Eventdag

Nyss hemkommen efter en dag med fiske, det är ju aldrig fel:-)

Körde ett event med Öhrlings Redovisningsbyrå som har samlat stora delar av sina anställda i Mora/Orsaområdet, ca 2500 personer.
Fiskeaktiviteten hade landat hos mig och det var maximerat till 50 deltagare, pga av festligheter dök dock inte alla upp imorse hos mig nere på Lillåbryggan:-) Ibland kan man ha lite för skoj, helt naturligt:-)

Vi blev 31 stycken iaf och det började med en liten förevisning där jag visade vad internationellt mete innebär...Mycket frågor blev det och extra lyckat att det dök upp några fiskar så fort kroken åkte i vattnet:-)

Körde en dryg timme och visade metoder, material och mäskblandning. Sedan käkade vi en gooooooooood baguette med kycklingfyllning! Ordentligt fylld och till det kaffe och the.

Gav information om tävlingen vi skulle köra och sedan fick de börja, mina eminenta medhjälpare Anders och Hasse hade tacklat upp femmetersspön med de tacklen som tillverkats och som de fick låna.....

Fisket pågick ca 1 1/2 timme så det var ingen lång tävlingstid. Förvånasvärt nog nappade det bra och extra roligt var det att alla fick fisk! (det trodde du inte , P-Å;-))  En hel del småbrax nappade och en och annan fet mört också. Sammanlagd vikt på de som fiskade tävlingen blev dryga 13 kg. Då ska man betänka att det till stora delar var rena nybörjare som fiskade.

En kul dag!

Resultatlistan

Herrar
1: Richard H Wilhelmsson 980 gr
2: Anders Pettersson  790 gr
3: Jonas Eriksson  750 gr
4: Daniel Kitti 660 gr
5: David Hansen 630 gr

Damer
1: Micaela von Hofsten 830 gr
2: Bodil Olsson 700 gr
3: Susanne Ragvald 620 gr
4: Marianne Nordborg 480 gr
5: Johanna Hallin 440 gr


Kommentarer
Postat av: P-Å

Snyggt!Där blev ja imponerad.

2009-09-01 @ 22:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0