Friday Hit

MGMT.....seriöst tilltalande för en vilsen själ som min egen.....Lufsa iväg och köp och när ni ändå är där inhandlar ni The Killers "Day&Age"...Riktigt jävla bra skiva!
Idag ska jag lyssna igenom "Chinese Democracy" Axl Rose, "Omaha" Ulf Lundell och Lena&Orup´s nya "Dubbel"...:-) Ja, så kan det vara.....



Kommentarer
Postat av: Totte

Vi har inte riktigt lika smak för musik.Det här är bra tycker jag. Titta de rimma.acdcrocks.com/us/home/

2008-11-28 @ 12:04:00
Postat av: Knogen

Om vi nu tvinget måste uppehålla oss vid poetiskt välsmorda singer/songwriters och likaledes välsmorda grupper (själv lyssnar jag hellre på när jazzgiganten Julian "Cannonball" Adderley uttrycker sin konst genom sin "tratt" i en halvtimme ;-) så måste jag ju framhålla Mike Scott. En sann musikalisk konstnär och poet. Jag föredrar visserligen The Waterboys folkmusikinspirerade skivor, men den här är så bra att jag blir grinfärdig (se länk). Kanske för att jag känner igen mig i den. Vad vet jag? Lysande är den i alla fall.



"I pictured a rainbow

You held it in your hands

I had flashes

You saw the plan

I wandered out in the world for years

While you just stayed in your room

I saw the crescent

You saw the whole of the moon"

Postat av: Knogen

Men om vi nu pratar Waterboys, och det kanske lite mer folkmusikinspirerade Waterboys - så är det nog den här låten som jag mest vurmar för (länk igen).



En kandidat till världens bästa låt faktiskt. Pure genius. Men vad fan är det för dönickar till publik de släpat in? Herregud!

2008-11-30 @ 01:08:21
URL: http://www.youtube.com/watch?v=ho7qQ30cXPU
Postat av: Mr Pink

Bra låtar, Knogen...Den sista som börjar "I wish I was a fisherman..." Finns där en liten Knogenönskan om att det förhöll sig så kanske?;-):-)

2008-11-30 @ 16:30:51
Postat av: Knogen

Fan! Avslöjad! :-)



Jag tänkte jag skulle lägga till något om det. Jag förstod väl att det annars skulle komma som en nybakad gräddtårta i mitt nylle ;-)



Vi syns på torsdag!

2008-12-01 @ 00:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0