Skogen och inkompetens

Idag bar det iväg till skogen för lite bärletning....Tänkte mig att plocka ihop en del hallon och blåbär till filtallrikar framledes:-)
Blev ju ingen direkt succé då de ställen jag var på inte härbärgerade några bär i större mängder....Var upp på Signilsberget först för att fortsätta upp förbi Näckådalen, vidare över Untorp (of course) och sedan en vända upp emot Prästvallen. Alltid skönt att befinna sig i skogen och se lite vidsträckta vyer.
Oasfalterat.......å på väg tillbaks
 
Var även in i Untorp och kollade av lite material till helgens Matchkamp, metarnas egen olympiad:-) Går visserligen varje år men vafan....Dags på lördag och jag försöker krysta fram ett par nya grenar, vi får se hur det lyckas...

Tog en promenad på kvällningen och landade på bowlinghallen lagom till träningen, var inte med själv men tänkte mig lite krubb i kistan....Nu är det ju så här att jag är en trött och irriterad jävel stundtals, något som retar mig kopiöst är dålig  och slapp service i kombination med inkompetens....Så när min macka landade på mitt bord knackade jag på brödet med kniven...Ja, just det ja...Besticken fick jag senare eftersom jag fick lov att fråga efter dem...Här tänker de inte speciellt mycket...Nåja, brödet var en ciabatta med kräftfyllning...En fullständigt stenhård ciabatta....Slevade i mig fyllningen och lite av innanmätet innan jag skred fram till disken och tjejen som serverat mig....Talade om att den här mackan var fullständigt usel, fyllningen var okey, men sånt här får ni inte servera fler gånger.....Hon tar lite i mackan med fingrarna och säger...jaha...........JAHA!!! Är det allt man kan få ur sig när en gäst blivit serverad något som aldrig skulle fått lämna köket?!
Blir så jävla trött på det här....Har varit med om flera små grejor sista veckorna och nu får det vara nog.....Fattar inte var de får tag i de som de anställt?? Är en fullständig gåta för mig var de hittar sådan inkompetens......En snubbe stod med händerna i byxfickorna vid spelautomaterna förra veckan när jag stod och väntade på att få en meny och bli tillvisad en plats....Han såg mig men det tog ändå ett tag innan han släntrade över......

Nä, nu ska jag nog vila lite....känner att mina överreaktioner börjar ta överhanden;-) Men hursomhelst...Fy fan för dålig service!
Något som för övrigt genomsyrar stora delar av Mora/Orsa´s etablissemang.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gubb Grinig.

2008-08-25 @ 21:01:02
Postat av: Storm

Lugn o fin nu Kenneth ;-)



Jag kan tala om att det finns massor med blåbär i trakterna av Stordammen ! Efter min 7-8 kilometersvandring under lördagen så upptäckte mycket saker förutom abborrar !



Tog barnen med mig och svängde in 200 m mot Stordammen, hyvlade upp 20 liter på 1 timme på söndagen !



Hae't Gött och glöm inte bort att andas !

2008-08-25 @ 23:02:54
Postat av: MoS

Det var bättre på den gamla goda tiden va? ;-)

2008-08-25 @ 23:38:28
Postat av: Pink Angel

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa MoS :-)

Det var såååååååååååååååååå mycket bättre :-)

Förstår inte hur man kan köra något som är så bra helt i botten :-S :-(

2008-08-26 @ 09:04:17
Postat av: Mr Pink

MoS....Mycket bättre!:-)



Storm, då ska jag nog ta en vända ditåt för där jag var igår var det iaf tomt...Andas är jag duktig på även om det ibland blir lite stötigt;-)



Gubbgrinig....Ja, varför inte? Helt underbart att vara så ju:-)

2008-08-26 @ 09:05:28
Postat av: Storm

Vill du få reda på bästa stället ? Ring !



Hae't Gött !

2008-08-26 @ 22:46:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0