straff nr 3, han klev fram och chippade.....Själv slängde jag mig framför teven och kippade efter andan mellan primalskriken:-O:-)

_____________________________________________________________________

Ikväll är det dags för "På Spåret"...Ett kanonprogram! Många kallar det pensionärsprogram...fine...det får de väl göra men det är då fan ett bland få underhållningsprogram som kan kallas bra:-) Prippen, vad säger du?
By the way, köp det nya spelet! Jag ställer upp på en utmaning, tveklöst:-) Även om min hjärna börjat arbeta som navelludd.................

_____________________________________________________________________

Träningsbowlade lite igår......Gick halvskapligt, bästa serierna hamnade på 227 och 214.

_______________________________________________________________________


Fotboll

Champions League igår och ikväll...................

Roma vann igår och Francesco Totti börjar hitta tillbaks till formen. I mina ögon en magisk spelare som tillhör de allra största. Utan tvekan.
Liksom Alessandro DelPiero i Juve.....Älskar se "gamla" spelare dominera och framförallt briljera, liksom att se unga blivande stjärnor ta för sig. Väntar fortfarande på att Juve ska släppa fram Giovinco ordentligt, det lilla jag sett gör att man åtminstone tror sig sett en blivande dominant.

Igår kollades det lite på Chelsea och är ju en "hyllare" av Joe Cole...Igår hade kommentatorerna (speciellt Mjällby) sågen framme flera gånger.....Ändrade tongångar efter en lyxig och elegant framspelning till Didier Drogba som avslutade i mål. Joe Cole är bra.

Barcelona gäller som storfavoriter, trots den betydelselösa förlusten igår...De har spelat fantastiskt bra på slutet och Messi är kanske världens bäste nu......Vi får väl se om de klarar Real i El Classico till helgen? Real med ny tränare och förhoppningsvis nytändning....Dags för Cannavaro att tända till!


Lilla turen....

Söders höjder blev inga höjder alls....Körde ihop sig lite så Stockholmsresan får sparas....Kanske bäst för plånboken också:-P

Syrrans flyg dyker upp imorgon efter lite strul...Ser framemot att de kommer hem till Orsa.

I brist på Stockholm drog jag iväg till Borlänge en snabbsväng idag....Sopade iväg lite slantar till diverse köpmän:-) Börjar gå lite överstyr den här shoppingen.......

Som av en händelse så ställde jag mig på en våg igår....Jäkla bra våg för en gångs skull, vägde under 110 kilo för första gången på .....well, en ganska lång tidsålder;-) Måste bero på min choklad/julmustdiet...;-)
Nåja, det lär ju rätta till sig över julhelgen kan man tänka....Vill ju inte bli en symbol för biståndet till hungriga länder pga av min magra lekamen.......

Imorgon torsdag får det bli lite bowlingträning, var några dagar sedan nu....Serien har uppehåll men tar en vända till Norge nästa vecka för att spela sista matchen innan juluppehållet:-) Kan vi toppa oss till seger i den matchen så har vi kopplat grepp om serien....Siktar mot nytt rekord förstås:-)

Idag inhandlades bl a några kakor av en liten favorit....Ska avnjutas tillsammans med en flaska gott rödvin, troligen Penfold´s Koonunga Hill:-)

Michel Cluizel´s choklad, toppar min lista tillsammans med Valrhonachoklad...Smällgott!


Still nice

Trots en hel del år på nacken så är den här låten en energihöjare för mig:-)


Livstrött....

....speglar mig i en gigantisk, rödfärgad julkula som färgar smärtan i mitt ansikte på ett surrealistiskt och vanvettigt vackert sätt...

Försöker hitta en röd tråd. Röd tråd.

Nålar drivs in under naglarna och min viljestyrka är drivkraften. Smärtan är uppseendeväckande galen.

Venerna bultar hårt och jag tillfredsställer dem med äkta julkänsla på spruta...Konsekvenserna är drastiskt synbara.

Kännbara. Känn bara. Bara. Rena.

Kackerlackor väller fram och min näve omfamnar några. Gnuggar mitt ansikte med dem för att låtsas känna mig levande.

Min själ sitter bredvid. Tittar hålögt på.

Den jäveln.

Ett tag sedan...


Sortering av gamla gömmor innebär att man ramlar över lite läsvärt:-)

Här ser vi Mr Pimpelbloggare Samuelsson själv på prispallen i Modernt mete, till vänster på pallen:-) Han har gjort som mig...vuxit till sig en aning sedan dess;-)
Herrklassen vanns för övrigt av Peter Lindh, numer Fk Match....The club for champions:-)
Berättelse från förr i tiden

Apropå jullåtar och julkonserter så besökte jag en sådan för en herrans massa år genom jobbet på Telia....Det föranledde mig att skriva dessa rader på ett forum...Julkonserten var med Christer Sjögren, Sten Nilsson, Ragnar Dahlberg och Carola...Brrrr, får rysningar när jag tänker på det.....

"Hej på er....Denna dialogsida som blivit more or less en monologsida hade jag tänkt skulle föräras ett besök av mig....en vedervärdigt ömsint krönikör som gör ett försök att rädda denna fullständigt förödande meningslösa sida.

Eftersom ämnesvalen sällan orsakat multipla orgasmer för skriftställaren är min tanke att om möjligt få även er att undvika dessa små eruptioner av vällust.....
Ni stackare som drabbats i ett tidigare liv av dessa tarmlösande vettlösa små meningar må känna igen er. Ni vet att anständighet, sanning och smak är något ni får söka på annat håll.....

I denna degenererade värld fylld av små och större skavanker fick vi ju skåda ett antal sådana härom kvällen...mer än lovligt dammiga klev dessa stelbenta, okoreograferade julslaktare upp på scen i Kupolen...deras stämmor må ha smekt och förfört en del trumhinnor genom åren...men nu är slutet nära.

Sten och Christer....Bing Crosby vrider revbenen av sig efter duetten men den alltigenom smilande Sten(ad)...Benjamin Syrsa säger upp sig till Kalle Anka och samlar sina syrsevänner och invaderar närmsta cafeprogram med Ragnar...naturligtvis tar han med sig en erigerad tjuren Ferdinand som får göra annat än lukta.....
Och när Chrille brakar loss basen, då är den enda julstämning jag upplever när tankarna faller på snö....i form av ett halvkilo kokain som krävts för att om möjligt hålla mig vaken....

Nä, Carola kunde skippat Stomatolkillarna och pumpat på själv..eller hur?

Håller mig kort och väldigt städad så här kanske första och sista gången...Otaliga är de tillfällen då orden drabbat mig likt sönderklämda igelkottar och strömmen av meningslösheter hänvisats till oändlighetens mörka vrår.
Må gud vara med er och kärleken förvandla er till små lysande dioder i mörkret. Själv stänker jag i mig en Nyköping, röker lite svamp...och låter färgerna komma till mig.

Trevlig helg "


Omsättning är ett måste

Självklart måste man dra sitt lilla jävla strå till stacken:-) Konsumera...konsumera...för att hålla landet igång!

Så nu ramlar det snart in nya delikata varor i min boning:-)

Ny toalettsits...Från Orsaföretaget Kandre förstås! Limegrönt/lakrits....Den passar bra till min skära röv;-)

Argentobox med 9 filmer..Nice! Tyvärr läste jag nu att det var undermålig kvalite på dvdfilmerna...suck.

Den här var lite dyr men är man lyxlirare så är man...En Thuletakbox och man får med sig spöfodralet på tävlingarna också;-)

Free from work

Söndagkväll och man behöver INTE tänka på att snubbla i säng tidigt, har tagit julledigt och det känns jäkligt skönt.

Klockan ringer alltså inte klockan fyra imorgon

Försöker skapa reda i mitt kaos här hemma, mycket som är eftersatt....Började rationellt med...skafferiet?! Varför i hela friden då kan man undra? Ska försöka kämpa på ett tag till innan handduken slängs in för ikväll....

Syrran med barn kommer hem på tisdag är det meningen om nu flygen från Los Angeles funkar som de ska, jag hämtar dem i Borlänge...Sen är planeringen ett besök i Stockholm några dagar, tänkt som julshopping:-)

Blir nog Söder för hela slanten, ligger bl a en liten obskyr filmbutik där som är väl värd besök...Möjligen också ett besök på Dan Wolgers utställning, tror den håller på till den 15:e så det ska funka.

Well, det kan lika gärna bli att jag hugger en gaffel i låret, skär loss vadmuskeln och skalperar mig själv..........Har faktiskt ingen aning när det kommer till kritan.

By the way, glömde tala om ett svårt trauma jag hade här fredagmorgon då morgonteve kollades in.......Råkade vara så att THE REAL GROUP var gäster.....Min mage vände sig ut och in och inte alls så trevliga aggressioner satte in....Tycker verkligen inte att det finns existensberättigande för dylika musikformer! Satans jönserier! Det är så dåligt att vore magsjuka en maträtt på samma meny som The Real Group vore magsjuka en bestseller.....

Fem i topp jullåtar

Snabbt ihopplockad jullista:-) Mina fem i topp


1:The First Noel/ Andy Williams
2: O come all ye faithful/ Nat King Cole
3: Fairytale of New York/ Pogues/Kirsty McColl
4: Mer Jul/ Adolphson&Falk
5: White Christmas/ Bing Crosby


Bubblare

God rest ye merry gentlemen/ Erasure
Snön faller / Anders F Rönnblom
Let it snow/ Dean Martin
Mössens julafton /Kurt Olsson
Alla jullåtar med Elvis!Början på texten är på pricken om mig;-)

"Jag är en lugn person med takt och ton, måttfull och balanserad..."   Hohohohohoho...!

Julsång minsann

Okey, här slamrar jag in en jullåt som platsar på min topplista....Kommer flera så småningom:-)

The First Noel med Andy Williams

Friluftsdag med fiske

....Olivetti gick inget bra idag;-)......

Fisketävling idag på Tallsjön, deltävling 1 i årets klubbmästerskap och dt 2 i HärjeDalacupen. Fiske i 4 timmar.
Snötäcket var upp till stövelskaften ute på isen och snön föll hela dagen.
Uppskattade dagen väldigt då det var skönt med frisk luft och lite skog för en gångs skull. Har inte varit ut på länge så det var riktigt skönt faktiskt:-) Fisket totalfloppade för min del, tror inte jag hade så många bakom mig i prislistan...Drog ihop 138 stycken till en vikt av ca 3,4 kg.
Började uppe i vänstra hörnet från bryggan sett, där jag hittade bra med fisk ifjol. Fick 2-3 st i hålen...Körde med Ingepirken(de nyinköpta) och trekrok, provade en bunt men ingen som stack ut något speciellt. Blev kvar uppe i den sjöänden och harvade......Fick inte igång abborren egentligen någon gång så det är bara att glömma och ladda för nästa:-)
Jörgen skyfflade iväg till andra änden och lyckades plocka upp 7,4 kg och därmed dagens högsta vikt. Peter Järnberg tvåa på 7,2. Jörgen fiskade mestadels tafs.
I veteranklassen hände något....;-) Weine släppte ner en påse på vågen som vägde 6,4 kg och det innebar en överlägsen viktoria i den klassen.
Fullständiga resultat kan ni checka på sajten som Jesper fixat iordning, http://fisketavling.wikidot.com/  Där finns tävlingskalender och så kommer resultat att läggas ut där efterhand.Bild 1: Vinnaren i ByfåneKm i sin kamouflagefärgade nya mössa
2: Nya Novaväskan
3: Bröderna Djup (Laxen och Weine)
4: Roffe i gluggen....eller visar gluggen kanske;-)
5: Jörgen med segerpåsen
6: En blick i påsen...Här ser man också att en diskning kunde genomförts...Två mygglarver till invägning!;-)
7: Gammelfarfar är nöjd:-)

Ovansiljans Sfk Blogg

Fick lite information ikväll angående Ovansiljans blogg. Därför ville jag meddela eventuella läsare här som följt den bloggen att Ovansiljans blogg är nedlagd med snabba beslut.
Jävligt synd då W.P gjort ett jättejobb med den och vad jag förstår har den varit väldigt välbesökt.
Anledningen ska jag inte gå närmare in på då jag inte har alla uppgifter men min åsikt är att det är synd och skam!

Jag hoppas W.P tar upp bloggandet i form av en privatblogg och fortsätter med sitt goda arbete.

Imorgon hämtas Stormen upp i åttatiden, antagligen i snöväder som vi får ta oss fram till Tallsjön. Väl där hoppas jag abborren är på G......då ska det gå bra...eller alldeles åt helvete:-)

Christmas song

Ja, vad säger man? Ni känner väl till denna redan men den tål att spelas.
Shane MacGowan är så långt från en Idolyta man kan komma, skulle man kunna säga. Får nästan tårar i ögonen av att se honom, sprang en del heroin i hans ådror...men satan så braWhatever

Ikväll sitter man fastspikad framför teven när Idol avgörs, vilka två som får sjunga vidare i Globen....Fantastiskt spännande och min uppladdning har startat. Julmust och choklad och karaoke till gamla Idolvinnare.....Känns fenomenalt att få vara med om upplösningen och mitt tips måste bli att Kevin är självklar finalist och han tar nog med sig mogna och skönsjungande Alice till finalen. Bägge uppvisar ett socialt patos som tilltalar mig och deras behjärtansvärda intelligens är helt underbar. Sätter på mig min Idoltröja där ett bildcollage på alla året deltagare finns på bröstet. Bär den med en stolthet jag sällan annars uppvisar. Megatryck framför teven ikväll...Missa inte!

Okey, erkänner....Det där var lite jobbigt att skriva;-)

_______________________________________________________________________

Att lägga energi på sådant som är onödigt är dumt, jävligt dumt. Är ju en idiot som gör det, jag vet. Men kan inte acceptera saker som strider mot min övertygelse. Reagerar jag inte är det ju inte jag.....Finns alldeles för mycket flathet och rövslickare för att även jag skulle hänfalla till den gruppen. Ville bara säga det.

________________________________________________________________________

De ändrade ju höjden på Mount Everest för några år sedan...från 8848 till 8850 m ö h. Bara en upplysning.

________________________________________________________________________

Imorgon bär det av på pimpeltävling. Tallsjön ovanför Noppikoski är tävlingsplatsen. Ska bli kul även om snömängden antagligen försämrat fisket en aning. Fast det snöade ju ymnigt när vi var där sist också. Siktar i alla fall på topptre:-)  Kommer dock inte bli många löpmeter med tanke på mina hälsenor, men på Tallsjön behövs det inte så mycket löpning så det ska funka.
Mycket snack om olika pirkar och krokar. Själv har jag aldrig varit speciellt noga med pirkval...Huvudsaken att man tror på grejorna man har på sitt EGET spö...Börjar du tro på grejorna som sitter på någon annans spö så har man börjat cykla...och det går sällan bra i snö/is;-)
Men pirkar har nu iaf köpts in...Hamnade i topp på listan "Antal köpta" i alla fall;-) Så nu blir det nog den pirken som får vara med mig tills hjärtat säger stopp år 2038 efter en 7 kilometersrusning på en vattenfattig Hamrasjön där jag ramlar ihop på stöpisen och vatten rinner in i lungorna tillsammans med en gammal fimp som Stormen slängt där strax innan. Han började för övrigt röka 2026 i depression efter min fjärde SM seger då han tyckte jag hade sådan jäkla tur som lyckades springa på ett gäng gammelhål där 12,2 kg 60-70 grams abborrar parkerat en stund....


Tallsjön som vi var på förra året den 1 december föll ut med dessa tre herrar i topp tre. Avgjordes i snöfall men det var en fin dag ändå
1: Jörgen Storm 7448 gr
2: Rolf Andersson 7022 gr
3: Jag 6555 gr

__________________________________________________________________________

Finns de som påstår att Barack Obama blivit vald till president utan politik, det han gick till val på var "CHANGE"...dvs förändring....Kan vara så och det ska bli intressant att följa. Själv tycker jag nog att förändring är ett väldigt bra ord med tanke på vad det suttit för politik vid makten.

____________________________________________________________________________

De som känner mig vet att jag inte är speciellt våldsam (förvånad?) Om man bortser från ett antal idrottsliga "fadäser" så har jag slagit en annan människa EN gång. Fullt berättigat skulle jag vilja påstå också:-)(han slog först, men inget mer) Nu känner jag att det kan brista igen...pga av energislukaren...Å nu var jag där igen...Valium är det bra? Tror jag kontaktar mina försänkningar inom det djupa spelarkollektivet, kanske går lösningen att finna där?;-)

_____________________________________________________________________________

Nu börjar det bli dags för julstädningen....Skulle må mycket bättre om jag bara fick iordning här hemma

_______________________________________________________________________________

By the way, satte ju nytt personligt matchrekord över tre serier i Norge i måndags. Östcom spelade två matcher på raken som vi vann med 7-1 vilket för att vi leder serien klart. Vi passade även på att slå vårt eget nysatta företags(bedrift)rekord, det nya på 1813 poäng. Dvs tre man och tre serier.
I den första matchen hade vi lite problem med banorna då de var av skiftande karaktär och man fick laborera en hel del för att hamna rätt. Skrapade dock ihop 542 poäng vilket är hyfsat iaf.
Men till andra matchen fick vi till det och för mig fungerade det riktigt bra. 208,255,206 och summan 669 poäng som då är rekord för mig:-) Stein Erik och Johan som vanligt stabila och därmed var rekordet ett faktum.
Får väl se om det blir något i Glåmdalsavisen den här gången?!:-)

_______________________________________________________________________________

Som ni förstod....Jag kollar inte Idol ikväll:-)


Stressad torsdag

Klev hem i snövädret igårkväll redan, dryg resa som avhandlades på tre timmar. Nu är det långledigt för min neddekade kropp och själ. Hoppas läka de värsta flödena de här veckorna........

Idag torsdag hämtade Knogen, den glade miljömuppen;-) ,upp i sin nya etanolbil....Färden gick till Rättvik och en kurs/seminarie om Hållbar Turism, ett relativt givande tillställning. Roligast var iaf se Knogen´s lätta frustration över att sopsorteringen efter lunchen inte riktigt existerade:-) By the way....sa jag etanolbil?! ;-) 

Kom hem sent på eftermiddagen och efter sedvanlig påhälsning hos mina föräldrar så äntrades hemmet och väl där tog jag tag i energitjuvar och skickade ett svarsmail på en hel del osedvanligt felvinklade rader som hamnat i min brevlåda ditförpassat av styrelsemedlem i Siljan Bk. Det var lika bra att ta itu med det på en gång. Nu hoppas jag att min själ kan lämna dessa förvirrade människor åt sitt öde och att min energi går till viktigare saker....t ex att lära mig fler saker av allmän karaktär så min revansch i frågesport blir en viktoria att minnas!:-)
Apropå bowlingklubben så har någon frågat mig vad det handlar om och mitt svar är att det handlar om EN person som i mina ögon missköter sig och därmed förverkat sin medlemsstatus. 
Jag accepterar inte att någon skrider över gränserna så fatalt och att skrika Jävla Fitta till en kökschef på ett näringsställe är inte okey! Inte heller att på eget bevåg ställa sig bakom kassan och ta betalt av Bowlinghallens gäster.
Allt som medlem av Siljan Bk och inte ens i närheten av en anställning på nämnda Bowlinghall. 

Jaja, nu får de göra hur fan de vill....Vet att stöd finns i mängder för mitt engagemang och det känns skönt. 


På min ledighet ska jag fan läsa en bok, se filmer, skriva en jävla massa, fiiiiiska och lusttortera små bleka människor med illasinnat spetsiga glasskärvor....JAPP!Det ska jag......That´s it!

Ha en godkväll..... 

RSS 2.0