Saknad

Vår högt älskade mamma har somnat in.

I fredagsmorse släppte hon taget efter en lång kamp mot cancer.

Sorgen, saknaden och smärtan är oändlig.

Vi fyller våra minnen med glädjefyllda stunder vi upplevt tillsammans med mamma.

Hon är med oss för alltid

Med kärlek


Defenders

Med tanke på min "sågning" av försvarsspelaren Sergio Ramos så tänkte jag bara lista mitt högst personliga val av världens bästa försvarsspelare.....Kommer nog att återkomma i ämnet då det ploppar upp namn hela tiden.
Är ju alltid en smula nostalgisk i delar av listor och när man ska tänka igenom vad som hänt genom tiderna så listan innehåller inte så mycket nya namn...

Ja just det...Ni vet väl om att de bästa försvarsspelarna ALLTID är italienska!?;-)

Nummer 1
Paolo Maldini - förr och nu och alltid


Nummer 2
Franco Baresi - legend med en fantastisk blick


Nummer 3
Alessandro Nesta - mer elegant och följsam back har aldrig funnitsNummer 4
Karl Heinz Förster - kandiderar även på listan över de hårdaste/fulaste försvararna


Nummer 5
Fabio Cannavaro - en hjälte


Nummer 6
Claudio Gentile - toppar min lista där även Förster ingår


Nummer 7
Gaetano Scirea -  som Baresi spelade han oftast libero och hade fullständig kollNummer 8
Antonio Cabrini - sensationell ytterback -82

Nummer 9
John Terry - stabil mittback med hög lägstanivå


Nummer 10
Ronald Koeman - grymt skott och en hårding


Det var de bästa! Kom nu inte dragandes med de ni tror jag glömt....Ferdinand, Pepe, Boswinga, Alves, Cole bla bla.....Har inte glömt dem, de platsar alltså inte:-)

Eller förresten, jag HAR säkert glömt en massa......Vilka borde platsa? Hysén kanske?:-) Peter Larsson?


Dirt

Ny läsning inhandlad....Undrar bara när jag ska läsa allt jag lägger på hög?:-P Köpte några tidningar också....Filmpapiret köper jag varje nummer av , varför prenumererar jag inte för? Mycket frågor, inga svar......

Mötley Crüe ´s Dirt (jävla kass bild det blev)


Annars tänker jag lite på Inter-Milan i söndags....Adrianos 1-0 mål VAR ju hands, tveklöst.....Varför säger inte kommenatorerna det för? De uttrycker sig som kanske eller troligen hands.....Fast de ser precis det som alla ser....Underligt beteende minst sagt...

Fick en räkning idag på ett par laxar drygt.....från Eniro....Invändningar mot den räkningen(bekräftelsen) skall vara tillhanda inom 10 dagar annars har man visst godkänt avtalet....Faxade tillbaka (fax, varför i helvete används det fortfarande förresten?) skiten med en väl ifylld anmärkningsruta....Har ju inte alls ingått något avtal med dem och definitivt har ingen säljare varit i kontakt med mig. Vill INTE ha sådana räkningar!

Tv:n står på i bakgrunden just nu och nu gjorde Björklöven 1-0 mot Mora.....Suck.....Egentligen slutade jag kolla på hockey när Veli Pekka Ketola slutade lira....var väl nånstans där även "Stisse" i Södertälje la av:-) Tänkte ändå att jag skulle skänka Mora lite stöd via tv:n en stund ikväll....men är ju en medgångssupporter;-) Fast nu blev det 1-1...så kanske kollar en stund till då:-)

För övrigt förstår jag inte hur ett erkänt fotbollsmagasin kan ranka Sergio Ramos som en BÄTTRE försvarsspelare än Alessandro Nesta......?! Sergio Ramos äger inte en tiondel av Nesta´s kvaliteer.....Ramos är en klavertrampsknarkare och lallare, that´s my opinion:-)

Smärta? Troligen

Check this out....Att killen reser sig är ett mirakel...Kul också att se en gammal hjälte....CASIRAGHI!!!Ending of day

Har avslutat dagen med att med ett leende på läpparna avnjutit Inter-Milan....ca 75000 på läktarna och en grym stämning...Maldini´s sista derby (fan trot) och det blev en mycket sevärd match.
Inter lyckades klämma in två strutar och vinna med 2-1...Zlatan inte målskytt men som vanligt så assisterade han:-)

Att Milan har spelare som antagligen var med och grävde upp Bockstensmannen är en sak men samtidigt är de ju stundtals ändå magiska....Att Maldini står i en klass för sig är upphöjt utom all tvivel och förresten så kan jag inte se någon match där så många glimrande namn figurerar.....Maldini hängde inte med Adriano i en sagolik rush mot slutet men vem skulle göra det? Adriano lyste form ikväll och var riktigt bra.....

Inzaghi! Kom in i andra halvlek och vilken spelare! Antagligen den enda som aldrig förstått offsideregeln och jag vet inte, men på något underligt sätt så blir man glad av hans ständiga gestikulerande mot linjedomarna som enligt honom alltid har fel.....Samtidigt utnämner jag honom till tidernas måltjuv och troligen den som gjort de mest vackra offsidemålen:-) och naturligtvis de viktigaste....för det har många gånger hänt att han varit på rätt sida också.....Ikväll, på en halvmetersoffside, gjorde han ett supermål och avslutade knallhårt rätt upp i nättaket......Hade betytt kvittering men offsiden var korrekt och Pippo höll som vanligt inte med:-)

--------------------------------

Nu är det dags att försöka sova några timmar......som avslutning en musikrekommendation.........White Lies


Mr Pink´s bulletiner från förr

Saxar från en gammal bowlingtext från 2006....Vem avses? ;-)

"

Epitetet svärmorsdrömmen, till utseende (minus keps) och likvida medel, får väl anses tillhöra vår käre vän från de norra bygderna med de något okammade stämbanden som får bräkande lamm att framstå som magiskt verbala ordekvilibrister.

Dock går drömmen i kras när en eller ett par drinkpinnar passerat svalget och ögonlocken tenderar att gå upp i viktklass....:-)

Hans bowlingstil innehåller en kraftigt kupande överkropp med synnerligen slängande armar...mycket likt en av figurerna som hoppar i tomtens julklappsäck i tomtarnas verkstad, någon som de flesta har sett en julafton i tresnåret.....Ojämnheten i hans spel är också ett av de verkliga kännetecknen då han har en benägenhet att stoltsera med 133 i ena serien för att  i nästa göra .....133 igen och därefter en 227...Andra kännetecken är hans solida kunskaper i ämnesområden som är så obskyra att ingen ens hört talas om dem....:-O

Att vända ryggen till är något som han ofta gör när han precis hivat iväg sitt klot, vad det beror på har det framförts en mängd teorier om men ingen som med säkerhet fastställer varför han inte vill se sina egna slag...En teori är att i själva släppet när han drar till för att få fingrarna med i klotrotationen får en översvängning i kroppen, det i sin tur beror på den totala avsaknaden av stabiliserande muskulatur som hade kunnat kompensera själva översvängningen men som nu istället fullföljs och därför, som teorin påstår, hamnar han med ryggen åt varje gång... "

Frostigt på Orsasjön

Igår lördag var det tävling på Orsasjön, vi samlades ute på Udden eller festplatsen om man så vill.

Minusgraderna skrevs till 22 när man klev upp på morgonen och fram till utgången så var det hääärligt nog varmare...Bara -19....

Bet bra i kinderna och igenväxta luftrör när man travade ut. Tänkte mest få lite frisk luft denna dag och de tankarna infriades ordentligt:-) Gick ut på Grindalsgrundet och hade som taktik att börja längst ut och på sydliga toppen, Laxen var med och började lite längre in.
Jörgen traskade lite längre bort och till senaste segerplatsen vid Sandgrundet. Han var tillbaka efter ca 45-60 minuter.

Åt mig nappade det i princip ingenting, kämpade på och letade där ute och även längre in men fick inte fart på några abborrar. Lämnade Grindal med 10 jävligt fastfrusna abborrar i säcken.........
Tog mig en promenad mot Gröthar där några hål gjordes, inte en stöt....Fortsatte in i Hagabergsgropen, inte en stöt...och det var där tankarna om ett fullvärdigt medlemsskap i klubben DAFT började frodas:-)
Traskade uppgivet mot starten då jag såg en välkänd skuggfigur...Weine satt långt ut och jag vek av för en liten påhälsning....Han hade haft ett "skapligt" fiske i början men när jag kom var det ganska slut. Tror det hade gått 2 1/2 timme då....
Tittade ut mot Ångbåtsgrundet och där satt nu Jörgen och Laxen som omgrupperat långt tidigare. Tog mig ytterligare en promenad ut till dem och där nappade det lite fisk faktiskt och lite kul blev det en kort stund.

Vet inte hur prislistan formerades till slut då jag var tvungen att dra iväg innan den förkunnades....Jörgen hade iaf 2,4 , Laxen 2,1, WP 1,5 . Peter Järnberg mest (som jag vet) 2,8 kg. Själv stannade jag på 1260 och 52 borisar.
Mago hade inte kommit i land och Jörgen trodde möjligen att han skulle kunna matcha Peter´s 2,8....

En frisk dag var det i alla fall och det får duga:-)Humle och Dumle sitter i bilen och är kaxiga:-)
Laxen på väg ut på Grindalsgrundet, rosig om kinderna

Ja, jag är också människa

Lika bra att skriva överskriften så att inte nån jävla idiot får för sig att jag exkluderar mig själv från övriga mänskligheten;-) Visserligen så kan det ibland kännas så men hursomhelst så reagerar jag med ilska och total trötthet över tingens och framförallt människornas framfart.....Senaste dagarna har man läst i tidningar, kollat några debattprogram och lyssnat på andras samtal.....

Människan dumhet är stundtals total.....några smågrejor

Paret som tog smslån för att betala av sina....smslån! Och hamnade i en skuldfälla modell BIGGIE! De syntes på teven igårkväll också och säga vad man vill...Det är obetalbart dumt att göra som de gjorde...MEN sen att få skylta i teven med detta och stå framför en vägg med sedlar där de två programledarna talar om vad som gäller och rycker sedlar från en plats och sätter dem på en annan plats på väggen....för att sedan hurtfriskt säga att nu ordnar det sig, nu vet ni vad ni har att göra och därefter glatt traska ut ur rummet känns ju  bara ännu dummare....Nu fick de visserligen hjälp med ytterligare ett lån för att klara av den stundande månadskostnaden, som var på 70 lax! Men programledare som på något kvasipsykologiskt sätt sätter de två människorna i en stentrapp och låter dem ta ett par steg i taget efter att de fått säga vad de ska göra...typ...

" jag ska sluta ta smslån"....

"ja, bra...då får du gå två trappsteg uppåt, nu har du kommit någon vart"

"vi ska börja käka och köpa bättre, billigare mat"

"kanon! Då kan du också ta två trappsteg, bra insikt där"

Men snälla! Vad är det för skit de håller på med? Hjälpen de behöver består fan inte av att springa i en stentrappa medans någon ringa utbildad amatör pushar på, trams!
Det är i sådana lägen min egen önskan består i av att en John McClane kastar sig in i handlingen...gärna från vänster....utrustad med ett pumphagelgevär och gärna i slowmotion...och blåser hela skiten bort från skärmen i en galant kaskad av underutvecklade blodplättar.....

-------------------------------------------------------

En annan sak, väldigt lokalt......Nu är jag förresten riktigt irriterad, hade redan skrivit den här texten och när jag skulle ladda upp så ....BORTA! Suck.....får återskapa den på något jävla sätt i mitt huvud då:-)

Jo, det får ju snart vara nog från de här maniska vargmotståndarna! Det har ju hittats en förgiftat älgkadaver här i närheten och en utredning är i full gång....Det räcker ju naturligtvis inte för nämnda grupp, de har startat en EGEN utredning! För det är ju så att det är ickejägare som enligt deras teori gjort detta illdåd för att misskreditera jägarkåren....Snacka om konspirationsteorier i klass med Elvis lever, för fan! De litar inte på Länsstyrelsen eller någon överhuvudtaget..

Och det kanske kommer som en överraskning men att misskreditera jägarkåren lyckas de alldeles förträffligt med SJÄLVA! Jävla jönsar!

Har själv jagat sedan 13-års ålder och jag vet vad det finns för figurer ute i markerna under bl a älgjaktsveckan. Och hade jag varit allenarådande hade en ganska hög procent av dessa s k jägare aldrig fått vistats i närheten av något som kunde kallats för jaktmark!
Att det mest troliga (utredningen får visa det riktiga) är att några s k jägare, att jämnställa med en struts något bristfälliga utbildningsgrad tillika intellekt, lagt ut gift i kadavret (eller hur fan man nu förgiftar ett kadaver) för att sänka några vargar....Och tanken har inte räckt till för att förstå att även hundar och annat vilt skulle kunna bli förgiftade...

Skulle det nu inte vara jägare så är det bara att packa ihop hela skiten, vargmotståndare och varglovers, så kör jag iväg dem på komposten så de iaf gör nån jävla nytta.

Min grundinställning i stort är att vi är i naturen på dess villkor, inte tvärtom. Vad gäller vargen så begriper jag inte nollvisionärerna överhuvudtaget. Däremot är en avskjutning att föredra för att hålla stammen på en bedömd korrekt nivå.

Tänker inte bedriva nån debatt i frågan här på bloggen i någon större mening. Finns det någon i nämnda grupp som tar illa upp så varsågod, couldn´t care less......Mångfald är bättre än enfald i alla dess meningar, inte minst biologiskt!

-----------------------------------------

By the way...Kollade in Debatt m Josefsson igårkväll..Tydligen vill Berth Milton skänka ett ganska högt antal miljoner till Stadsmissionen.
De hade tveksamheter i att ta emot dessa miljoner i och med att det kom från denna porrföretagande snubbe.
Snacka om högtravande dubbelmoralister som sitter på Stadsmissionen....Till att börja med svarade kvinnan som var med därifrån inte på EN ENDA fråga, hon svävade ut som värsta politikern.
Att sen de vill sitta och moralisera över var pengarna kommer ifrån är så huvudlöst dumt att man häpnar. Känns som det  är lite att ...vi tar bara emot "fina" pengar och våra bidragsgivare kanske slutar att ge bidrag om vi tar emot dessa "porrpengar"....Gå och säg det då till de som blir utan dessa miljoner i bidrag! Precis som den gode Birro sa som bisittare igårkväll.
Att Milton sedan skänker pengarna som privatperson och inte genom företaget måste väl göra det än enklare att TA EMOT MILJONERNA och HJÄLPA de som behöver! Ska det vara så svårt? Sorgligt i mina ögon.......
 By the way så hade ju en av de ledande stadsmissionärerna lyckats "roffa" åt sig sisådär 40000 i pensionsförsäkring i månaden också....Känns ju också sådär, kan man säga.--------------------------------------------------

Nog med gnäll för ett tag nu:-) Snart dags för På Spåret! Ikväll knäcker jag dem:-)

Några bilder

WP, om du läser detta....Vi pratade ju om Jaycut...Prova att "bädda" in filmsnutten UTAN att du skriver någon text i inlägget. Jag hade samma problem som du nu och fick inte in filmen men när jag provade filmfilen separat utan någon övrig text så var det inga problem.

Här några bilder från igår...Var inte lika kallt där jag var som det var nere i Orsa. Ca -12 grader uppe på skogen, inte farligt alls och riktigt skönt

Filmen


Pure action....

Under torsdagen begav jag mig iväg på en liten tur...Inga fiskegrejor med i bilen. Tänkte bara knäppa lite kort och ta en promenad, energigivande promenad....

Här en kort filmsnutt......Nähä...det gick inte förstås....Kommer i nästa inlägg då som ni ser:-)


 Inte så mycket action....MEN...vilket ljud, mina vänner....Härligt knarrande, eller hur?:-) Låter som när man käkar skorpa och tar tid hur länge man kan hålla på utan att andas....Jaså, ni brukar inte göra det? Okey;-)

Hemmaplanslirarna kanske känner igen var jag är och går?? Gissa rätt och vinn en liten fiskegrej ur mitt digra förråd:-)


En ursäkt

..till min lagkompis Peter på bowlingen ikväll....Jag var helt under isen och skulle aldrig ställt upp....Som läget är nu klarar jag inte av att fokusera överhuvudtaget.

Grattis till älvdalingarna....Orkar inte ens med de sedvanliga okvädningsorden

En tisdag i februari

Isande kallt imorse...-25 grader....Inget väder man gärna pissar ute i....Då blir det nog sprickor i förhuden....om man inte är jude då förstås...
Åkte in till Mora imorse, besökte Kaffestugan och minsann satt inte två fiskare där och ljög;-) Slog mig ner och tog en kaffe, en fetmacka och en liten kanonkula till efterrätt......Var lite flärdfullt inne på fiket då bordet bredvid tillägnats en del av de omtalade Pink Balls bowlinglegenderna, förstår att det var ganska mycket folk därinne då fiket plötsligt innehöll två av dessa väldoftande virtuoser;-) och det är ju sällan Morafolket får uppleva sådan STARQUALITY på en och samma gång:-)

Nåja, blev lite fiskesnack och annat med Göte och Mandel....Drog sedan vidare till DollarStore och inhandlade några pimpelspön för 10 kronor styck. Samma spön jag köper av grossisten för 19 spänn kostar alltså 10 på DOLLARSTORE.....Normalt bevistar min själ sällan dessa affärer men nu fick jag lov att åka dit och kolla efter Mandel´s tips:-) Handlade lite annat skit också förstås.....

Kvällen har tillbringats med Jack Bauer, äntligen tillbaks...visserligen på en skitkanal som TV400 men ändock...Det är ju de som lyckats gömma undan den bästa talkshowen också, Letterman....Som jag gärna tittar på när jag har chansen..eller kanske ska säga när jag lyckats hålla mig vaken, vilket är alltför sällan.

Dags att knyta ihop sig, låta demonerna komma och virvla runt i systemet...GodnattDen gode Birro

..har som alltid den goda smaken att välformulerat foga samman ord till en ren njutning, här en text om tidernas kanske bästa VM match i fotboll.......Själv kommer jag nog ihåg varenda spark i den matchen där den magiske Paolo Rossi härskade:-)  Att allt kröntes med guld och en vulkanglädjeyttring av den charmante Marco Tardelli tar 1982 till de bästa åren alla kategorier

Trackbacken funkade inte så gå in på den här länken och bläddra (om han hinner skriva nåt mer innan) ner till "En av de häftigaste matcher som spelats"

http://blogg.expressen.se/birro/

Aprock..haha:-)

Här några med ett scenspråk och inlevelse som gråmålade och slätstrukna Idoler kanske kunde lära sig något av:-)

I like....Death Stars


Done

Sådär, äntligen är mäskbeställningen genomförd och skickad! Blev lyxvarianten av det mesta, dvs serie3000 Sensas....Det ska kosta att ligga på......mitt garage:-)

Var lite smått effektiv här på eftermiddagen och fick även iväg ett eventupplägg till en av mina kunder. Nice att bli klar, att få undan lite grejer.

En hel del som vill köpa Novaborren också och det är kul. Fick en beställning igen nu alldeles nyss på tre borrar. Så de får jag hem här i veckan för vidare leverans.

Får väl slå ett slag för Novan och är det någon som är intresserad av att inhandla denna lättborrade isborr så hör av er till mig så fixar jag det. Vågar nog påstå att det är bästa borren på marknaden!


Framtidsfilm

Ögnade igenom tv-tablån och minsann...föll inte ögonen på en klassiker att rekommendera!:-)

Man kan se den som ett framtidsperspektiv med mig och Jörgen i rollerna;-)

Kolla in på Femman imorgon lördag, starttid klockan 11.35...........Handlingen beskrivs kort i tv-tidningen "John hävdar att det enda roliga i livet är att fiska".......

Filmen

"Gamla gubbar-nu ännu grinigare" :-)

Hur fan når man upp?;-)


En Magdalena Graaf

I ett tillstånd av graverande åkommor både här och där så börjar man snart bli som Robert Gustafsson...lätt hypokondrisk.

Igårkväll alldeles innan bowlingen fick jag flimmer för ögonen...(kan också ha berott på den lilla sugpastillen med ett djävulsansikte jag knaprade i mig strax innan)...Spelade matchen med diffus syn....När jag sen gick upp på läktaren fick jag en smällfet huvudvärk, den mildrades något vid hemkomst och efter vätskeintag tillsammans med ett gäng Panodil....Idag fortgår en lätt huvudvärk....
Hmmm, Graafen fick ju hjärnblödning...ungefär samma symptom:-P Men det är klart...hon dansade ju rätt hårt ett tag där....Tänker kanske att det är dansen som är utlösande faktor och att den kan vara så att säga retroaktiv, jag får skit för allt mitt dansande förr i tiden...;-)

Jaja, får väl rita ner ett snabbtestamente....Haha, vilket straff att få ett testamente efter mig, att ta reda på all bråte i ALLA förråd:-) Och alla böcker, alla tidningar....Jösses, får nog göra ett städ/rensningsryck i dagarna:-)

Och nej, jag äter inga piller med diverse teckningar på..........Injektioner är bättre;-)

Stort frågetecken

Såg idag att Sveriges singellista toppades av Larz-Krizters (eller hur fan det nu stavas?)

Ärligt så förstår jag ingenting.....Min inneboende misantrop blommar ut i full prakt när sådant här händer.....Vad är det för fel? Kan någon svara? Ge mig en avhandling, en förklaring....EN jävla förklaring räcker.....Eller skit i det förresten.

Vet ju förklaringen

Ställd utom all tvivel

Människor är idioter

Och de håller på än:-)

Här ett äldre band , kanske någon som kommer ihåg dem.....Bröderna Mael, som faktiskt släppte en skiva inte alltför länge sedan.......

SPARKS

Slakten

Ja, vad ska man säga........Bowling ikväll och när JokmokksJocke klöst in 8 skitsnygga strikar i rad direkt i första serien och matchen mot mig så kände jag mig en aning...uppsprättad och kastad till kråkorna....269 poäng fick han ihop och jag sorgliga 170.......Samtidigt så bollade Richard med min lagkompis Peter.....Vi gav dock inte upp och dags för dubbeln...Började där bra och hade ett liiiitet och väldigt kort grepp:-) Innan Jocke återigen började bomba granater nere hos käglorna, han slutade på 267...Tror Richard sopade in någonting runt 217. Stryk igen och matchen redan avgjord.

Inför avslutande singlarna ville vi hyfsa till siffrorna men det gick som vanligt, vi hyfsade till dem åt motståndarna:-P Hade Richard på gaffeln ända till den sista rutan då en hålåtta uppenbarade sig så då sket det sig:-)

Bara att gratta pojkarna som spelade byxorna av oss. Skitbra bowlat!!

Trashtalk är överskattat...speciellt när det kommer från en alldeles för snäll och gammal farbror som mig;-)

Skingra dimmorna

Eftersom det varit delade meningar och uppfattningar kring Siljan Bk:s eventuella kvalspel och huruvida vi skulle kunna gå upp direkt eller vara tvungna att kvala..

Klicka på länken här så får ni kvalschemat, vilket om man läser det betyder att (om ställningen i serien kvarstår) att vi möter Bk WeGe i semifinal och vinnaren där får möta segraren mellan Rättvik och Idre(eller Bk Mas) i en direkt avgörande match om uppflyttning till division två.

http://www.swebowl.se/files/%7B7AA98279-5ED6-4674-A014-3CE22A5A5103%7D.pdf

Säger som jag brukar....skit samma vilka vi möter då vi ändå ska vinna! Samma tankesätt i kvällens Björnfight då vi möter Richard och Jocke.....Kollade Unibet och vi stod i 80 gånger riset medans R+J spelades till 1.20......Tror dock att ungdomarna får stå ut med lite avancerat trashtalk ikväll;-) få se hur de klarar det?  Det ska fan inte räcka med talang bara...man måste ha en mental styrka också:-)

Har ni tänkt på det förresten? Är inte Richard och Jocke egentligen för FULA för att beträda en bowlingbana?;-)

Torsken

Jörgen har börjat hänge sig åt diverse avarter och nu fastnat i lakträsket;-) Bland skäggtömmar och spräckelslemmiga kollegor känner han sig hemma:-)

Se här vad han lyckades åstadkomma igårkväll....Fick tydligen 8 i samma hål och enligt honom så blir det mer jakt efter dessa individer..Hursomhelst...Ser faktiskt skoj utFår nog leta reda på mitt Abu 2 Pimpel och ladda med lakgrejor:-)

Nostalgi again

Ca 27 år sedan vi fiskade de här resultaten.....Kollar man lite extra så ser man bland annat....

Yngre herrjuniorklassen (längst till höger) att Atomic Swing´s basisten Petter Dahlström sopade banan med Jörgen;-) Och jag fick stryk med 3 fullvuxna gram av nämnde Jörgen.........

Ser också (längst till vänster) att jag hade 634 gram och krossade Weine med 50 gram;-) Och på fjärdeplats i min klass ramlar Totte, min polare, in....Det var tider det:-)

Kjell Eriksson dominerade en hel del och mycket gamla fina namn i listorna.Sammanfattning

Bowling i lördags medans några tappra själar befann sig på Orsasjön och drog några abborrar:-)

Spelade mot A och B laget från Ludvika....På något underligt vis valde de att spela med A-laget i första matchen trots att det enligt matchschemat stod att vi skulle möta B-laget. Helt felaktigt enligt många med mig men vi får se vad förbundet säger.....

Hursomhelst så blev första matchen jämn men ändade tyvärr i förlust med 11-9. Svårspelade banor höll också ner poängen. Vi fick ihop 5654 poäng enligt följande

Morgan Pettersson 832
Göran Larsson 740
Per Inge Pettersson 715
Richard Eriksson 693
Ingemar Lundgren 683
Robin Jansson 681
Kenneth Lilja 669
Joakim Davidsson 508 (3 serier)
Britt Marie Pettersson ( 1 serie)

I andra matchen hade vi hittat in på banan lite och poängen blev också därefter. 5836 poäng och segersiffrorna skrevs till 16-4

Göran Larsson 809
Richard Eriksson 765
Robin Jansson 746
Per Inge Pettersson 723
Kenneth Lilja 715
Joakim Davidsson 706
Ingemar Lundgren 685
Britt Marie Pettersson 362 ( 2 serier)
Morgan Pettersson 325 ( 2 serier)

Som sagt, en smula anmärkningsvärt att motståndarna väljer att spela lagen TVÄRTEMOT det som står på spelschemat....Det finns ju ingen tvekan om varför då de naturligtvis har fördel av att vi inte hunnit känna banan och därför väljer att spela A-laget först....Jaja, som en den levande klagomur jag är så är förfarandet ifrågasatt:-) Rätt ska vara rätt

Hemkommen från bowlingen så blev det lite käk, travkoll och sedan promenad till hallen för att driva i sig några öl....Blev ingen lång kväll men avslutades inne på gymet där Pipen skulle visa att det fanns pulver i ett par målarben:-) Han benpressade några kilo och vi får hoppas att hemorojderna håller styr på sig efter ansträngningen:-)

-------------------------------------------------------------

Får gratta Stormen till överlägsen seger på sjön också.....Segern togs på Sandgrundet....Laxen och Weine fiskade också hyfsat och vikterna var bra....Få se om jag kommer ut något den här veckan om det blir lite varmare , ska försöka få med mig farsan en sväng så han får komma ut...

------------------------------------------------------------

Är sagolikt trött...mest i huvudet och vet inte riktigt hur man ska bära sig åt för att få tillbaks lite kraft....Började iaf rota lite i garaget idag, börjar ju bli dags att plocka UNDAN metegrejorna från i höstas....Eller åtminstone packa ihop dem så de är redo till Örebro....Fast nu läste jag att det kanske blir Göta Kanal i april:-) Hade varit skoj men som vanligt så är man väl för slö vid den tidpunkten....

----------------------------------------------------------

RSS 2.0