Just nu....

Kollar jag naturligtvis på Champions League och matchen Chelsea-Liverpool:-) Som gammal Steve Heighwayfan så håller jag naturligtvis på Pool även om uppskattningen är stor för många profiler i Chelsea´s lag...Gillar speciellt Joe Cole som är en stor spelare....

Ett litet citat från gamle Oxfordmålsprutan...okey då Brutte;-) och Poolmålsprutan John Aldridge angående Didier Drogba (som fick kritik efter matchen senast mot Manchester United då han föll lätt)...." Min fru dammsög tvrummet under matchen och råkade stöta till teven....då föll Drogba"...Haha, den gillar jag:-)

Okey, tips....med hjärtat 0-1, målskytt Sami Hyppiä:-) På hörna, i 73:e...Hörna från vänster...:-)

More to come

Annars är det dags för en rejäl sväng med de aldrig färdiga metegrejorna!Blir nog sittande i mitt förrådsgarage större delen av torsdag och fredag.
På lördag morgon åker jag och Peter Lindh för att försvara Fk Match´s färger till Örebro och Svartån. Maggott är inhandlad, 3 liter per skalle, 3 kg mask hoovrar vi förbi Hussel Ropkins i Borlänge och hämtar på morgonen.
Lite olika förhandsrapporter från Örebro dock, som gör en lite smått förvirrad....Först behövdes det inte något mer än ett 4 gramsflöte för att hålla strömmen och nu senast så krävdes ett 10 grams plattflöte! Well, någon har inte koll....kan väl fan inte ändra sig så mycket i flödet nu när våren har varit där nere sen ....typ i somras;-)
Jaja, gör väl som vanligt och fyller tackelboxen...Är sällan dåligt förberedd när det väl kommer till start och hoppas det kan gälla nu också:-) Hoppas på att solen skiner någon stund så grisskinnet kan få bli lite lätt rosa....Mr Pink you know:-)

Var precis och hämtade tre nya vågar vi köpt in till klubben, ska packa upp dem strax och se vad det är vi köpt:-) Bäst i test var de ju naturligtvis....Fk Match är ju en klubb med kvalité:-) Eller hur, boys?

Ha en skön helg

New balls...please!

Röd dag i Norway imorgon så man surfade hem en dag tidigare....till och med mycket tidigare...tog ledigt idag och for hem direkt på morgonen, en pangpunka sinkade mig en aning men med några svordomar och osedvanligt starka biceps slet jag loss punkhjulet och skallade in reserven på plats:-)
Slirade in vid garaget där mina två nya bowlingklot stod ouppackade..fram med dem och sen ner på hallen där jag först slog några slag för att känna på dem sen dundrade jag iväg några serier....Började med RotoGrip Epic och första serien hamnade på 202, fortsatte sen med Circle Hardcore, 198 poäng, körde sen en serie med mitt gamla klot, 159....Vidare hamrade jag in som bäst 255 pinnar och hade även några till över 200 så sammanfattningsvis....JÄKLIGT NÖJD! Som den ödmjuka varelse av kött och överlägsen materia jag är så säger jag att...framöver på tävlingar kan allt hända:-) fast för förlust ska jordbävning modell biggie inträffa;-) Klubbmästerskap på lördag den 10:e och eventuellt en final i Björnfighten den 15:e är det som ligger närmast...Laddad kommer den här kroppen vara i alla fall och vill ni lukta på seger, ära och berömmelse när jag skrider in i hallen så välkommen fram;-)


Jag bjuder upp henne nästa gång...:-)

Check this out....cooolt!:-) Lägger ut en video på mig när jag lärt mig....;-)

Bowlinglandskamp Siljan Bk-Glåmdal Bk

Då har man kvicknat till en aning så man kan börja fungera igen:-O....Blev ju rätt sent innan huvudet träffade kudden:-)
Under lördagen avgjordes "landskampen" mellan norska Glåmdal Bk och Siljan Bk. Vi började med inbollning klockan 12 för att klockan 13 starta den första matchen av två, 8 mannalag och amerikanskt spelsätt över 4 serier. Resultatet i första matchen blev 17-3 till Siljan Bk. Lagpoängen(pinnefallet) skrevs till 5221 mot 4721.
Bästa individuella var i den matchen
1: Eddy - 692/Glåmdal

2: Britt-Marie Björkqvist - 690/Siljan

3: Peter Lindh - 673/Siljan

4: Ellie Ljusteräng - 672/Siljan

5: Robert Gunther - 654/Siljan

Högsta serie spelade Birgitta Rahm med 219 poäng.

Andra matchen startade strax efter 15 efter en förtjänstfull oljning av Micke Pettersson, det var dagens huvudmatch där vandringsbucklan skulle få reda på var den skulle hamna.... Blev en betydligt jämnare tillställning och avgjordes i ett av de sista slagen, där banparet Göran och Pipen för Siljan lyckades vinna med en poäng i sin match och därmed räddade segern till Siljan Bk som vann med 11-9. Lagpoängen var 5296 mot 5148.

Bästa individuella var...
1: Leif Olmats - 797/Siljan
2: Göran Larsson - 701/Siljan
3: Tommy - 698/Glåmdal
4: Kenneth Lilja - 669/Siljan
5: Svein - 668/Glåmdal

Leif spelade riktigt bra och med 246 hade han också dagens högsta serie. Bra spelat Leif!!

I övrigt kan nämnas att Glåmdal hade en egen svensk hejaklack :-) Jukka och Jonny hejade friskt på Norge....Hjälpte eller stjälpte?? Det kan man ju diskutera:-) Mina "bosses" från firman i Kongsvinger hade en del problem med underlaget så nu är de säkert revanschsugna att visa sina bowlingskills i Kongsvingerhallen igen:-)

Efter matchen så blev det bankett med prisutdelning där vi delade ut statyetter och varupriser till de som gjort sig förtjänta av det:-) Själv fick jag en t-shirt från Glåmdal Bk så nu är övergången nära;-)

Kvällen fortsatte ju också in på natten och som avslutning spelades en hallklotsmatch mellan lagen där Norge revanscherade sig  och segrade:-)

Vill tacka alla deltagare, publiken och alla berörda som gjorde detta till en mycket trevlig afton!! TACK!

Lägger ut några bilder, blev tyvärr många bilder som var suddiga:-( så ni får ha överseende att det inte blev så mycket....

Lagen som spelade första matchenNorges hejaklack!:-)
Tobbe och Rickard med Eddy och Stein-Erik i bakgrunden
Dagens bästa spelare, Leif OlmatsGlada damer på läktaren
Lagen i huvudmatchenEn glad Pipen höjer segerbucklan!
Britt-Marie, damsegrarenLeffe plockar åt sig av prisbordet
Ellie är glad som Snoddas:-)Mr Pink himself, tröja XL...sitter nog löst och ledigt;-)
Ronnie lassar inIngo, den store filosofen och tänkarenTommy håller tal
Norskt-finskt!;-)Östcom´s framtid och hopp inom bowlingvärlden:-)
Snillen spekulerar...eller vänta...NÅGRA som spekulerar;-)
Tillrättning av diverse kroppsdelarEddy vill vara med på kort:-)
Vem gapar??Johan på banan
Micke looks surprised


Kolla....

Måste bara lägga in den här jag fick från min kompis Ingo! Cooolt!




Inte fuska nu då!!

Enkel fråga...Vilken film OCH vad hette den kände konstnär Ed Harris porträtterade på film för några år sedan:-)??

Har ni missat att se denna så kan jag varmt rekommendera den, riktigt bra!

Kanske ska varna...innehåller kind of lite våld....



Och....

...ni som kan er boxning vet ju vem som hade smeknamnet....eller rättare sagt har.....The Real Deal....Det är ju Evander Holyfield, som fortfarande boxas och siktar på titeln! Född 1962...Well, är inte det (nästan) en bra årgång så säg;-)
Fightades om titeln i oktober -07 mot Sultan Ibramigov men förlorade över 12 ronder på poäng....Varför är det bara ryssar som innehar bältena nuförtiden,kan man ju undra? Ja, jag har inga svar....Vet bara att jag såg Roy Jones Jr mot Felix Trinidad i repris häromveckan.....Och att Roy Jones Jr fortfarande är grym är ju bara att konstatera...Han var som bäst under 90-talet men har nu gjort comeback, rankades som världens bästa boxare oavsett viktklass i 10 år...Snacka om att han är snabb! Nästan lika snabb i nävarna som jag är att dra löja;-) En sak är säker....försök inte showa när du går upp mot Roy Jones Jr...:-)


The real deal....

Sånt här blir jag rörd av....:-) I mina ögon en av världens tre bästa fotbollsspelare EVER! En massa mål här men det som var hans fenomenala styrka var ju speluppfattningen och passningarna....passningarna! MAGISKT!

Vilka de andra två är? Gissa!? Å kom inte dragande med Phil Thompson eller Graeme Souness nu...;-)



Back in town...

Så surt...hade skrivit ett så långt inlägg och så lyckades jag slinta med fingrarna och vips....borta:-(

Jaja, skit samma....Är i alla fall hemma igen efter några dagar i Norge. Släntrade ner i hallen och gjorde några serier, gick sådär...Fick iaf ihop 224 och 214 som de två bästa så det duger väl....Måste ju träna när FK Matchkillarna Peter och Nicke gjorde vad de skulle i veckans match, seger med 8-2 i den första matchen av tre. En seger till och finalplatsen är klar.....Då får vi se vilka som spelar finalen(skriver så bara för att låta lite osäker;-)) Har ju uttryckt mig så att kommer vi till final så blåser vi hem hela skiten!:-) Visserligen inget ovanligt med det uttalandet;-) men det hade suttit fint för FK Match´s klubbkassa att hosta in (efter en försäljning av förstapriset) en sisådär 60-70 000 kronor...isf sopar vi hem lag SM i mete av bara farten och åker på VM nästa år! ELLER HUR???:-D

Beställde två nya klot av Peter Saino på PSBowling i Stockholm i början på veckan, han borrar dem ikväll och skickar dem imorgon:-) Nice, ser framemot att prova dem och kurva in några strikar! Visserligen några tusenlappar som åkte iväg där men vafan....Det ska kosta!:-)

Hektisk helg väntar och på lördag kommer ett gäng norska bowlare från Glåmdalen Bk hit för en "landskamp" som jag arrangerar. Ska bli kul att bowla mot dem och dra några bärs på banketten på kvällen.....

Ingo, jag bjuder på öl!!:-) Kommer finnjäveln också så kan han få smutta på nån också;-)

Håller på att skriva ihop en offert också, fick en förfrågan om ett event från ett företag som ville köra femkamp med machogrenar(!) i kombination med grillat käk...
HAR NI NÅGRA FÖRSLAG PÅ MACHOGRENAR ELLER FEMKAMPSGRENAR SÅ LET ME KNOW!:-)


Meteprylarna har varit med till Norge i veckan och nya elastic är monterade i 6 toppar...Tackel ska nu göras så Örebro klaras i alla fall....Antagligen blir det väl enkelt mete där med bottenklump:-O:-) Har funkat rätt bra sista gångerna.

By the way så är jag nu anmäld till Vmkvalet i Lidan som går av stapeln med början 24-25 maj...Där ska grejorna vara trimmade:-) Tom trodde det kunde bli så många som 35-40 anmälda ...Det är ju bra med ett ökat intresse för landslaget...

Mr B har varit ut i Lundviken innanför iskanten och provat jerka gädda också men utan framgång...Tror han hade vår båt som vi såå fyndigt döpt till Mesterduppen!:-) Han ska snart lägga i sitt nya inköp som jag hoppas hinna med att vara med på några gånger i sommar, Arkipen:-)



Tävling.....:-)

Okey...Först rätta svar vinner en flaska gott italienskt (of course) rödvin, special choosen by me:-)

Underbar scen och filmklippet är från vilken film???




Kämpar....

Puh, idag har jag kämpat med att bringa reda i mitt förrådsgarage där en veritabel oreda härskat...Nu börjar fiskeredskapen se sorterade ut och allting börjar finna sin plats...Nu blir det en vända till för att rikta in mig helt på meteprylarna. Tänker fylla tackelboxen och skeppa den till Norge för att smågreja lite någon sen kväll på rummet. Takeaparttopparna åker med också liksom elasticen....Tafsar ska ju också knytas...suck:-(

Pratade med Peter idag och han hänger med till Örebro så då blir vi två från FK Match som försvarar våra färger(vilka är färgerna egentligen?:-O) i alla fall......Ska beställa mask och maggotts, är ju inte så avancerat fiske där nere i Svartån...jokers brukar bara innebära snorgärs så det skippar vi...

Bowling i veckan nu då FK Match spelar semifinal, bäst av tre, om en finalplats i Björnfighten där en skoter ligger och väntar i förstapris. Peter och Nicklas blir de som får nöjet att dänga dit smurfgänget vi möter, håller alla tummar för att det går bra och hoppas några kommer för att heja fram oss eller håna motståndarna, det är valfritt;-)

Hepp/Mr P

More music

Gruppen Therapy...Albumet kom -94 och hette Troublegum...I like!





Problem...?

Ni vet hur det är...Man står där och jävlas, med något som egentligen borde vara en njutning...Kniven har pressats in i knäleden och med vana rörelser försöker man lossa underbenet från lårbenet...något som normalt bara sköljs förbi i snabb följd...De andra kroppsdelarna är fint styckade och upplagda för att paketeras och dumpas på olika ställen i omgivningen...Då...då flyger det plötsligt in en hel j-a fågel genom det halvöppna fönstret...Du tittar upp och knivjäveln slinter, fågeln skriker...du skriker...när kniven går in strax nedanför midjan på dig själv....Plaskljudet som uppstår när ditt eget blod träffar golvet är inget angenämt ljud och du tänker stillsamt...att det var då väl själva fan!....Du drar ur kniven och segnar sakta ner mot golvet, trycker dina händer mot det pulserande såret samtidigt som fågeln flyger rakt mot dig och ditt arma huvud....du försöker sätta upp ena armen för att slå bort fågeln...en korp artbestämmer du den till samtidigt som den sliter ena ögat ur dig och du ser dig själv sittande på golvet som en blödande fåntratt och enögd till råga på allt...Korpen halsar i sig ditt öga och hela vägen ner ser du på något underligt vis mörker innan ögat landar på en halvsmält sork i korpens innandöme....Du försöker resa dig och tar dig upp för att slipprigt halka handlöst på ditt eget blod....Smällen när du landar gör flisor av din ena höftkula...Du ger dig inte och försöker än en gång ta dig upp i stående när korpen anfaller på nytt....den här gången får du tag i den med handen och du kramar frenetiskt runt dess hals, den flaxar våldsamt och du känner en viss njutning när flaxandet avtar och livet sakta rinner ur fågeln...även  ur dig kommer du på och tittar ner på ditt fortsatt läckande sår, smärtan i ögonhålan och höften är galant högtravande och du kastar iväg fågeln mot öppna spisen där den naturligtvis tar eld....en sista flaxning förflyttar fågeln en bit ut på golvet och plötsligt sprider sig elden och du känner att det här är inte din bästa dag...inte ens näst bästa....Du faller ner på knä då smärtan tvingar dig....Elden närmar sig och du försöker förflytta dig bakåt och stöter då i bordsbenet på bordet där du travat upp kvällens offer i prydligt styckade delar...naturligtvis ramlar torsopaketet ner ...träffar dig tungt i ryggen och du faller framåt...Tar emot dig med tänderna som med ett smickrande, demolerande läte krossas mot ekgolvet...Du spottar ut tandbitar och smärtan är strålande...du ler när eldslågorna fattar tag i dig och din ena skjortärm....Du tänker...Våren är här och grillkväll står på programmet.......

Have a nice evening and take care:-)

Läsning....

image62

Ville bara upplysa de oupplysta vilken hyfsad läsning detta fotbollsmagasin är! En lång, förödande vacker artikel om Milan som får mitt Italienfärgade hjärta att vibrera av lust gör inte saken sämre......Att framsidan pryds av en sann hjälte och fullständigt makalös fighter är ju bara så rätt:-) Gennaro Gattuso!

Snart kommer mina tips och lyckönskningar inför fotbolls EM!:-) Semester är påtalad under EM och det blir fiske på dagarna och fotboll på kvällarna! Är inte det en perfekt semester så säg??

Vad tror ni om EM?? Segrare, profiler osv..........Å Brutte, du behöver inte säga Torres nu;-) Vet att du håller på HONOM nu när England blir sittande hemma och pimplar Old Speckled Henbärs....:-)

Kompisar...

Kompisar har man ju några av.....En del värre än andra;-) Sena nätter är en av dem väl förtrogen med och efter och under en sådan sällsam natt härförleden, påpekas bör ju att en del skadliga drycker naturligtvis inmundigats, hamnade min käre vän i någon form av digert sällskap...Iaf blev denne vän bjuden på en liten rullad sak och i tron att det var en vanlig jäkla cigg proppade han in den i sitt ofta bräkande gap...Körde väl nån Humphrey Bogart style light där men efter några bloss så kände han att det kanske inte var någon vidare....sort...som han rökte typ:-)
Starka grejer och helt plötsligt fick han hallucinationer! Så till den milda grad att fick för sig att han var förföljd....väldigt förföljd:-) Han blev helt enkelt skräckslagen....och för att rädda sig själv surfade han fram telefonen för att ringa larmnumret och begära hjälp(snacka om att det måste varit starka grejor):-) Han ringer......911!!!! Och får svar förstås:-) Tycker själv att det är helt underbart att denne vän tänker amerikanskt och INTE slår 112 utan väljer att slå 911:-) Nu kommer han inte riktigt ihåg vad slags svar han fick....men vad kan man tro....." Sir, stay put...We´re sending in the marines...keep your head down"....Eller nåt sånt:-) Kul så här i efterhand men kanske inte så kul just då...för honom alltså:-)

Nåja, finns mer att berätta om denna varelse som lyckas med fler saker än de flesta:-)

Jimmy Kimmel´s svar......


Sarah Silverman....

Ni kanske sett de här, om inte....kolla in...Rätt skoj....Sarah är ju ihop med Jimmy Kimmel(känd talkshowvärd)....


Solutions....Soul!


Musik att shoppa upp sig på!

Hepp....Hellacopters och Nicke Andersson släpper nytt:-) Ett av mina favoritband och att sen Nicke A gör ett synnerligen sympatiskt intryck gillas....Ödmjuk som mig ungefär;-) Plattan heter "Head Off" och att en av mina gamla favoriter också är inblandad som producent gör ju inte saken sämre...Chips Kiesby från Sator...Har man inte hört Sator har man inte hört nåt!:-)
Vill man höra mer av Nicke Andersson kan man lyssna på hans sidoband "The Solutions" . Kanon helt enkelt.



Ett annat band som släpper loss är ju gamla partybandet B-52´s....Bara att gå och köpa, dänga in i spelaren och blanda drinkar....som man sen dricker upp förstås:-)


Keep up the spirit....Dags för metegrejor....eller kanske dags att käka nåt, dra i sig 7 vinare, bli spirituell och väsa nidvisor om Bröderna Schulman samtidigt som man klipper tassarna av grannens katt och studerar det mänskliga psyket hos de små barnen som samlat sig i en ring i tron att man kör en trolleriföreställning;-)

Well, det sista stycket fick ni på köpet till mina musikyttringar:-)

Ha en bra helg....jag sitter väl här


Tips från Mr Pink...

Här kommer ett filmtips för kvällen och även en bok att bläddra i:-)



Filmen Once upon a time in the west, regisserad av Sergio Leone, är en lång saga:-) Klockar in på 2.39 och en film att se många gånger då den är så detaljrik att man får tårar i ögonluckorna.......Charles Bronson och den undersköna och gemytligt vackra Claudia Cardinale:-) Och inte att förglömma Henry Fonda! Filmen kom 1969 så några år på nacken har den ju...fast det har ju jag också:-)
Kuriosa är att storyn skrevs av  bland annat Dario Argento och Bernardo Bertolucci:-)
Hette i Sverige..."Harmonica-en hämnare"
Hyr eller köp och njut!

Boken är en bilderbok:-) Lättläst således....Ni som inte introducerats för Jan Stenmark tycker jag ska prova på....Mycket underfundiga bilder, roliga och smått tragiska....Kul!:-)

Ha en bra dag.....Skål/Mr P

Mete....

Okey, nu anmälde jag mig till Örebro....det bör ju iaf tvinga mig lite att göra iordning metegrejorna...kan ju fan inte köra med samma tackel som för 7 år sedan;-) Tävling där om två veckor och att gilla Örebro är lätt:-) I regel gott om fisk, bra peggar, ganska lättacklat( nu när man slipper rigga 10 löjspön;-)) Tråkigt dock att Örebrometarna lagt ner sin klubb:-( Alltid bra arrangemang när de kört sina tävlingar. Nu tar P.Dahlström och Talberg över och det blir nog lika bra hoppas vi.
Fast en annan har ju en morbid dragning åt löjhållet och hoppas naturligtvis att det blir löjfiske:-) Hoppas någon mer tänker hänga på, Peter lät intresserad så hoppas vi blir två som åker iaf.....


Så här såg det ut i Örebro en jäkligt vacker vårdag för några år sedan:-) Håkan är det som fixar jokers

Blandat...

Vet inte om ni såg Parlamentet i söndags? Brukar väl inte själv kolla på det så ofta men iaf så tycker ju jag att Henrik Schyffert är Sveriges roligast man....iaf ibland:-)

Kolla in den här länken och när Tips från Coachen säger åt honom att "gilla Norrland":-)

Bowling

Hepp...på söndagen bar det iväg till Rättvik för kvalspel upp till division två för Siljan Bk.....Vi skulle möta Domnarvets Bk i bäst av tre matcher.
Mr Pink blev uttagen i laget trots bristande träning men tänkte väl ändå att det ordnar sig:-) Nu gjorde det ju inte det och vi blev sopade av banan.....Stryk med 4-16 i första matchen och i andra blev det 7-13...Surt!
Själv bowlade jag som en afghansk päronplockare med händerna i gips.....Så jävla uselt! 615 poäng på fyra serier var inget jag kände mig vara stolt över...faktum är att jag ringde Eritreanska konsultatet och beställde uppehållstillstånd, ett tvåårigt tillstånd.....Vi får se hur det går?
Glädjande var dock den alltigenom stabile Mr Pink´s tidigare spelpartner i de famösa Pink Balls som rullade kula så fabulöst bra...890 och 800 poäng i de bägge matcherna över 4 serier! 890 tillika dagsbästa overall! Även nytt klubbrekord för Siljan Bk....Killen är i form....Bra spelat Göran!

Siljan Bk laddar nu för nästa säsong och hoppas på utveckling och stabila spelare:-)

Själv var jag ner igår, direkt efter La Dentistas mordförsök, och fick ihop en riktigt bra serie, 267 poäng, hade några bra till så hoppas formen kan återvända snart nooooog!

Lev välGenmanipulerad fläsklägg

More to come....Skuråsen

Ny dag idag och tänkte kort  berätta om eventet förra helgen som blev lyckat där uppe på skogen:-) Mycket trevliga gäster som trots klibb under laggarna inte klagade....Snödjupet mättes upp ute på myrarna och ca 1 meter var det som låg där och inväntade vårsolen, som vi dock inte såg så mycket av den dagen då det snöade och blåste en aning.
Vi åkte en rätt bra vända som vid vändpunkten innehöll eld,lunch och kaffe, nymalt på plats och tillagat över en öppen eld....Ekologiskt förstås!:-)
Något om att göra upp eld...Mr Pink har en princip som gör det hela till ett vågspel;-)....Man får bara använda en tändsticka! Slocknar den så blir det till att käka kallt, frysa eller vad som nu står på schemat:-O En tändsticka...only one....uno fiammifero....Nu fick vi ju eld och den värmde sköööönt:-)

Dagen avslutades runt tvåsnåret (om nu mitt minne är hyfsat intakt) Där bar det sen iväg till Fryksås hotell för våra gäster som där skulle avnjuta spa, massage och en trerättersmiddag.

Allt som allt en nice day och Knogen, tack för samarbetet!:-)


Back again....aaaaaaajjjjjj!!!

Ja,hemma igen från Norway....Dundrade in på tandläkarmottagningen på eftermiddagen då jag hade det mycket tvivelaktiga nöjet att genomgå en förödande rotfyllning...Fy fan! Lutade ikull mig i stolen och gapade som vilken lördagkväll som helst på herrklubben;-)...La Dentista öppnade upp och tyckte inte att bedövning skulle behövas....Kunde väl vinka med handen om det gjorde ont....Inte f-n vinkade jag:-( Gick en kvart sen frågade hon om det gjorde ont...Vickade på huvudet som en lärkvinge! Jakande alltså!
Sopade i lite medel mot baksmälla rätt in i nervtrådarna....uuuääähhhh.....Sen började hon snirkla och köra upp sina rotkanalsrensare in i MINA nervkanaler....kände mig som Dustin Hoffman i Maratonmannen, om ni kan er filmhistoria....Kommer ni ihåg vem som spelade tandläkaren???:-)

De där rensarna kändes som de var minst 7 cm långa....De var säkert det också då jag helt klart kände kittlingar när huden tänjde sig i pannan när hon höll på!......Plötsligt ville hon ta en bild..! På vadå, undrade jag.....Varför nu?!Så jäkla snygg är jag inte med munnen på vid gavel som en debil idiot och saliven ansamlad och väsande i de bakersta regionerna av munhålan ....Hon skickade upp stolen i sittande läge, jag hängde med naturligtvis...Tre rotkanalsrensare fastsatta i tanden och så säger hon åt mig att nu får jag inte bita ihop för då kan jag trycka in dem längre....Okey, som jag inte fattat:-O...Jag ser verkligen ut som en debil idiot......Okey, nu ska hon in med grejer i den redan för lilla munnen så att fotot kan bli av...å den ska jag naturligtvis BITA I!! Nu fattar jag ingenting BIT IHOP, BIT INTE, BIT IHOP.......Nu känns det verkligen som jag är förflyttad till svartklubben jag brukar besöka......Nåja, biter ihop lite och naturligtvis tar de där j-larna i! Min mage är börjar bli i olag, svetten tränger fram ur min alldeles för tjocka pannhud och jag känner sakta hur blodet försvinner ur min arma skalle....Bilden blev inget bra, vi tar en till, säger LaDentista då! För att göra en alldeles för lång historia en aning kortare så tog hon en bild till....mitt blod försvann ännu längre ner...vilket normalt borde vara en glädjens stund men så icke denna gång.....Höll alltså på att svimma för första gången i mitt liv....Klarade balansgången mellan liv och död;-) och vinkade snabbt ner stolen, in med en kall bira...nä, en kall handduk över panna och upp med fönstret.....De fick nu jobba i iskyla resten av tiden vilket kanske då förklarar att de avbröt i förtid och nu har jag en tid igen för att rensa längst IN/NER i kanalerna:-( Puh.....I´m still alive i alla fall så det känns ju bra:-)

Tycker ni jag är känslig?...Det var MYCKET värre än det jag beskrev ovan;-) :-)Jag är en känslig själ ju......

Snart tillbaka med mer bokstäver

Take care

Hektisk helg....

Puh....helgen var smått stressig även om det är avstressande att dricka rödvin med Grev-Nils aka Nilox aka Ola Ström aka Gessle;-)
By the way så har den här bloggplattformen verkligen problem nu med sina verktyg verkar det som, tydligen någon avtalstvist också så den ligger nere stundtals. Hade ju tänkt skriva några rader igår men gick inte att logga in:-(

Nåja, får försöka rita ner något från Norge, åker ju dit och gör några timmar nu:-) Lägger upp några bilder från helgens event tillsammans med IMAGOTOURS....Skidåkning vid Skuråsen...

TÄVLING:-)

Okey, här kommer en inskränkt lokal gissningstävling..:-) Första rätta svar vinner ett pimpelspö

Vilken bäck/vattendrag är bilden från???

image36

Eldning...always fun

Så har man rullat hem igen efter en heldag med eldning/uppvärmning av stugan IMAGOTOURS gäster ska tillbringa natten i.....Lyckades klämma upp termometern i 29 grader iaf:-) Ska nog räcka till....Jonas med gäster anlände runt 18.20 så då lämnade jag dem, de tar en kvällstur på skidor och lockar på lite ugglor för att sen avnjuta kvällsmiddag och abborrfilé:-) Själv ansluter jag imorgon tidigt för en längre skidtur...Tur man är ett sådant fysiskt praktexemplar;-) att man pallar med lite skidåkning....

By the way....Var det någon som nämnde att våren är här?!! Nåja....inte där jag var idag iaf:-)

Här är några bilder där lite utrustning, stugan och snö syns......

Börjar bli dags.....

image29

Börjar bli dags att använda grejorna...eller hur??!!:-)image30

Puh...home again...

Då var man hemma från Norway igen....Är lite stressad nu och det är ju aldrig bra ju...Levererat lite fiskegrejor åt olika håll, Mr B ville ju ha lite nya jerkrullar:-)För att inte tala om Mr B..orås;-) som nu får jerka och jigga i hemmavattnen till att börja med:-)

Ska ut och åka bräda, eller nåja, två brädlappar, nu i helgen...Hjälper IMAGOTOURS med gäster, det blir skidåkning och ugglelock:-)Å så abborrfilé till kvällsmiddag...NORSK abborrfilé kan tilläggas!

Senare ikväll blir det möte på bowlinghallen angående landskampen jag ska anordna i regi Siljan Bk...Eller landskamp och landskamp...ett klubbutbyte i alla fall:-)

Ikväll kommer även "Ola Ström" ;-)hem till Orsa igen...Kan nog bli nån "läsk" på lördagkväll misstänker jag:-)

By the way, har ni lyssnat igenom plattan med Duffy?? Skööön musik!image28

Allt för nu.....Hojt/Mr Pink

Norgetripp....

Jörgen hämtade upp imorse 06.35 för resan till Naersjön ovanför Hamar i Norge. Laxen och Weine hamnade också så småningom i bilen. Tog längre tid än beräknat och 5 minuter innan utgång parkerade vi bilen och lite stressigt var det.
Förhandsrapporterna spådde om ett fantastiskt fiske med tippad segrarvikt över gällande rekordet på sjön, 22 kg. Jag och Jörgen drog iväg till norrändan och WP och Laxen till den andra änden av sjön. Fick visserligen fisk direkt med det avtog snabbt och man fick 2-3 fiskar i hålen...Efter en timme kändes förhandsrapporterna som ganska svåra att nå upp till och efter två timmar när jag kikade ner i skryllan och såg mina 2 kg skvalpa runt där nere kändes det...ja...tungt. Jörgen stolpade iväg norröver och själv bar jag min smidiga kropp, dock kanske aning tunga, en bit tillbaks....Niklas Strengelsrud kom gåendes och när även han bekräftade att det var rejält trögt så trodde åtminstone inte jag på några 20 kg...Nåja, skam den som ger sig så jag gjorde som jag brukar...borrade på...borrade på....svor...borrade på....svor ännu mer....borrade på...pissade och slog en blick ner i skryllan igen, denna gången efter tre timmar....Ingen ökning.....Bytte riktning igen och drog iväg inemot land, slog ett hål och plötsligt nappade det...Avslutade på det stället sista timmen och fick väl ihop 7 kg där, bl a en 6 hektos och en 4 hektos. Hade sammanlagt 171 fiskar och vägde in 9385 gram, kom på 16:e plats och fick sista pris.
Jörgen sprang klockrent och fick vara med om ett grymt fiske sista timmen, drog ihop 19,4 kg. På det slutade han på tredjeplats.
Laxen fiskade bra i sin del av sjön och hade antagligen bäst av de som var där. Kom 6:a med sina 12470 gram. Weine slet ihop 8 kg och blev 4 i oldsmobileklassen;-)

Finn Erik Lerdalen från Raufjoringen fiskade stenhårt och bra, dagens högsta vikt på 23190 gram. Bra jobbat, Finn Erik!! Dag Even Nygårdsetter kom tvåa med sina 19940 gram. Åtminstone de tre första i herrsenior avslutade på samma ställe långt nord i sjön.

Lagtävlingen blev stenhård men där segrade di svenske gutterna!:-) Jag, Laxen och Jörgen hade 41,3 kg tillsammans och jag tror segermarginalen blev 4-5 hekto.

Nu är det dags att gå och lägga sig....Klockan ringer 03.30 för avfärd till Norge och Kongsvinger...Puh!

Naersjön kommer få fler besök av oss, det är ett som är säkert. Mycket trevlig sjö att fiska på!

Resultatlista finns på www.raufjoringen.no


Jörgen surar med gädda, Lagsegrarna, Grabbarna från Åsen Tasken, Fisen och Blåsen, Finn Erik är stolt gutt, Weine glisar upp sig

Brax....

...för att liva upp fiskenerven lite:-) Tidig morgon i somras....Jag och Jörgen...





Movietime



Så här ska det se ut:-) Mr G visar kurvan....å om ni kollar noga även sin välutvecklade biceps;-)

Magiskt....

Var ju ner i hallen för möte och när det var avklarat vem kommer in i hallen för en stunds träning om inte en tredjedel av det magiskt lysande laget Pink Balls!:-D Visserligen är laget nu mer vilande men med två av de ordinarie medlemmarna i hallen samtidigt spred sig väldoften och stjärnglansen höjdes en hel termometer celsius;-)....Mr Göran hade även vädrat lädret och införskaffat två nya klot...Hammer var namnet och det var bra skjuts i klotet när graciöse Pink Ballsliraren glänste iväg kulan...Daskade in några bra serier och får jag bara till den här bloggen och min skalle så tänkte jag försöka få in ett eller några filmklipp på hur man slår en strike:-)

Pink Balls var på sin tid genant vackra och timida, deras aura var av det strålande slaget och varhelst de skred fram tindrade ögonen på motståndarna...Ni som är för unga för att varit med, misströsta icke...Ska försöka få fram några pergament med bilder från den tiden det begav sig;-)

Hittade två bilder direkt,till att börja med, på Mr Pink himself efter seger i den individuella tävlingen där man inkasserade några tusenlappar.Med på bilden syns även den eminente MoS, som hade koll på grejorna! På bilden ser ni även vår extravaganta matchskjorta med de nödvändiga ödmjuka orden tryckta på baksidan...:-D

" We love the smell of Pink Balls in the morning...It smells like victory!"

image20image21

Film...

Såg ni Outsiders igår förresten? En gammal klassiker från -83 med grymma skådisar och i regi av Francis Ford Coppola...Bra film helt enkelt:-)

Se mer om filmen här....http://us.imdb.com/title/tt0086066/

Fredagens vedermödor...

Imorse stämplade man upp kroppen rätt tidigt..Lätena när kroppens alla 206 benformationer faller på plats får kyrkklockorna i Nyköping att rodna....Men man tar sig upp och gläds åt det:-) Nåja, hivade in en lunta med månadens papper till revisorn...Körde upp till föräldrarna och snikade i mig några kaffestänk samtidigt som vi drog ett whiskylotteri..Tro fan att jag vann!:-) En tolvårig Caol Ila står nu mer i hyllan och väntar på att bjudas ut...hörde du Brutte?!:-)

Åkte ner till mitt förråd där jag snabbt och hantverksmässigt (hmmm) borrade upp några konsoler där jag hivade upp mina elbåtmotorer...Försöker städa och organisera om en aning där och förhoppningvis fortsätter jag snaaaart:-) Har så jäkla mycket grejor och måste nu få klart med metegrejorna så säsongen kan börja...Knyta tackel och tafsar, kapa till cuppingkit och byta elastic är väl det som står närmast.

Därifrån ner till bowlinghallen för att hyvla upp banorna lite med mitt Morichklot....Måste ju träna och slipa formen om skotern ska bärgas:-) I och för sig tror jag det kan ordna sig ändå då mina lagkamrater är stabila och grymma! De vann första matchen av tre i onsdags och vinst i en till och vi är ett steg närmare finalen.
Blev inga toppserier men gick skapligt ändå för att vara första på länge i hemmahallen, hade fyra godkända...197,194,193,191....spelade 8 serier...Blir nog kanske en sväng till imorgon:-)

Annars tänker jag lite på Arsenal-Liverpool som möttes i CL i veckan....Den omtalade straffsituationen...hmmm..Nog fan hjälper Hleb till så det heter duga! Men det är ju så idag...alla ramlar om så även en liten skalbagge skulle flyga in i kroppen på dem...Själv ramlade jag aldrig uppe på Mässbacken;-) Jo, en gång förresten....då lossnade nyckelbenet från fästet...Tungt fall:-) Haha....

Nä, nu är det dags att dallra iväg till möte med hallchefen om landskampen i bowling som går av stapeln i slutet på april...

Take care/


Norske gutter...

Våra norska fiskekamrater har lyckats höja temperaturen i fiskenerven rejält! Tävling i Norge på söndag nära Moelv och det rapporteras om grymt fiske, fiskar mellan 100-500 gram och väldigt på hugget....Tippade segrarvikter på mellan 20-30 kilo....Vi blir fyra stycken som åker vad jag vet än så länge...Stormen, Laxen och WP hänger på så det blir ett gott gäng som provar den norska fiskelyckan:-) Ska bli väldigt kul....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Passar på att gratta Stefan som vann Hedsjöpimpeln och även trixade till sig segern i Älvdalen i veckan...läs mer på www.ovansiljanssfk.blogg.se

Serverproblem....

Då fungerar æntligen bloggen igen! Stora problem med ett serverbyte har orsakat helstopp på bloggen....Men nu ska det fungera igen.

Sitter i Norge och skriver om ni undrar øver konstiga tecken:-)

Snart åter med svenska tecken och mera skrifter

RSS 2.0