Sm Örebro over and out...

Jamenvisst!

Hur kul kan man ha det? Har skickat ansökan om att få medlemsskap i Eritreas metelag för båtflyktingar med handikapp...Mer om det senare

Ska ju börja med det positiva och det var att det fanns ett flertal lag som det gick bra för:-) Bäst gick det för nybildade laget Splash som gick segrande ur en jämn strid. I laget ingår Mikael Tono, Andreas Sandberg, Claes Hedström och Anssi Lehtevä. Stort grattis till ett bra metegäng!
Grattis även till de andra medaljörerna Balans och Constellation Syd. Innehållet i de lagen....tja....halvdanskar i det förstnämnda och i det andra (sedan Bodda lämnat 18 kg kroppsvikt till Myrorna)...ingenting.....;-)

Svårbemästrade förhållanden idag i Svartån med hård blåst, möjligen att det inte blåste lika hårt på A-sektionen men på de andra var det full skjuts och att meta 13 meters takeapart idag krävde sin man, tillika spö....
Själv hade jag stensurt fiske och trots idogt kämpande var det bara att fejsa faktum när det var dags för invägning....Jätteplump! Slog de två närmaste till höger och de två till vänster, inklusive Smedjebackens KB, vilket var skönt;-) Men knappt någon mer och det hela ändade med en 19:e plats. Är inte så jävla mycket att orda om mer än att nätet innehöll 840 gram, 19 löjor, 5 snorisar och 5 bottenfiskar där en liten brax på 250 gram var bäst.
I övrigt gick Match skapligt (åtminstone jämfört med gårdagen) Jörgen metade bra på A och kom 5:a. Håkan och Peter 8:a ....
I totalen så rullade vi in på en 10:e plats , två placeringar före Smedjebacken.......Läs det igen, Hedlund! FÖRE Smedjebacken;-)


Lottning dag 1 och här inleds fallet för Match, Peter drar lott nr.....TRETTON


 


Judge Larsson två peggar till vänster tränar backe


 


Sektion C

Peggen till höger på lördag, Tono vinner löjtacklingen;-)


 


Tono är glad innan tävlingen och var glad även efter med en andraplats på sektionen


 


2,3 kg Liljalöjor ramlar ner till invägning

Micke väger in på lördagen


 


Jimmy invägning


 


Middag lördagkväll, Stormen vinner Byfånecontest;-)


 


Roger J laddad från nästkant under söndagen


 


Bodda innan start söndag...Photoshoppade den magre jäveln så man inte ska tro att det wobblade kring ett Garbolino håvskaft på peggen.....;-)


 


Segrarna! Claes, Andreas, Anssi och Mikael

SPLASH


 


Silvermedaljörerna.....Rosslin, skärp dig , för fan!;-D


 


Bronsarna....Thomas, Rocco, Kenneth och Mr SmileyBod


 


Segrargänget, metare plus de hårt arbetande bankspringarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0