More to come....Skuråsen

Ny dag idag och tänkte kort  berätta om eventet förra helgen som blev lyckat där uppe på skogen:-) Mycket trevliga gäster som trots klibb under laggarna inte klagade....Snödjupet mättes upp ute på myrarna och ca 1 meter var det som låg där och inväntade vårsolen, som vi dock inte såg så mycket av den dagen då det snöade och blåste en aning.
Vi åkte en rätt bra vända som vid vändpunkten innehöll eld,lunch och kaffe, nymalt på plats och tillagat över en öppen eld....Ekologiskt förstås!:-)
Något om att göra upp eld...Mr Pink har en princip som gör det hela till ett vågspel;-)....Man får bara använda en tändsticka! Slocknar den så blir det till att käka kallt, frysa eller vad som nu står på schemat:-O En tändsticka...only one....uno fiammifero....Nu fick vi ju eld och den värmde sköööönt:-)

Dagen avslutades runt tvåsnåret (om nu mitt minne är hyfsat intakt) Där bar det sen iväg till Fryksås hotell för våra gäster som där skulle avnjuta spa, massage och en trerättersmiddag.

Allt som allt en nice day och Knogen, tack för samarbetet!:-)


Kommentarer
Postat av: Knogen

Tack själv broder! Utan din hjälp hade det inte på långa vägar blivit så lyckat. För det måste man ju säga att det blev. Kanske mer än så också, men då blir det ju skryt, och sånt håller ju inte vi blygsamma varelser på med ;-D

Jag ska tipsa våra gäster om den här bloggen, så de kan se vad de gjorde...och så :-)

2008-04-19 @ 13:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0