Christmas is over..

Lika mycket travtips här som vaxad hud på Ricky Bruch......Blev ju dagen efter igår, mitt huvud kändes som träffat av en 20 kilos fläsklägg kastad från ett plåttak...Till råga på allt var det en major big jävla strömavbrott igår som gjorde att man fick börja leta alternativa utvägar för att få in travraden, oturligt nog kom strömmen tillbaka och mina kassa travtips letade sig in på ATG och därmed var förlusten ett faktum:-P

Var ganska fel ute igår igen med garderingar där favoriterna höll, Bobtail i första t ex....Mitt skrälldrag Prima Stella gick hyggligt iaf.
I andra var mina garderingar riktigt bra och 1 Calgary Sign och 11 Najad Lavec bör passas nästa gång
Tredje avdelningen lade jag min spik på Jodas Julia, funkade inte alls och var en dålig spik. Där gick "min" tjathäst Airstrike ännu en gång tillräckligt bra för att vara med på linjen...Den måste bara få vinna snart!
Fjärde garderade jag och hade med Tarpoon Bris som tog över från dödens i sista kurvan men Caddie Comet var helt överlägsen och den hade jag fan inte
Femte var jag rätt ute med spiken iaf, Never Again är en grym häst!
Sjätte är bara att glömma, inget att rapportera om.
Sista klarades på tre streck och Master Danchip var första. Här spurtade Sharapova riktigt bra och ska kommas ihåg

*******************************

Julen har varit ganska stressig för en lättstressad man:-P Extremt jobbig psykiskt och därmed kanske man inte varit den trevligaste att umgås med.....Men nu är den ju över och kanske kommer man in i matchen igen, ska iaf försöka

Såg förresten, på julaftons förmiddag, två jönsar som kom joggandes i ungefär samma stil som en slutkörd Lilja...Jag kom körande i bil och tittade följsamt på dem när snubben i sällskapet joggade ner och började jogga baklänges samtidigt som tjejen i hans sällskap körde jogg på stället!

Jösses, jävla kvasiintellektuella löparfjantar!
Hade jag varit laddad med min korthuggna hagelbössa i rygghölstret hade jag stannat och bombat skallen av dem i euforisk julhysteri....gärna i slowmotion.

1: Spring på tid!
2: Spy!
3: För in rekordtiden i statistikboken!

That´s it! Hur svårt ska det vara att förstå löpningens grunder?!

***************************

Inhandlat ett par böcker som bör läsas för att höja sin litterära kunskapsnivå....och sin kreativa fantasi;-)

Att hänge sig åt böcker är ett nöje som fler borde anamma och framförallt borde jag själv försöka ramla in i den världen igen då det är avslappning och relaxerande för en själ i förfall...

Markis de Sade ska läsas, nu är ju hans böcker ansedda som väldigt tråkiga och dåliga med sitt extrema sex, våld och övergrepp, men för att uppskatta det bra bör man veta vad dåligt är:-)



**************************************

Måste ta tillfället i akt att också delge resultat av frågesportkampen som avgjordes en kort stund häromdagen mellan mig och älvdalingen Prippen:-) En träff på nätet på vetgirig.nu och först till fem vunna kamper i Duellen...Tror segersiffrorna blev 5-3 till mig och på något vis så kändes en delikat känsla av segersötma och det hjälpte upp julen lite:-)

*************************************

Annars är det alldeles för mycket snö och snöande nu. Är rädd att issäsongen blir likadan som förra året, dvs ett jävla pulsande på isarna med vatten och dubbelisar:-( Tur man har giraffspiror och extrema lungor;-)
Blir en hård vinter för de parvelbyggda med knotiga fjällämmelben....;-)

************************************

Fick i julklapp en ny världsatlas, en fet bok som lägger in på minst 3 kilo....Up to date och dags att slänga in lite repetitioner i  teflonhjärnan vad gäller allmän geografi....Det du, Prippen:-)

************************************

Tog kulorna med oss och åkte ner på bowlingen en stund idag för lite träning. Gick skapligt även om mitt ego fick tåla stryk:-) Började med 255 för att sedan stadigt bli sämre. Hade iaf 632 på tre och 798 på fyra serier. H klämde i med 816 på fyra och tillskrivs därmed en klar seger och mitt erkännande;-)

***********************************

Och glöm aldrig att kolla Jack Skellington varje jul!


Kommentarer
Postat av: greven

Kanske tur att du inte lämnade några tips för var själv rätt ute och satt sjuan.

Vi var ju på plats och 5 fulla och glada spelemän jobbade in spiken i sista .

Formen är ganska bra just !

2009-12-28 @ 10:28:09
Postat av: Anonym

NU!

2009-12-28 @ 10:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0