Flugfiske

Wobblade över tröskelpartiet alldeles för några sekunder sedan...(å hamnade här på en gång, get a life..sucker!)...i blöta fossingar...Neoprenvadare i gassande sol är en smula transpirations....ja....en smula transpiration...helt enkelt:-)

Var i Unnån, det gamla diket:-) som är så otroligt vackert....Än en gång besök i Liljas höljor, den här gången med en 16årig pojk och hans farfar som ville lära sig flugfiske som de aldrig provat på någon gång.
Efter ca 30 minuters instruktioner så fick de börja fiska så smått och det blev en hyfsat lyckad kväll med mycket nöjda gäster. Pojken fick 8 harrar (största 33 cm), 1 bäckröding (ca 30 cm) och 1 öring och var mäkta belåten med det. Farfar som inte fick lika mycket stöd av herr Instruktör, lyckades fånga 2 mindre harrar. Själv drog jag en 30 cm öring i första instruktionskastet:-) All fisk fick gå tillbaka och simmar fortfarande omkring med ett leende på läpparna.....

Fin kväll hursomhelst och det började nappa skapligt bra nu när vi åkte hem, blev ju lite skuggigare och solen försvann lite....

Nu blir det en dusch och sedan en sista planering inför morgondagen och resterande vecka....Kommer nog att vara rätt slut på lördageftermiddag när allt är klart...Då blir det nog en...driva flaskor rödvin, gärna italienskt:-)

Kommentarer
Postat av: Geir

Kan du lage en top 5 lista av dina italienska vinar???

2008-07-23 @ 22:29:34
URL: http://www.raufjoringen.no
Postat av: Fredrik Samuelsson

30cm harrar och Italenska vinare..

Själv uppskattar jag storlax och Rioja..



Men vi är ju alla olika :-)

2008-07-24 @ 10:03:33
Postat av: Lilja

Ska nog kunna få till en topplista, Geir:-)



Fredrik, storlax och Rioja låter ju inte helt fel det heller:-) Men vafan, jag kan skippa både harrar och laxar för ett gott vin:-)

2008-08-02 @ 20:57:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0