Soligt på Orsasjön

Staropramen svalkar skönt efter en dag på isen.

Tävling med utgång från Våmhus idag. Hade siktet inställt på "Abborrkammaren"...Avvaktade för att se hur många som eventuellt skulle stanna där. Blev inte många, dock tyvärr ett sällskap på två personer som inte orkade gå över till Bäcka utan stannade till , naturligtvis fick de fisk direkt och om jag säger att rörelserna var något yviga så överdriver jag inte ....Självklart droppade det in fiskare vartefter och då var det kört. Fiskade i 50 minuter där och hade ca 1,5-2 kg. Drog vidare på utsidan holmarna mot Bäcka och hade tanken att springa längst in mot landsvägen i den lilla hålan som är där.
Blev dock hindrad av ståpimplare ;-) Mago Göransson som satt själv inne i ett hörn i viken innan Bäcka. Där var det fisk och nappade ganska bra ett tag. Sista timmen doppade jag tafs och fick en del på det. Fick ihop 126 stycken till en vikt av 4250 gram. Räckte till en fjärdeplats.
Laxen fiskade bra inne i Bäcka och vann överlägset på dryga 7 kg. Ett superhål i begynnelsen gav snubben en bra start:-)

Kommer inte ihåg resterande klassegrare men resultatlistan finns säkert på Weines blogg under kvällen om farbror orkar pilla med fingrarna lite:-)

Herrklassen

1: Laxen 7090
2: Daniel Åslund 4,6
3: Daniel Göransson 4270
4: Kenneth Lilja 4250

Oscar Storm med herrsegraren Laxen2:a herrar Daniel Åslund
3.a Daniel Göransson

Kommentarer
Postat av: Storm

Verkar som du pillat lite väl mycket nu !!



Kolla vikterna !!



Hae't Glött !

2009-04-11 @ 19:46:33
Postat av: Mr Pink

Ooops...Snacka om att rulla ihop hjärnan och använda arselet;-) Jag ändrar nu!

2009-04-11 @ 20:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0