Don´t mention the war...

Som så ofta förr.....Publikfriarna Portugal som efter första matchen hyllades och där försvaret nämndes som kanske det bästa i EM....Hrmmm, vill ju inte direkt säga det;-) men det uttalandet sågade jag och idag visade det sig att det krävs ett försvar för att vinna...Det har/hade inte Portugal.
Tyskland riktigt bra och håller inte alls med kommentatorerna om att Deco var planens kung....Ballack ÄR kung! Tyskland som av många sågats i gruppspelet och ansågs inte ha en chans mot Portugal visade att det finns växlar att lägga i NÄR det gäller....

Rätt kul med kommentator Hussfeldt....Han har en osedvanligt "positiv" blick och kommenterar ofta passningar så här...." här kommer Simao på kanten....slår en BRA PASSNING.....som går till tyskarna..."  Rätt kul, men alltså själva epitetet BRA passning borde väl trots allt innebära att den når rätt adressat, eller hur?!:-D Han säger det ofta, väldigt ofta....Bra passning och så går bollen till motståndarna....Jaja, låt de hålla på...Och det var fantastiskt vad tyst Kåmark var i andra halvlek och att han han höll på portugiserna lyckades han inte hålla hemligt:-)

Nåja, godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0