Europamästerskapen startat...

Slet upp kroppen halvsex i morse...på en söndag...Städat toaletten och gjort rent på balkongen...Har väl något fel i huvudet:-O:-) Okey, det behövs inte påpekas ALLA fel.....

Glodde mig igenom de två första striderna igårkväll....Att Tjeckien inte imponerade mot Schweiz och ändå vann med 1-0 är ju, trots dåligt spel, starkt. Schweiz var det lite bättre laget i mina ögon men räcker naturligtvis inte till och åker nog ut redan i gruppspelet. De hade dock en vänsterback som var bra, Ludovic Magnin, en liten kalskallad och terrierbegåvad sak som imponerade lite smått. I Tjeckien var det inte mycket att glädjas över rent individuellt...möjligen backspelet från Ujfalusi som gjorde en felfri match. De får höja sig ett snäpp om de ska gå vidare, helt klart.
Andra matchen var Portugal mot Turkiet och portugiserna har ju helt klart ett bra lag även om tron är att deras mittfält kommer att vara för vekt...Kommentatorn Hussfelt hyllade i vanlig ordning allt som sprang in i hans synfält...Benämnde t  o m Portugals försvar som det starkaste i hela turneringen....Okey, ett försvar med Paulo Ferreira och föralldel Carvalho kan aldrig vara det bästa! Att Carvalho hyllas som den bäste mittbacken måste vara något skämt, han är bra men gör ibland hemska misstag...Jaja, Hussfelt får väl hålla på:-) Trodde lite på Turkiet igår men när man inte utnyttjar chanserna så vinner man inga matcher...simple as that.  Matchens bäste spelare hade de dock i Emre som var riktigt bra.

Portugal går naturligtvis vidare från gruppen sedan blir det en strid mellan Turkiet och Tjeckien.

Well, dagen går vidare.....Ska försöka hinna ut med båten och mata lite brax idag:-)

Kommentarer
Postat av: Ingo

Jag vet inte vilken spelare som blir EM kung men jag vet vem som vinner OS boxningen 2022

http://ost.kronofogd.se/link.php?id=2440

2008-06-08 @ 19:56:05
Postat av: Mr Pink

Haha, Ingo....Helt jävla underbart att kolla på för ett boxningsfreak som mig:-) Den lille lägger jag pengarna på vid 2022, helt klart:-)

2008-06-09 @ 16:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0