Ending of day

Har avslutat dagen med att med ett leende på läpparna avnjutit Inter-Milan....ca 75000 på läktarna och en grym stämning...Maldini´s sista derby (fan trot) och det blev en mycket sevärd match.
Inter lyckades klämma in två strutar och vinna med 2-1...Zlatan inte målskytt men som vanligt så assisterade han:-)

Att Milan har spelare som antagligen var med och grävde upp Bockstensmannen är en sak men samtidigt är de ju stundtals ändå magiska....Att Maldini står i en klass för sig är upphöjt utom all tvivel och förresten så kan jag inte se någon match där så många glimrande namn figurerar.....Maldini hängde inte med Adriano i en sagolik rush mot slutet men vem skulle göra det? Adriano lyste form ikväll och var riktigt bra.....

Inzaghi! Kom in i andra halvlek och vilken spelare! Antagligen den enda som aldrig förstått offsideregeln och jag vet inte, men på något underligt sätt så blir man glad av hans ständiga gestikulerande mot linjedomarna som enligt honom alltid har fel.....Samtidigt utnämner jag honom till tidernas måltjuv och troligen den som gjort de mest vackra offsidemålen:-) och naturligtvis de viktigaste....för det har många gånger hänt att han varit på rätt sida också.....Ikväll, på en halvmetersoffside, gjorde han ett supermål och avslutade knallhårt rätt upp i nättaket......Hade betytt kvittering men offsiden var korrekt och Pippo höll som vanligt inte med:-)

--------------------------------

Nu är det dags att försöka sova några timmar......som avslutning en musikrekommendation.........White Lies


Kommentarer
Postat av: Stange

Lilja här har du nått att vila öronen till

http://www.youtube.com/watch?v=5sexLfP4CtM

2009-02-16 @ 13:28:36
Postat av: Mr Pink

Åh fy fan, Stange! Han låter fan som dig ju!;-)

2009-02-16 @ 14:07:57
Postat av: Stange

Jag är för faan närking och inte Östgöting din dumma rumpmas ;-)

2009-02-16 @ 14:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0