Semestertripp

Äntrade hemmaplan i måndagskväll efter en kortsemester tillsammans med pappa, mina syrror och systerdotter Tionne. Resan gick till Arvidsjaur där vi sov över två nätter innan vi reste hemöver.

Mamma och pappa hade tänkt fira sin 50åriga bröllopsdag där så vi åkte dit därav och firade på vårt sätt med mamma med oss i våra tankar.

76 mil var det iaf hemifrån och det räcker ju till:-) Resan gick iaf bra och jag chaffade hela vägen. På lördagen blev det lite shopping i Arvidsjaur, besök i kyrkan, besök på hantverksdag/loppis och till sist hembygdsgården....Rätt så kulturellt får man säga:-)
På loppisen fyndades ett gäng dvdfilmer för 3.50 styck, helt oanvända till synes...Blev 14 stycken i påsen hem och det var alla i tillsalukartongen....

Käkade "bröllopsmiddagen" på kvällen och det var riktigt gott tillsammans med ett glas rött......Stinn som en späckfet julgris äntrades sedan hotellrumssängen med en frustning och ögonlocken fick falla ihop till glädje för min trötta kropp....eller just ja....Blev ju lite spel på JackVegas mellan middag och sömn:-)
Just ja igen.....Lyckades slå in en sexa på travet och plocka in 4 lax , välförtjänt förstås:-)

Söndagen styrde vi söderut och hamnade i Lycksele Djurpark där några timmar spenderades...Anlände till Sundsvall mot kvällningen och slungade oss in på ett centralt beläget hotell....Tanken fanns kanske på ett casinobesök men tröttheten räddade mig;-)

Shopping på måndagen och några skjortor tycktes passa på min inte så fjäderlätta kroppsboning så de löste jag ut i kassan och tog med mig hem......

Gjorde även ett stopp i Hudiksvall på hemvägen för ett besök på ett museum. Käkade en god fisklunch nere vid en av fiskbodarna vid vattnet..
Runt 18.00 var cirkeln sluten och Orsa dök upp på vägskylten. Trevlig liten kortsemester var till ända.

Lyckades även läsa ut en bok under resan, antagligen flera år efter alla andra.....Stieg Larsson "Män som hatar kvinnor" Helt okey bok och intressant läsning....Men var fanns allt våld så många uttryckt sin fasa över? Jag hittade inte så mycket men så är man kanske lite avtrubbad också:-P Ska läsa de andra två också

Arvidsjaur kyrka med Tionne i förgrunden
Tionne och Mr Pinkie....och en älg
Loppis och hantverk mitt i skogenSyrran i en boklåda
Kolbullar förstås
"Explore the nature in the best way" stod det på den här affischen som manade till Atvdriving...Vem kom på den idiotiska texten?
Visent,den europeiska bisonoxen.....Såg också lite "bisonbajs";-)

Kommentarer
Postat av: Storm

Semester !? Jädrar i lådan vad du hann med mycket på denna korta tid.Kul att du krämade igenom Stiegans första bok, har dom andra två om du vill låna. Förresten kanske ingen bra ide', har bara pocket ;-) !Hae't Gött !

2009-08-05 @ 23:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0