Att andas för välbefinnande

Fredagkväll och avslutade precis en lång inlaga fylld av potenta ord som sedan lades i utkorgen och skeppades iväg till adressaterna, dessa kverulerande patriarker som avkrävt svar av en sorgesam själ likt min;-) Att kväsa fram formuleringar upplever mitt just nu betongtunga sinne likt en rynkig påse under ett sällsamt öga som just injicerats med utslätande botox, absolut ljuvligt...Vid hemkomsten i min tilltagande posthög hittades ett brev innehållande rader av åsikter och funderingar kring mitt liv och innehåll inom Siljan bowlingklubb, rader av, vad skriftställarna kallar, svar....Alltså vad jag kallar trams. Har nu avgivit mitt svar och tvivlar i all min hudbrännande tillvaro att mina väl sammansatta formuleringar kan förgripa sig på de ansvarigas tänkande delar och implicera ett uns av förståelse för min argumentering...Kanske framstår jag stundtals som impertinent och det kan möjligen lastas min totala avsaknad av intellekt....Trots allt, mina svar är skickade...mina synpunkter likaså....och mina förhoppningar är låga som ett fotvalv på en plattfot...
I en fortsättning ska ord rannsakas och händelser läggas fram, möjligen glömmas och makuleras. I min värld, i min sfär, säger man vad man tycker och står upp för sina åsikter. I andras värld vrider man orden för att passa sammanhangen, vrider orden för att inte trampa, vrider orden för att passa in....I min värld säger man vad man tycker....I Siljan bowlingklubb sopar man under mattan som redan ligger för högt, redan känner sig smutsig och alltid vill skakas.....

Well, annars lyssnar jag på musik...Hittat en del ny musik som är så j-a värd att lyssna på och en grym blandcd är under tillverkning. Musik är glädje, musik tränger igenom väggar av osunda tankar och får en att trots allt känna hopp om en framtid. Vi förlorar aldrig hoppet.

Läser Birros blogg och blir glad av hans ord, hans känsla och fantastiska beröring i sina skrifter......

Nu ska här avsmakas en Monti Garbi, Ripasso 2006 som erhållit högt betyg i min kvällsläsning, Allt om Mat, Vinspecial 2008....Där Systembolagets alla viner gås igenom och betygsätts:-) Har precis kollat av Nebbiolo Langhe, ett av mina favoritviner och minsann, placerat i högsta betygsklassen och min sorgliga ursäkt till självkänsla får sig en törn i rätt riktning;-) Säger ju inget egentligen men kul att det är fler välrenommerade gommar än min egen som tycker det vinet är gott;-) Hohoho...min gom välrenommerad...Jojo, verkar nog som jag redan smakat på vinet:-)

Blir en osalig och relativt oblodig blandning av surr här just nu men hoppas i min dåraktighet att det ändå går för sig....Klev All-in förra helgen och handlade upp mig på alla säsonger av "Alla älskar Raymond":-) Vet ju av naturliga skäl inte om alla älskar honom men well, en del av mig gör ju det...Kanske inte just Raymond men iaf serien:-)
Tycker den är grymt rolig och ser framemot att plöja igenom varenda avsnitt...igen:-O

Annars ser jag, på filmfronten, framemot " I'm a cyborg, but that's OK" Ett sydkoreanskt kärleksdrama av Chan-wook Park (ingredienser någon?) Snubben som möjligen gav någon hicka med sin intressanta "Oldboy-hämnden" och den stilfulla(eller kanske inte) bläckfiskscenen.
Filmen handlar om en kvinna på mentalsjukhus som är övertygad om att hon är hälften maskin, hälften människa och hon pratar bara med olika apparater. Hon träffar en man på samma sjukhus som stjäl personlighetsdrag av andra och känslor uppstår. Alltså en kärlekshistoria på ett annorlunda sätt...Låter i mina öron helt underbart:-)

Annars kan man ju längta till Dario Argento's nya:-) Har inte sett den men fått rapporter av min käre vän "GoregutsandvomitsLindh" att den är sevärd och hoppas på en sällsam upplevelse när mina ögon får ta del av det godiset:-)

En rekommendation vad gäller musik...Lyssna på T.I "Paper Trail"....Good shit! Samplingen på "Live your life" får i mina öron betecknas som nice:-) Gillar jag!
En önskan, även om man nu blivit till åren...har ju trots allt dansat en hel del i mitt liv(maybe a understatement;-)) och lyssnat på MYCKET musik...Låt världen få ta del och befolkas av DJ;s som inser att bra musik är just det...BRA musik! Och att det även omfattar landsbygden, låt oss slippa trötta "skivspelare" som snurrar "Sommartider" eller annat jävla skit bara för sakens skull! Man ska inte behöva åka till Stockholm för att begåvas med grädde för öron och kropp, man ska kunna gå ner på vilken byhålas jävla diskotek som helst och slippa kamouflagefärgad ickedansmusik för stapplande överspydda kepsnissar som styltar fram och lirar luftgitarr till osannolika riff  på dansgolvet till tonerna av nåt jävla skitband från under stenar Gud trodde aldrig kunde rubbas......That's my fuckin' wish for the evening:-) Sen behöver inte stapplande överspydda kepsnissar som styltar fram och lirar luftgitarr till osannolika riff ta illa upp...Det var ju inte er jag var ute efter;-) Känner ju trots allt en hel del...hahaha:-)

Dags att avsluta...hör mina inneboende demoner knacka och de vill ut, de önskar sitt lördagsgodis en dag i förväg, de önskar känna sitt begär uppfyllt....Släpper ut dem och min intrikata villfarelse om övergången mellan gott och ont tar en självklar vändning när min väleggade kniv skiljer vävnader från varandra med ett välartikulerat gurgel...vad som en gång tillhört varandra upphör och allt täcks i rödskimrande bortflyende liv.................

Må er kväll och helg bringa er lycka och välbefinnande

Over and out



 

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=c6d8c79505ac77deaabb2058a188ab28

2008-10-11 @ 22:56:29
Postat av: Knogen

Nej, det var inte jag som postade den där filmen härovan. Men vilken flashback jag fick :-) Har jag gjort något så stort! :-D Groovy!

2008-10-12 @ 22:06:23
Postat av: Mr Pink

Hallå! Det måste det väl varit...Made by Knogen står det ju;:-) Å Groooooovy håller jag med om:-)

2008-10-18 @ 22:27:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0