Vassklippning för Fk Match

Igår fredag var det dags för vassklippning för delar av Fk Match. På schemat stod en liten tjärn(Kricken) som ligger rätt centralt i Orsa, där de boende haft önskemål om att få vassklippt och därmed en öppen vattenspegel....Vi började tidig morgon med samling och iordningsställande av vassklippningsaggregatet och räfsan. Jörgen hade sin båt och så hade vi min och Bruks Linderbåt.
Efter diverse motorproblem kom vi iaf igång:-) 

Efter tre timmars riktigt skitjobb kom vi fram till att avbryta då det helt enkelt var för mycket växter att klippa och få undan! Det var så tjockt att propellrarna på våra motorer lindades in med växter så till den milda grad att de knappt gick runt....Vi avbröt som sagt och förflyttade verksamheten till Lillån där vi klippte av det lilla som växt upp där....Däremellan bjöd Fk Match på lunch där vi höll oss till det magra alternativet, räksallad:-)

Stort tack till alla som hjälpte till, Jörgen, Peter, Göte och Hasse!

Vad gäller Kricken´s fortsatta öde så måste det till grövre utrustning om den ska kunna rensas på något vis. Vi kommer att meddela kommunen detta så de är informerade.

Några bilder blev det också



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0