Luciamorgon

Lucia idag....Kollade på teve imorse och det var nån barnakör som skrålade runt låtar som jag inte kände igen....Luciakören sjöng också låtar som knappt träffat mitt musiköra....Var är alla låtar jag hörde i Stackmora skola tidigt 1800-tal? Är de liksom ute nu? Tipptapptipptapptipptapp....Vad e d för fel med den?
Till råga på allt satt det en trubadurknäppare med gitarr där, hans kompis spelade på nån jävla trumma.....klädda i brun skjorta och svart väst, frisyr som Staffan Westerberg! Vafan...ska man behöva få traumatiska upplevelser direkt på morgonen?!
Sen var de ju skåningar allihopa....inget ont om skåningar....men nog hade väl tidvattnet fått skölja bort den delen av vårt land;-)
Ärligt....visst hade det varit uppfriskande för tillställningen med en McClanetyp som rusat in....I SLOWMOTION...förstås.....Hagelbössa i hölstret på ryggen.....Slänger sig in och flygande i luften drar han bössan från nacken och pumpar skott efter skott som sliter sönder de vita skrudarna i vibrerande kaskader av julfärg....kaoset är livgivande när de små barnkropparna slits sönder och samman i formidabla.......NEJ! Nu barkar det ur igen;-)

Fast det kunde ju varit en reklamfilm för Norma..........................NORMA...CALIBER 12....MAKES PEOPLE BLEED....BUY BAND AIDS FROM SALVEKVICK!

Okey, kanske inte då;-)

Kommentarer
Postat av: Catwoman

En annan vsr ju ute på ett improviserat lussetåg 7 imorse, med kronan på sné och raspig stämma. Då vankades gamla godingar som Goder morgon osv, vi skulle ha behövt en stjärngosse som dig då!

2008-12-13 @ 13:52:57
Postat av: Pink Angel

Vet inte vad ni fick för undervisning där uppe i skogen :S tydligen inte 100 procentig ;P I centrum så sjöng man TippTapp TippTapp Tippe Tippe TippTapp Tipp Tipp Tapp ;):D

2008-12-13 @ 17:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0