Nationalisterna

Tänk att jag har ingen aning om när det blev så.
 
När att vara realist blev synonymt med att vara helt jävla dum i huvudet. 
 
Men så är det nu.
 
Tack för det, nationalister
 
***
 
Och
när jag ändå är inne på det. 
Nationalister. Eller idioter om man så önskar
Hur fan orkar ni ens vädra era stinkande åsikter? 
Närmast nu i EN deltävling i Melodifestivalen. EN jävla mellanakt.
Då går ni igång utan rim och reson över att någon ändrar texten från Norden till Jorden i Du gamla, du fria
FRÅN NORDEN TILL JORDEN!!
 
Konspirationsteorier in masse. Inte minst av stolpskotten på SVD. Ivar Arpi som exempel.
 
Alltså om någon vill komma hit och köra en trubbig tjärvedpinne i ena ögat så vore jag tacksam. Ända in till bakväggen på skallen. Lovar att det inte är tungt då det troligen är rätt tomt från ögat och till bakväggen.
 
Befria mig från det här. 
 
Världen har blivit galen. 
 
Och så har ni, nationalister, börjat lobba för att det vore bra om Donald Trump blir president. Och att det vore bra om vi i Sverige fick någon liknande.
 
En sak är säker. Det borde gjorts en jävla massa fler aborter genom åren. 
 
***
 
 
 
 
 
 

The good old days.....

Ja, helt klart en hommage till de gamla skaparna av kultklassikerna. Ruggero Deodato och Umberto Lenzi som gjorde "Cannibal Holocaust" och " Cannibal Ferox". 
 
"The Green Inferno" skapad av Eli Roth. Hyfsat hantverk om än ingen höjdare i min värld. Dock värd tre stycken okokta skenben i betyg. Se den inte om du inte klarar av att man gräver ur ögon med fingrar eller föralldel, rena styckningscener ;-) Hohohoho.....
 
 

82

Mår som en piprensare som fastnat i halsen på en vandrande pinne. Eller så mår jag som pinnen som fått en piprensare i halsen. Inte fan vet jag. Ohälsosamt håglös. Uttjänt. Depraverad. Fet. Glädjelös. 
Inga lösningar finns att presentera heller mer än om man skulle prova på en rejäl dos atomnummer 82. Äh, blir väl nån jävla miljöskandal av det med. 
 
Stoppar in en tavelkrok långt in i örat få se om jag kan fiska ut den med en snigeltång. En sysselsättning så god som någon. 
 
Inväntar resultat från DM-serien också. Hoppas och tror att det gick vägen individuellt precis som det gjorde i laget. Men man lär väl inte ta ut nåt i förskott för då är man väl första reserv eller nåt annat otjänligt.
 
 
 

Orsa Match Open 6-7 augusti 2016

Dags att flagga för Orsa Match Open som vi kör, som vanligt, första helgen i augusti. 6 och 7 augusti är det således dags. 
Vi kommer snart att ta beslut om hur vi tänker köra tävlingen i år. Möjligheten finns att det blir Lillån som blir tävlingsplats bägge dagarna. Önskemål kring detta har framförts. Ni får gärna kommentera och ge mig era synpunkter. 
 
Övrig information
Tider bägge dagarna: Anmälan 08.00 Lottning: 08.45 Tävlingstid: 11.00-15.00
Senior och juniorklass
Startavgift: 500/250 SEK Betalas på plats
Max deltagare får vi återkomma till
Anmälan sker till Kenneth Lilja kunta1@telia.com eller sms +46 70 2961788
Vi käkar gemensam middag på sportbaren på lördagkväll. 
 
Välkomna med anmälan
 
 

Vomit......

En spontan och fantasifull magsjuka klev på mig natten mot måndag vid 02.20. Som litegrann av den kontrollfreak jag är så blev det sen jämna intervaller på ca 1.05 timme med Mr Kreosotstyle plus nr 2. Höll på framtill 09.00 ungefär innan intervallerna blev längre. Runt 18.00 avslutades det hela åtminstone vad gäller att klämma fram några droppar galla mellan tänderna. En relativt lindrig magsjuka ändå för att vara mig. Det normala är kortare intervaller och ihållande minst 24 timmar. Det är kul. Och inte minst intressant, eller hur? 
 
Nu börjar man ramla in på banan igen och strax åker sjömansstövlarna på då båten till Riga ska äntras för en helgtur. Blev en spontantur då pengarna ändå är slut. Sitter inte V7:an på lördag simmar jag sista milen i skärgården, rycker navelpluggen och sjunker. Alltid nåt för vrakletarna att hålla på med. 
 
"Öppna ögonen, se verkligheten, naiva godhetsapostlar, pk-media, vänstermedia, vänster, vänster, vänster"...............Fan vad ni är tröttsamma, ni små SD-troll. Så blir ni ledsna när ni blir kallade korkade och får lilla offerkoftssnibben i ögat och börjar gråta. Patetiskt.
 
Om jag är trött på människor? Ja.
 
Om jag är trött på mig själv? Ja
 
 
 
 
 
 

Feelgood...

Mitt mående kan mest betecknas som detta. Alltså inte som kvinnan som är under attack, mer som den andra......saken. Grym film för övrigt. Titta inte om du är känslig. Eller gör hur fan du vill. Fast jag mår nog mest som kvinnan som upplever sig under attack då detta egentligen är hennes hjärnspöken. Vem fan bryr sig? 
 
 

Pimpeltävling 3:e DM

Sladdade förbi Fäsa och plockade upp honom och Daniel Lovén tidigt imorse för avfärd mot Skramsen, norr om Dala Järna. Fäsa hälsade glatt från fönstret när han såg att jag kom. Jag fick fingret och ett leende. Allt som vanligt alltså :-)
Hade aldrig satt min fot på Skramsen så det var en ny upplevelse. Rumlade iväg längst bort i västra änden. Förhandsrapporterna var lite tvetydiga. I alla fall hade någon tävling vunnits på nästan 5 kg så det lät som att det skulle kunna vara en bra vikt. 
Rönnbäck och Morelius spatserade in i den bortersta viken tillsammans med mig och när startskottet gick så såg jag att Morelius fick fisk direkt. Inget för mig i första hålet men i andra blev det ca 20 stycken. Kändes som man ändå fick en bra start. 
De andra två fiskade på i ena hörnet och jag i det andra. Så småningom drog de sig längre och längre bort och lämnade mig ensam. Bestämde mig för att vara kvar och ha tålamod. Fick fisk ganska jämnt hela tävlingen. Några bomhål förstås. 
Sista timmen gick jag längre ut och där var snittvikten högre på fisken och hade ett riktigt bra hål där med 23 firrar i 60-70 gramsklassen. 
Fiskade trekrok hela tiden. Tappade två bumlingar tyvärr som gissningsvis låg närmare kilot. Linan gick av vid den första (knuuuuutjävel) och den andra släppte efter ett litet tag. 
 
Hade ingen aning hur långt min fisk skulle räcka. Fick ihop 208 stycken och gissade att jag hade ca 6 kg. Nu var det lite mindre 5882 gram. Men det spelade ingen roll. Blev fyra och ännu en placering att räkna in i DM. Nu gäller det att utplåna 14:e placeringen från Barken så kanske det kan ordna sig med Sm-biljett. Men det är tuffa papper och inget är klart. Sista tävlingen går i Grangärde(inbillar jag mig) om två veckor. Då avgörs också lagtävlingen. 
 
Herrklassen vanns av Erik Södergårds, 7300 gram
Tvåa Per Morelius, 7000 gram
Trea Laxen 6,4
Fyra Jag 5,9
Femma Jonas Gustafsson 5,8

RSS 2.0